doshy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 αι. Κάρτα δεν είναι σίγουρα.. γιατί η δεν θα έδειχνε καθόλου. Ούτε έξω ούτε μέσα, έστω αχνα όπως φαίνεται τώρα. αι. Κάρτα δεν είναι σίγουρα.. γιατί η δεν θα έδειχνε καθόλου. Ούτε έξω ούτε μέσα, έστω αχνα όπως φαίνεται τώρα. Τσιπακια εισόδου άμα ήταν δεν θα άναβε το lap-top καθόλου. Θα ήταν νεκρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeOSL Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 εντός εγγύησης, ίδιο πρόβλημα, σε ένα σέρβις 3 φορές παραγγελία ανταλλακτικών (καλωδιοταινία lcd - inverter - οθόνη - vga Nvidia) και τέλος αλλαγή αρκετά πλαστικά μέρη. έμεινα χωρίς λάπτοπ σχεδόν 2 μήνες. είχα πάρει την ακριβή έκδοση με το Blu-ray. η ειρωνεία είναι ότι το ανέλαβε φίλος που δούλευε σε επίσημη αντιπροσωπία, προ 5 χρόνων, και μου είχε πει ότι είναι το πιο συχνό φαινόμενο στα 8930g. όσο κι αν ήθελε να με προσέξει, του... χάλασα την διάθεση. (τα πλαστικά μέρη έγιναν αντικατάσταση επειδή είχε ανοίξει πολλές φορές το λάπτοπ και είχαν πλέον χαλαρώσει) Λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά δεν είναι inverter. επίσης, για να φτάσεις στην αλλαγή οθόνης πρέπει να βγάλεις σχεδόν όλα τα πλαστικά μέχρι να φτάσεις μητρική (δεν την βγάζεις). "το λάπτοπ σου έχει πολύ κακό σχεδιασμό" (μεταφέρω τα λόγια του φίλου μου) Εγώ πάντως έχω ακριβός την ακριβός αντίθετη εντύπωση με σένα για το λαπτοπ. το λαπτοπ ναι ειναι με το blu-ray και είχε αγοραστή 1000 ευρό τοοοτε δε θυμάμαι ακριβός αλλα νομίζω μέσα στο 2008. και όπως ήταν καινούριο έτσι είναι και τωρα. σκυλί είναι. μπραβο στην acer. και όπως είπα είναι και το πρώτο πρόβλημα που βγάζει και το λαπτοπ δουλεύει 12 ώρεσ την ημέρα τουλάχιστον. όλα τα πλαστικά του είναι πολύ στιβαρά. πολύ μαρέσει που έχει θέσεις για 2 HDD. και διαφορετικό καπάκι για να έχεις πρόσβαση σε cpu/gpu/ram/hdd/fan και το καθαρίζεις πανεύκολα.Αυτή η καλωδιοταινία lcd είναι κάπου εκεί τριγύρω η μέσα στην οθόνη;; Πιστεύω κατα 66% οτι είναι το inverter και το άλλο οι λάμπες. Είμαι σίγουρος πως η οθόνη η καρτα γραφικών είναι καλά. το λάπτοπ ήταν τότε πολύ δυνατό! δεν λέω ότι είναι μάπα. ο φίλος μου (τεχνικός τότε σε επισκευαστικό κέντρο της Acer) μου είχε πει ότι έχει πολύ κακό σχεδιασμό. όχι σχεδιασμό για το πώς φαίνεται στον χρήστη, αλλά στον τεχνικό. για να αλλάξει η οθόνη πρέπει να γίνουν βίδες όλα (για παράδειγμα) .Επιπλέον, τα πλαστικά αλλάχτηκαν επειδή είχαν γίνει σώβρακο με τα "άνοιξε κλείσε" που δοκίμαζε τα ανταλλακτικά ένα-ένα κάθε φορά.οι vga είχαν αλλαχθεί σαν έσχατη λύση, επειδή με αλλαγή inverter-lcd cable-οθόνη εξακολουθούσε να υπάρχει το πρόβλημα (δεν απέκλεισε το γεγονός ότι κάποιο από τα ανταλλακτικά που του ήρθαν να είχε πρόβλημα) . στο τέλος τα παρήγγειλε όλα μονομιάς και έπαιξε.Μετά από ένα εξάμηνο το πούλησα, δε με ενόχλησε ποτέ (μέχρι σήμερα) το άτομο που το έχει.η καλωδιοταινία lcd ξεκινάει από τη μητρική και καταλήγει στην οθόνη. περνάει από τον αριστερό μεντεσέ της οθόνης (αν θυμάμαι καλά), εκεί που έχει ένα μαύρο με ασημί κυλινδρικό καπάκι που κρατιούνται με μια βίδα (από κάτω) . όπως και να 'χει, ελπίζω να είσαι τυχερός και να σου δουλέψει ο inverter, αλλιώς πας για πολλά έξοδα (μιας και πλέον είναι εκτός εγγύησης) . στην τελική, βάλε μια οθόνη 19" και κάντο σταθερό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doshy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 το ότι είναι το χειρότερο για όλους τους τεχνικούς από άποψη ανοίγει και κλείνει δύσκολα, δεν παύει να το κάνει ότι δεν είναι καλο lap-top. η acer γενικά βγάζει πολλή κακα lap-top αλλα αυτό ίσος το καλύτερο lap-top που έχει βγάλει. στο μαγαζί όταν έρχεται ένα acer γενικά το κοροϊδεύουμε. είχαμε ξεκινήσει ότι είχε και ένα ακόμα γράμμα στο τέλος και το κόψανε. δεν ήταν acer, ήταν acere (ασερε) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 το ότι είναι το χειρότερο για όλους τους τεχνικούς από άποψη ανοίγει και κλείνει δύσκολα, δεν παύει να το κάνει ότι δεν είναι καλο lap-top. η acer γενικά βγάζει πολλή κακα lap-top αλλα αυτό ίσος το καλύτερο lap-top που έχει βγάλει. στο μαγαζί όταν έρχεται ένα acer γενικά το κοροϊδεύουμε. είχαμε ξεκινήσει ότι είχε και ένα ακόμα γράμμα στο τέλος και το κόψανε. δεν ήταν acer, ήταν acere (ασερε) Σοβαρά; Εγώ την acer την είχα πολυ top εταιρία και οχι σαν κάτι άλλες πχ. lenovo. και οτι βγάζει αθάνατα λαπτοπ όπως τώρα αυτο τόσα χρόνια και τώρα χάλασε. Εγώ σκεφτόμουν για εμένα λαπτοπ οταν θα πάρω να πάρω κανένα acer γιατι και απο θέμα πλαστικόν είναι πολύ καλα χωρίς να τρίζουν. Τώρα με αυτο οτι βγάζει κακά λαπτοπ με προβλημάτισε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα. Σήμερα ήρθε το Inverter και στην αρχή είδα με φως!! Αλλα τρεμόπαιζε λίγο. Μετά απο μια επανεκκίνηση ο φωτισμός ήταν πολύ χαμηλός και πάλι τρεμόπαιζε. μπορούσα να χαμηλώσω την φωτεινότητα αλλα έπεφτε ακόμα πιο κάτω. Βλέπεις πράγματα αλλά είναι πιο κατω απο το φυσιολογικό που μπορεί να πάει για αυτό και τρεμοπαίζει. Λέτε να είναι προβληματικό Inverter;; Η να χάλασε το Inverter με την επανεκκίνηση; Η να είναι η λάμπες αλλα πως χάλασαν ταυτόχρονα και οι λάμπες και το Inverter; Λιγο παράξενο. Τη να φταίει και τη μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyblack Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 συνδεσε τις λαμπες απο αλλη οθονη να δεις αν θα τρεμοπαιζει και θα ξερεις μετα τι φταιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 συνδεσε τις λαμπες απο αλλη οθονη να δεις αν θα τρεμοπαιζει και θα ξερεις μετα τι φταιει απο ποια οθόνη; δεν έχω δευτερη οθόνη απο ίδιο λαπτοπ. να αγοράσω και λάμπες δηλαδή; ανάβει λίιιιγο πάτνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanenas1968 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Γεια σας φιλοιΤο ιδιο προβλημα εχω και εγω με το ,aser 8930g αλαξα iverter ,αλλα τιποτα μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να παρω λαμπες και πως να τις αλαξω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, kanenas1968 είπε Γεια σας φιλοιΤο ιδιο προβλημα εχω και εγω με το ,aser 8930g αλαξα iverter ,αλλα τιποτα μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που μπορω να παρω λαμπες και πως να τις αλαξω ευχαριστω Καλησπέρα. Έχω μία οθόνη σπασμένη.η λυχνίες όμως λειτουργούν. Εάν βρεις κάποιον να σού κάνει την αλλαγή 10€ το δίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα