spyros95 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σας. Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με το λάπτοπ μου, το οποίο προκλήθηκε μετά απο διακοπή ρεύματος. Το λάπτοπ κάνει κανονικά εκκίνηση, αργεί όμως να μπει στην επιφάνεια εργασίας. Όταν τελικά φορτώσει την επιφάνεια εργασίας δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κανένα πρόγραμμα μιας και συνεχώς φορτώνει. Στο τέλος μου εμφάνισε οτι η εφαρμογή Microsoft Windows δεν αποκρίνεται. Τι μπορώ να κάνω;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σε πρώτη φάση δες την υγεία του δίσκου με το HDSentinel.
spyros95 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ αυτό περίμενα αρχικά αλλά είναι 100% υγιής. Μιας και Cpu και μνήμη δουλεύουν στο 30% έκαστο, μάλλον έγινε ζημιά στο software. Εψαξα για να κάνω επαναφορά συστήματος, αλλά δεν ήξερα οτι πλεον δεν αποθηκεύονται αυτόματα τα αντίγραφα και δεν έχω πάρει.
spyros95 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Τώρα στην διαχείρηση εργασιών, μου γράφει οτι οι διακοπές συστήματος χρησιμοποιούν το 88% της cpu. Τι μπορω να κάνω ;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Κάνε έναν έλεγχο για ιούς και malware. Αστο λίγο μήπως ολοκληρωθεί η διεργασία, αλλιως restart.
spyros95 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Φίλε δεν υπήρχε πρόβλημα πριν κλείσει απότομα λόγω διακοπής.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αν όλα είναι οκ θα ολοκληρωθεί κάποια στιγμη.
spyros95 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το άφησα αρκετή ωρα αλλά τα ίδια. Cpu 100% χωρίςνα κάνω τίποτα 2λεπτα μετα την εκκίνηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα