babis_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Έχω ενα Laptop (ACER ASPIRE 5552) και πλέον δεν μου ανοίγει. Το φωτάκι ανάβει όταν πατάς το κουμπί και ξεκινάει αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη. Δοκίμασα να συνδέσω την οθόνη του υπολογιστή μήπως και τυχόν δώσει σήμα αλλά τίποτα. Επίσης δοκίμασα και το hdmi στην τηλεόραση και πάλι το ίδιο. Κατά την δική μου γνώμη πιστεύω ότι είναι η κάρτα γραφικών. Επειδή ασχολούμαι λίγο μόνος μου με το τομέα τον επισκευών και δεν υπάρχει και μία για να τον πάω σε κάποιον να το κοιτάξει θα ήθελα να με βοηθήσετε μπας και τον βάλω σε λειτουργία μόνος μου. Θέλω να πιστεύω ότι η δημοσίευση είναι σωστή σε αυτό το κεφάλαιο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. ΜΦΧ
mr.angelos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 λογικα μπορει να εχει χαλασει καμια ραμ δοκιμασε να τις βγαλεις και να τις ξαναβαλεις ή ακομα και να δοκιμασεις καμια αλλη
babis_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 λογικα μπορει να εχει χαλασει καμια ραμ δοκιμασε να τις βγαλεις και να τις ξαναβαλεις ή ακομα και να δοκιμασεις καμια αλλη της είχα έβγαλα και τις δυο. Το έβαλα να ανοίξει με την μία κ μετά μόνο με την άλλη αλλά πάλι τίποτα. Λογικά δεν πρέπει να είναι η ραμ το πρόβλημα. της είχα έβγαλα και τις δυο. Το έβαλα να ανοίξει με την μία κ μετά μόνο με την άλλη αλλά πάλι τίποτα. Λογικά δεν πρέπει να είναι η ραμ το πρόβλημα. τις είχα βγάλει ήθελα να γράψω
JimxxZe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Κάρτα γραφικών είναι... Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα προ 2 μηνών και το πήγα σε εταιρεία τεχνικών και την επισκεύασαν (για 2η φορά έπειτα από 2 χρονιά) αυθημερόν. Την πρώτη φορά που είχε καεί η δικιά μου την είχα κάνει reflow (με τη μέθοδο του φούρνου) αλλά το αποτέλεσμα δεν είχε διάρκεια... Έπειτα από μερικές μέρες η κάρτα πέθαινε ξανά... Οπότε μόνο τεχνικός μπορεί να σου προσφέρει μια πιο αξιόπιστη λύση που έχει ειδικά εργαλεία
babis_89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Κάρτα γραφικών είναι... Και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα προ 2 μηνών και το πήγα σε εταιρεία τεχνικών και την επισκεύασαν (για 2η φορά έπειτα από 2 χρονιά) αυθημερόν. Την πρώτη φορά που είχε καεί η δικιά μου την είχα κάνει reflow (με τη μέθοδο του φούρνου) αλλά το αποτέλεσμα δεν είχε διάρκεια... Έπειτα από μερικές μέρες η κάρτα πέθαινε ξανά... Οπότε μόνο τεχνικός μπορεί να σου προσφέρει μια πιο αξιόπιστη λύση που έχει ειδικά εργαλεία πόσο σου είχε κοστίσει η επισκευή?
JimxxZe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 πόσο σου είχε κοστίσει η επισκευή? 80 ευρώ με τρίμηνη εγγύηση.... Εκεί παίζουν οι τιμές
panesera Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 80 ευρώ με τρίμηνη εγγύηση.... Εκεί παίζουν οι τιμές μπορεις να μου στειλεις σε pm ενα τηλ ή διευθυνση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα