Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν ssd trion 100 της OCZ και πρόσφατα η εταιρεία έβγαλε ενημέρωση για το firmware την οποία χαρακτηρίζει ως important.Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να γίνει με ένα λογισμικό που έχει η εταιρεία,το SSD Guru το οποίο όμως δεν μπορεί να κάνει αναβάθμιση επειδή ο δίσκος είναι ο βασικός που περιέχει το λειτουργικό.Δίνει κάποιες οδηγίες να γίνει με το usb stick αλλά ο Η/Υ δεν μπουτάρει μέσω του usb stick.Ίσως επειδή η μητρική είναι παλιά,και δεν έχει επιλογή για μπουτάρισμα από το usb stick.Η λύση θα ήταν να βρω το αρχείο που χρειάζεται και να το κάνω μέσω cd αλλά δε βρίσκω το αρχείο...Επικοινώνησα με την εταιρεία,αλλά διαπίστωσα ότι το after sale service είναι για τα πανηγύρια.Χωρίς να μου στείλουν απάντηση,μου έστειλαν ερωτηματολόγιο ικανοποίησης...Τι να τους πω τώρα;

Δημοσ.

εκτος και αν ο υπολογιστης ειναι πανω απο μια 10ετια λιγο δυσκολο να μην bootαρει απο usb. Μπες στο bios και αλλαξε τη σειρα μου bootαρουν οι συσκευες και αν δεν ειναι εκει θα ναι στο hdd boot priority

Δημοσ.

Αν σου δίνει την δυνατότητα να το κάνεις απο windows κάνε το συνήθως δεν σου πηράζει τιποτα στο λειτουργικό το update τώρα απο εκει και πέρα μπορείς να το αφήσεις και ως εχει αφου λειτουργεί μια χαρά ο δίσκος

Δημοσ.

Δε γίνεται από windows.Πρέπει να μπουτάρει με το usb...Την άλλη εβδομάδα αγοράζω νέα μητρική και πιστεύω ότι δε θα έχω πρόβλημα να μπουτάρω από το usb stick να κάνω την ενημέρωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...