Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ,

χρησιμοποιώ πολλές ώρες καθημερινά κυρίως τα 2 τελευταία χρόνια ένα laptop dell inspiron n5050, αγορασμένο τέλη του 2011.

Πριν λίγο λοιπόν, εκεί που δείχνει τη φόρτιση της μπαταρίας μου εμφάνισε ένα κόκκινο Χ και όταν πατάω πάνω του γράφει "consider replacing your battery", "there is a problem with your battery, so your computer might shut down suddenly"...

Να σημειώσω επίσης ότι κάνα χρόνο τώρα η μπαταρία ξεφορτίζει από το 100% σε λιγότερο από μια ώρα...

Τα φώτα σας οι έμπειροι παρακαλώ!

Τι να κάνω?

Τι τιμές παίζουν στις μπαταρίες?

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ,

χρησιμοποιώ πολλές ώρες καθημερινά κυρίως τα 2 τελευταία χρόνια ένα laptop dell inspiron n5050, αγορασμένο τέλη του 2011.

Πριν λίγο λοιπόν, εκεί που δείχνει τη φόρτιση της μπαταρίας μου εμφάνισε ένα κόκκινο Χ και όταν πατάω πάνω του γράφει "consider replacing your battery", "there is a problem with your battery, so your computer might shut down suddenly"...

Να σημειώσω επίσης ότι κάνα χρόνο τώρα η μπαταρία ξεφορτίζει από το 100% σε λιγότερο από μια ώρα...

Τα φώτα σας οι έμπειροι παρακαλώ!

Τι να κάνω?

Τι τιμές παίζουν στις μπαταρίες?

Καλησπερα..

Για αρχη ριξε εδω μια ματια ,καπου στο μεσον  του αρθρου κανε τις ενεργειες που λεει για την ενημερωση του driver της μπαταριας..Ισως και να βοηθηθεις,τουλαχιστον να σιγουρεψουμε οτι απο αυτο το τμημα εισαι κομπλε..

http://www.pcsteps.gr/47634-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-laptop/

Οπως και να χει κανε τις ενεργειες,οκ;

Δημοσ.

Δοκίμασε το παραπάνω αλλα να ξέρεις οτι δεν θα ειναι περίεργο αν η μπαταρία ειναι στα τελευταία της , γενικα ποση ωρα κρατάει ?

Δημοσ.

Καλησπερα..

Για αρχη ριξε εδω μια ματια ,καπου στο μεσον  του αρθρου κανε τις ενεργειες που λεει για την ενημερωση του driver της μπαταριας..Ισως και να βοηθηθεις,τουλαχιστον να σιγουρεψουμε οτι απο αυτο το τμημα εισαι κομπλε..

http://www.pcsteps.gr/47634-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-laptop/

Οπως και να χει κανε τις ενεργειες,οκ;

Δεν ήμουν επαρκώς σαφής και παίχτηκε παρανόηση:

η μπαταρία συνεχίζει να φορτίζει όταν συνδέω το τροφοδοτικό, παρά την εμφάνιση του κόκκινου Χ.

Αυτό το αρθράκι, όπως γράφει στην αρχή του, είναι για τις περιπτώσεις που δε φορτίζει η μπαταρία, σωστά?

Δοκίμασε το παραπάνω αλλα να ξέρεις οτι δεν θα ειναι περίεργο αν η μπαταρία ειναι στα τελευταία της , γενικα ποση ωρα κρατάει ?

3 τέταρτα κατά μ.ο. στο περίπου, ίσως και λιγότερο, αλλά έχω αμελήσει να μετρήσω ακριβώς.

Τώρα την έβγαλα προς το παρόν και το 'χω στην πρίζα...

Δημοσ.

Δεν ήμουν επαρκώς σαφής και παίχτηκε παρανόηση:

η μπαταρία συνεχίζει να φορτίζει όταν συνδέω το τροφοδοτικό, παρά την εμφάνιση του κόκκινου Χ.

Αυτό το αρθράκι, όπως γράφει στην αρχή του, είναι για τις περιπτώσεις που δε φορτίζει η μπαταρία, σωστά?

3 τέταρτα κατά μ.ο. στο περίπου, ίσως και λιγότερο, αλλά έχω αμελήσει να μετρήσω ακριβώς.

Τώρα την έβγαλα προς το παρόν και το 'χω στην πρίζα...

Φιλε μου σαφης ησουν αλλα σε ειπα οτι δεν χανεις τιποτε να τσεκαρεις οτι ο driver ειναι ενημερωμενος πρωτιστως..Οκ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι.

Οκ, απεγκατέστησα τον driver, ξαναέβαλα τη μπαταρία και συνεχίζει να μου δείχνει τα ίδια...

Πάντως λέει "plugged in, charging" και όντως φορτίζει, απλά έχει πάνω και ένα κόκκινο Χ και τα άλλα δύο μηνύματα που έγραψα.

Άρα τώρα τι κάνω?

Να πάω το laptop με τη μπαταρία στο μαγαζί που τ' αγόρασα (τέλη 2011), ή να πάρω κατευθείαν καινούργια μπαταρία?

Θα με χρεώσουν για να το κοιτάξουν στο μαγαζί?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...