gregvibe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια μολις τελειωσα τη συναρμολογηση του σταθερου και εχω καποια θεματακια αν μπορει καποιος να μου πει τη γνωμη του. Asus m5a99fx pro r2 Amd fx8350 Evga supernova g2 750w Sapphire r9 380 4gb Corsair vengeance pro 1866 2x8gb Ssd Samsung 850 evo 120gb Λοιπον, το πρωτο που προσεξα ηταν κατα το boot οτι εκαναν μια στροφη οι ανεμιστηρες της GPU και μετα σταματησαν, επισης δεν ειχα σημα την οθονη. Περιεργο λεω, οποτε σκεφτηκα να συνδεσω και δευτερο καλωδιο τροφοδοσιας στη gpu και μετα δουλεψε. Καλα εκανα ή θα εχουμε κανα θεμα;; Το δευτερο θεμα που εχω ειναι οτι στο bios μου αναγνωριζει 1333 αντι για 1866mhz τις μνημες θελει μηπως update το bios ή ειναι κατι αλλο; θα ξαναεπιστρεψω αυριο μιας και παω για δουλεια τωρα ωστε να δω το θεμα σε βαθος. Ακουω γνωμες! Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2015 από gregvibe
babisflou7 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 τι ακριβως εννοεις? η καρτα απο οσο ξερω ζηταει 2 6πινα. αυτα θελει, αυτα πρεπει να βαλεις. ποιος επεξεργαστης ειναι ακριβως? η μητρικη σηκωνει εως 1866 χωρις ιστοριες. κατσε να δουν τα παιδια με fx να σε κατατοπισουν. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 για τις ραμ πρεπει να μπεις στο bios να ενεργοποιησεις το profil Για την καρτα προφανως και ηθελε τροφοδοσια...2 6πινα οπως σου λενε παραπανω. 1
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Για τη μνήμη δες εδώ. http://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/ddr3memoryfrequencyguide.aspx 1
gregvibe Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 And fx8350 Ξέχασα να βάλω τον επεξεργαστή.. Αύριο θα επανέλθω και λογικά θα έχουν ξεπεραστεί οι οποίες αναποδιές.. Ευχαριστώ για τη βηθεια παιδες!
Xristaras12 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ναι στο έγραψα παραπάνω. εφόσον η μητρική σου έχει 4 θυρες για ραμ μέχρι 1600 μπορείς να δεις. Δεν ξέρω εαν ενεργοποιήσεις το xmp στο bios να μπορέσει να πάει στα 1866(λογικά θα μπορεί)αλλά θα πρέπει να τσεκάρεις εαν ειναι σταθερό το σύστημα.
gregvibe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ωπα μισό λεπτό, από τα σπεκς της μητρικής και επίσης του επεξεργαστή επέλεξα τα 1866, είναι δυνατόν να μη μπορεί να δουλέψει σε αυτή τη συχνοτητα;; εν πάση περίπτωση το έβαλα manual στα 1866 και αύριο θα το τσεκάρω να δούμε.. Επίσης έχω αλλη μια ερώτηση ψιλοnewbie.. Οι ανεμιστήρες του case συνδέονται με τη μητρική και με το τροφοδοτικό με μολεξ, όμως σε αυτό το τροφοδοτικό δεν πάνε μήπως χρειάζονται κάποιο μετατροπέας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα