Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ένα δικό μου προγραμμα μεταξύ άλλων δημιουργώ και ένα αρχείο .url για να το χρησιμοποιήσω για συντόμευση για ένα αρχείο jar.

To πρόγραμμα δημιουργεί την συντόμευση και δουλευει κανονικά, όταν την κλικάρω το jar τρέχει όπως θα περίμενα.

Το θέμα μου είναι ότι η εικόνα που έχω βάλει δεν εμφανίζεται σωστά. Ενώ το path είναι σωστό στην αρχή δεν τη βλέπει την εικόνα και εμφανίζει την συντόμευση σαν να είναι κενή, δουλεύει αλλά δεν φαίνεται η εικόνα.

Το περίεργο είναι ότι όταν έβαλα το πρόγραμμα μου, να δημιουργήσει την συντόμευση σαν .txt και οχι σαν .url για να δω που σκαλώνει, πήρα αυτό... 

[InternetShortcut]
URL=file:\\C:\Users\Andreas\Saboura\test installer\balto to triponto\testtesttest\testtesttest.jar
IconIndex=0
IconFile=\\C:\Users\Andreas\Saboura\test installer\balto to triponto\testtesttest\pnsfavicon.ico

το οποίο είναι αυτό ακριβώς που θέλω.

Αλλά εδώ είναι το περίεργο. Όταν άλλαξα το αρχείο από .txt σε .url για να το δοκιμάσω, ξαφνικά είδε την εικόνα και η συντόμευση άρχισε και έδειχνε την δικιά μου εικόνα και όχι το κενό εικονίδιο.

Μετά, έσβησα τα αρχεία και επανέλαβα την διαδικασία για να φτιάξω το .url και πάλι δεν εμφάνισε την εικόνα μου. Χωρίς να αλλάξω κάτι, έκανα restart τον υπολογιστή και όταν άνοιξε από μόνο του την εμφάνιζε...

Δηλαδή μετά από όλο αυτό το νταραβέρι, κατάλαβα ότι κάτι με τα 8.1 παίζει και δεν μου την εμφανίζει στην αρχή.

Τώρα, εγώ μπορώ να κάνω κάτι για να την εμφανίζει με το που την δημιουργώ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...