hammerd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα , Εχω ενα Synology και μου κανει το εξης σπαστικο πραγμα... Οταν παταω μεσα στο Shared Folder στον File Station για να δω τους υποφακελους που εχω μεσα κανει ενα Loading... και περιμενω κατι αιωνες για να τελειωσει... Παταω δεξι κλικ στον φακελο μου να δω μπας και εχει τιποτα να πειραξω και μου πεταει ενα παραθυρακι οπου μεσα γραφει "Calculating the file size..." Μιλαμε βεβαια για 750.000 εικονες και pdf αρχεια που εχει ηδη μεσα , παιζει να φταιει αυτο ? Περιπου 5TB απο τα 14,4TB που εχει συνολικα.... Επισυναπτω και screenshot....
hammerd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη ειναι φυσιολογικο που το κανει και να το αφησω να τελειωσει ?
SPANK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Λογικό ειναι να κάνει τοση ώρα αφου μιλάμε για 4 tb ....
rfc Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Ο καλυτερος τροπος ειναι να βαλεις αλφαβητικους φακελλους για να γλυτωσεις αυτο το θεμα.
άδικος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δε φταίνε τα 4ΤΒ αλλά τα 750.000! αρχεία στον όγκο αυτό.
hammerd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 το κουλο ειναι οτι σε αλλα 2 που ηταν τα αρχεια πριν πανε σε αυτο δεν εκανε το παραμικρο !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα