malvagos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σας,ετοιμαζω ενα pc προς αγορα με budget ~1800E .Εκανα αυτο το post καθαρα για γνωμες και αν γινεται ,να μου προτεινετε μια καλη ψυχτρα gia thn CPU, εκτος την Hyper Evo 212 της CM την οποια εχω σαν εναλακτικη λυση. Τα κομματια ειναι τα εξης: MOBO:ASUS MAXIMUS VIII HERO GPU: GIGABYTE GeForce GTX 980 Ti G1 Gaming CPU: INTEL® CORE i7-6700K Skylake RAM: ADATA DIMM 8 GB DDR4-2800 Kit PSU: Corsair HX750i (Platinum Efficiency) SSD: 2,5 120GB Kingston V300 7mm CASE: CoolerMaster MasterCase 5 Pro +να σας προλαβω σχετικα με την RAM , σκοπευω αργοτερα να την αναβαθμισω στα 16 + εχω HDD οποτε δεν θα χρειαστω να αγορασω νεο .
hliastsek Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το κουτι πρωτη φορα το ειδα και φαινεται τουμπανο (στα δικα μου ματια) Για ssd πηγαινε σε samsung 850 evo. Σε ενδιαφερει overclock στον επεξεργαστη? Δεν θα δεις διαφορα απο εναν i5 σε gaming. Γιατι να βαλεις αργοτερα 16, και οχι απο τωρα? Τι οθονη εχεις? Κριμα ειναι να παρεις την 980ti για 1080p
malvagos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) τι οθονη εχεις> εχω μια Full Hd monitor LG δεν θυμαμαι μοντελο και μια 4Κ τηλεοραση αν θες παραπανω info στην ΤV πες μου ... btw δεν ενδιαφερομαι για ιδιατερα χαμηλα Response οποτε ναι .... Το κουτι πρωτη φορα το ειδα και φαινεται τουμπανο (στα δικα μου ματια) Για ssd πηγαινε σε samsung 850 evo. Σε ενδιαφερει overclock στον επεξεργαστη? Δεν θα δεις διαφορα απο εναν i5 σε gaming. Γιατι να βαλεις αργοτερα 16, και οχι απο τωρα? Τι οθονη εχεις? Κριμα ειναι να παρεις την 980ti για 1080p 1. θα κυκλοφορησει 30/10 2. Θα το σκεφτω , ευχαριστω 3. ναι ... θελω manual κατασταση στα bios ... γιαυτο προτιμησα Maximus VIII Hero 4. ειναι και worksation , το γνωριζω για τις επιδοσεις gaming 5. απλα ετυχε να εμεινα απο budget ... δεν θα εχει μεγαλη διαφορα 6. Εχω μια μονιτορ Full HD kai mia 4K TV ... στην ΤV θα το συνδεσω ... δεν εχω θεμα με τα Refresh Rates ουτε τα response ... δεν παιζω πολυ FPS οποτε ντακς ..klein Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2015 από malvagos
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τι προγράμματα θα χρησιμοποείς; Ποιά είναι η τηλεόραση;
malvagos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τι προγράμματα θα χρησιμοποείς; Ποιά είναι η τηλεόραση; Εκτος απο games, χρησιμοποιω Blender και After Effects H TV ειναι η JU6670
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 τουμπανο ειναι το συστημα...διορθωσεις δεν θελει παντου εχεις top προιοντα...η καρτα για την τηλεοραση θα ειναι μπομπα και θα το απολαυσεις!Μια ενσταση μονο γτ 8gb ram?βαλε κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/7299992/Kingston-HyperX-Fury-16GB-DDR4-2666MHz-HX426C15FBK2-16.html
Fulgore Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα σας, ετοιμαζω ενα pc προς αγορα με budget ~1800E . Εκανα αυτο το post καθαρα για γνωμες και αν γινεται ,να μου προτεινετε μια καλη ψυχτρα gia thn CPU, εκτος την Hyper Evo 212 της CM την οποια εχω σαν εναλακτικη λυση. Τα κομματια ειναι τα εξης: MOBO:ASUS MAXIMUS VIII HERO GPU: GIGABYTE GeForce GTX 980 Ti G1 Gaming CPU: INTEL® CORE i7-6700K Skylake RAM: ADATA DIMM 8 GB DDR4-2800 Kit PSU: Corsair HX750i (Platinum Efficiency) SSD: 2,5 120GB Kingston V300 7mm CASE: CoolerMaster MasterCase 5 Pro +να σας προλαβω σχετικα με την RAM , σκοπευω αργοτερα να την αναβαθμισω στα 16 + εχω HDD οποτε δεν θα χρειαστω να αγορασω νεο . Ξεχασε το οπως ειναι για αυτο τον Ssd.Κοιτας το λιγοτερο σε Samsung evo 850 250gb στα χρηματα που διαθετεις(μην τσιγκουνευτεις τωρα που ειναι καλες οι τιμες για Ssd). Οσο για ψυκτρα δες σε Noctua απο αεροψυξη ειναι πολυ καλες.
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εκτος απο games, χρησιμοποιω Blender και After Effects H TV ειναι η JU6670 H συγκεκριμένη από οτι είδα έχει αξιοσημείωτο ghosting και input lag,λειτουργεί στα 50hz ,έχει gamma shift και δεν είναι καλή για color critical δουλειά λόγω panel.Με λίγα λόγια για να κάνεις δουλειά θες μια καλή οθόνη.
malvagos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 τουμπανο ειναι το συστημα...διορθωσεις δεν θελει παντου εχεις top προιοντα...η καρτα για την τηλεοραση θα ειναι μπομπα και θα το απολαυσεις!Μια ενσταση μονο γτ 8gb ram?βαλε κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/7299992/Kingston-HyperX-Fury-16GB-DDR4-2666MHz-HX426C15FBK2-16.html -Ευχαριστω πολυ , θα το σκεφτω για την RAM ,γιατι μου παει στο budget 40 ευρο πανω ...αν και βλεπω να παρω καλυτερο ssd με αυτα Ξεχασε το οπως ειναι για αυτο τον Ssd.Κοιτας το λιγοτερο σε Samsung evo 850 250gb στα χρηματα που διαθετεις(μην τσιγκουνευτεις τωρα που ειναι καλες οι τιμες για Ssd). Οσο για ψυκτρα δες σε Noctua απο αεροψυξη ειναι πολυ καλες. -Το γνωριζω ηδη για τις 850 Evo, ειναι αρκετα καλοi ssd , απλα εχω τραβηξει την τιμη απαυτα τα πραγματα (ssd και ram ) για να ανεβασω τις procesing units mou (GPU,CPU) ...θα ψαξω τις Noctua αν και τις βλεπω λιγο ακριβες (να μου πεις με τετοιο συστημα θες φτηνο ? ... ε δεν ειναι τι θελω εγω... ειναι τι θελει το πορτοφολι μ ) θα το σκεφτω παντως ευχαριστω H συγκεκριμένη από οτι είδα έχει αξιοσημείωτο ghosting και input lag,λειτουργεί στα 50hz ,έχει gamma shift και δεν είναι καλή για color critical δουλειά λόγω panel.Με λίγα λόγια για να κάνεις δουλειά θες μια καλή οθόνη. Σωστος ... αν και στην αρχη δεν την είχα παρει για το pc ... θα βολευτω για λιγο καιρο με αυτην μιας και δεν εχω αλλη 4Κ μπορεις να μου προτινεις καποιες Monitor αν θες ... εχω και εγω καποιες στο μυαλο μου ... αλλα στο μακρυ μελλον γιατι κοστιζουν...
Millennium Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Σωστος ... αν και στην αρχη δεν την είχα παρει για το pc ... θα βολευτω για λιγο καιρο με αυτην μιας και δεν εχω αλλη 4Κ μπορεις να μου προτινεις καποιες Monitor αν θες ... εχω και εγω καποιες στο μυαλο μου ... αλλα στο μακρυ μελλον γιατι κοστιζουν... Και το σύστημα σου κοστίζει,και η τηλεόραση αλλά θα μπορούσες να κάνες ένα καλύτερο πλάνο στησίματος με μια πιο ορθολογική επιλογή οθόνης από την αρχή για να μην μείνει αναξιοποίητο.Μέχρι να ρθει η στιγμή του "μακρινού μέλλοντος" θα χεις χάσει μεγάλο βαθμό χρηστικότητας,εμπειρίας αλλά και αποτελεσματικότητας σε εργασίες του συστήματος με τη συγκεκριμένη τηλεόραση και πέρα από αυτά μέχρι να πας σε συμπληρωματική-διορθωτική αγορά θα χουν αλλάξει πολλά δεδομένα στο hardware. Με άλλα πράγματα μπορεί να μη συμφωνώ, αλλά με αυτό συμφωνώ με τον nightray: Διαφορετικά μιλάμε για απαξίωση της κάρτας γραφικών,άρα πεταμένα λεφτά. Ή τα σκάω χοντρά και παίρνω όλο το κουστούμι (pc-monitor) ή αλλιώς κάθομαι στα αυγά μου. Στην τεχνολογία δεν ισχύει το αγοράζω σήμερα τα μισά και τα άλλα μισά αυριο. Διότι μέχρι να συμπληρωθεί το σύστημα,αφενώς δεν θα έχουν αξιοποιηθεί πλήρως τα αρχικά εξαρτήματα και αφετέρου θα είναι ήδη ξεπερασμένα όταν θα αγορασθούν τα άλλα μισά
SPANK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μείνετε απλα σε προτάσεις για αυτα που ρωτάει ο φίλος στο θέμα τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρουν κανεναν , υπάρχουν τα pm να τα πείτε οπως θέλετε 4
malvagos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Και το σύστημα σου κοστίζει,και η τηλεόραση αλλά θα μπορούσες να κάνες ένα καλύτερο πλάνο στησίματος με μια πιο ορθολογική επιλογή οθόνης από την αρχή για να μην μείνει αναξιοποίητο.Μέχρι να ρθει η στιγμή του "μακρινού μέλλοντος" θα χεις χάσει μεγάλο βαθμό χρηστικότητας,εμπειρίας αλλά και αποτελεσματικότητας σε εργασίες του συστήματος με τη συγκεκριμένη τηλεόραση και πέρα από αυτά μέχρι να πας σε συμπληρωματική-διορθωτική αγορά θα χουν αλλάξει πολλά δεδομένα στο hardware. Έστω ... μπορεις να μου προτηνεις καποια καλη 4K η 2K monitor ?
PaokToTheBone Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μείνετε απλα σε προτάσεις για αυτα που ρωτάει ο φίλος στο θέμα τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρουν κανεναν , υπάρχουν τα pm να τα πείτε οπως θέλετε Με βαση αυτο, εγω θα επερνα samsung ssd και δεν θα αλλαζα κατι αλλο. (Προσωπικα το κουτι μου φαινεται fugly ,αλλα περι ορεξεος κολοκυθοπιτα.) Σιγουρα αν εδινα 1800 ευρω για μηχανημα θα επερνα μητρικη με m.2 ssd και σιγουρα αν ηταν για επαγγελματικη χρηση τα προγραμματα που αναφερεται ο ΤS θα πηγαινα σε καλυτερο monitor. Tωρα αν απλα μια στις 10 μερες η και ασχετα με την συχνοτητα της εργασιας κανει για τον χαβαλε του 2-3 project ας το κανει και στην υπαρχουσα. Επισης ,παλι προσωπικη μου αποψη, ειναι να επενδυω σε κουτι-τροφοδοτικο monitor.Eπειτα αλλαζω οσο συχνα μου το επιτρεπει η τσεπη μου και οσο συχνα χρειαζεται με βαση τις απαιτησεις της δουλειας μου μητρηκη-επεξεργαστη-gpu-ram. Το οτι το pc προοριζεται για gaming συνεπαγεται συχνη αλλαγη στην καρτα γραφικων και ιδιως αν εχουμε την απαιτηση για υψηλα framerates. Δεν θα μου φανει περιεργο αν σε 6 μηνες( ισως και λιγο παραπανω) υπαρχουν παιχνιδια που η 980 τα βρισκει δυσκολα (σε 4Κ αναλυση). Το αν θα πρεπει να ακολουθουμε τις εξελιξεις και να βαζουμε το χερι καθε λιγο και λιγακι τοσο βαθια στην τσεπη ειναι αλλη συζητηση.
Millennium Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Έστω ... μπορεις να μου προτηνεις καποια καλη 4K η 2K monitor ? Σε τι εύρος τιμών μιλάμε; Πρώτη προτεραιότητα έχεις το gaming;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα