teo_pa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα εχω προβλημα με πωλητη μαλλον μου εχει κανει μαλακια του εχω κανει καταθεση σε τραπεζα τι μπορω να κανω ??? Συγνωμη αν ειμαι σε λαθος τομεα.....
visualizer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το μάλλον δεν αρκεί ..πρέπει να είσαι σίγουρος.
driverpit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα εχω προβλημα με πωλητη μαλλον μου εχει κανει μαλακια του εχω κανει καταθεση σε τραπεζα τι μπορω να κανω ??? Συγνωμη αν ειμαι σε λαθος τομεα..... Κανε αναφορά σε έναν mod να σου μεταφέρει το θέμα στην σωστή ενότητα και επίσης γίνε πιο περιγραφικός στο πρόβλημα σου για να καταλάβουμε τι έχει γίνει γιατί έτσι όπως τα γράφεις άκρη δεν βγαίνει
teo_pa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εκανα καταθεση την προηγουμενη πεμπτη στον λογαριασμο που μου εδωσε εγινε η συναλλαγη κανονικα την επομενη μερα παρασκευη μιλησαμε του ζητησα να μου στειλει τον κωδικο να παρακολουθω το προιον (δεν τον εστειλε) και απο εκεινη την ημερα δεν κανα εχει μπει..
Dantε Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δε μπορεις να κανεις τιποτα.Περα απο καταγγελια στην αστυνομια που αν και δε θα βγαλει τιποτα. Δε κανουμε καταθεσεις ετσι απλα. Αρκετα πιθανο να κλαις τα λεφτα σου.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλό θα είναι να μας πεις και ποιος είναι να ξέρουμε. Ελπίζω να μην ήταν πολλά τα χρήματα τουλάχιστον. :/
driverpit Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Για να έχει σιγήσει ο τύπος εδώ και μια εβδομάδα και για να μην απαντάει ξέχνα τα χρήματα ελπίζω να μην έχεις δώσει πολλά
poulinos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/583961-σταμπάρισμα-απατεώνων/ αρκετα πραγματα γραμμενα εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις