Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να μου προτείνετε μια υδροψυξη για τον fx 8320 να εχει οκ θερμοκρασίες γτ εχω σκοπώ να τον πάω 5ghz ....όσο γίνετε ποιο φθηνή... 

Δημοσ.

Υδρόψυξη και φθηνή είναι πάντα μάπα, ή θα δώσεις πάνω από 100 για μια καλή aio ή θα τα σκάσεις για custom. Επειδή ξέρω πως έχεις τις vengeance τις ψηλές, που μόνο μνήμες δεν λέγονται αλλά ουρανοξύστες, δεν μπορείς να βάλεις μεγάλη αερόψυκτρα, οπότε αναγκαστικά πας σε μια καλή aio πάνω από κατοστάρικο. Ορίστε μία από τις καλύτερες aio στα λεφτά της, προτείνω την nepton 240m μιας και ξέρω ότι πάνω από 100 ευρώ και με δυσκολία θα παίξεις. Για τα 5 ghz δεν φτάνει, πάντως με την 990xa ud3 το 5αρι το ψιλοκόβω απίθανο και με αυτή την aio μέχρι τα 4.8 θα είσαι κομπλέ, στα 4.8-4.7 λογικά θα παίζεις με 1.5v απροβλημάτιστα, μιας και έχεις 8320 και όχι 8350. Συμβουλή, βάζεις φανάκι να φυσάει τα mosfet, χωρίς φανάκι θα έχεις throttling όταν μιλάμε για oc πάνω από τα 4.5 ghz :

https://www.skroutz.gr/s/5720549/CoolerMaster-Nepton-240M.html

• Like 2
Δημοσ.

Συμβουλή, βάζεις φανάκι να φυσάει τα mosfet, χωρίς φανάκι θα έχεις throttling όταν μιλάμε για oc πάνω από τα 4.5 ghz :

να ρωτήσω γενικά επι του θέματος, καλύτερα μικρό ανεμιστηρακι ή κανα 12αρη fan με κάμποσες στροφές(ή αρκετή στατική πίεση) που να πιάνει και όλα σχεδόν τα mosfet ;

Δημοσ.

το δευτερο εαν αντεχεις τις στροφες.απλα δεν χωφραει 12αρης εκει.ειναι και ο πισω ανεμιστηρας του κουτιου....γιαυτο οι πιο πολλοι βαζουμε κανενα 80αρι που χωραει και δεν τον επηρεαζει ο πισω του κουτιου.

και φανακι πισω απο το σοκετ του cpu,στην μητρικη να βαλετε.μην το ξεχνατε αυτο.

• Like 2
Δημοσ.

Φανάκι από την πίσω μεριά να φυσάει το socket έτσι ; Εγώ έχω στην f2 a55m le μου ένα 80αρι στις 1300 που υπερψύχει τα vrm και στα 4.2 που παίζω τώρα είμαι μια χαρά, όταν παίξω παραπάνω θα δω μήπως το βάλω φουλ στις 2700, αν και δεν πολυπαλεύεται.

Δημοσ.

Τον στοκ τον έσπασα ο πανέξυπνος, πάνω σε μια απόπειρα να ενσωματώσω τον μηχανισμό του σε 80αρη ανεμιστήρα, μιας και το κουτί μου δεν έπαιρνε 90αρια. Έλα όμως που δεν μου έκοψε να τον κρατήσω για τέτοιο λόγο, ή για να αντικαταστήσω τον ανεμιστήρα της cnps5x performa, είχα έναν καλό τετράπινο ανεμιστήρα και τώρα κατάλαβα τι έσπασα. Τώρα στην cnps5x έχω πάνω έναν 90αρη τρίπινο glacial tech από ψύκτρα p4 socket 478 τοποθετημένο με zip ties, που ακούγεται ελάχιστα και δουλεύει κιόλας στις 3300 συνέχεια. Στα 4.2 σε blend μετά από μία ώρα έχω μάξιμουμ 54 βαθμούς, συν ότι η igpu είναι oc από τα 844 mhz στα 1085 mhz, το οποίο αυξάνει 3 βαθμούς idle θερμοκρασία και κάπου τόσους ακόμα load. Για την ώρα είμαι καλυμμένος, αργότερα θα κινηθώ προς evo μεριά. Είπαμε για ψυχολογικούς λόγους αν δεν την δω στο 30αρι δεν την αγοράζω :P. Και για καλή μου τύχη η τιμή της ολοένα και πέφτει.

Δημοσ.

σκοπευω να αγωρασω μια καλη ετοιμη υδροψυξη σαν αυτην https://www.skroutz.gr/s/5720549/CoolerMaster-Nepton-240M.html

αλλα φοβαμαι μην γυνει καμια διαρροη... Εαν γυνει διαρροη η εταιρια μου πληρωνει τα κομματια που μου καηκαν λογο διαρροης (εντος εγγυησης φυσικα..)

Δημοσ.

τι λετε για αυτην εδω; https://www.skroutz.gr/s/2618897/Corsair-Hydro-Series-H100i.html

Ειναι corsair αρα σε περιπτωση διαρροης εντως εγγυησης με καλυπτει σωστα;

Πάρε μια αερόψυκτρα σαν την nh d15 της noctua και άσε τις aio. Είναι πιο συμφέρουσα αγορά μια high end αερόψυκτρα σε σχέση με μια aio του κατοστάρικου, καλύτερες θερμοκρασίες και δεν έχεις και το άγχος τι θα κάνεις αν πάθει διαρροή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...