Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τοτε ας παει σε ι3 και 750τι και ειναι μια χαρα να παιξει και οτι αλλο παιχνιδι θα θελήσει αργοτερα και του βγενει πολυ ποιο οικονομηκα

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τοτε ας παει σε ι3 και 750τι και ειναι μια χαρα να παιξει και οτι αλλο παιχνιδι θα θελήσει αργοτερα και του βγενει πολυ ποιο οικονομηκα

Αυτο ακριβως ηταν και το ολο Point μου που προτεινα τον φθηνοτερο i5 της αγορας,να μην δωσει(οσο το λιγοτερο δηλαδη)τσαμπα χρηματα.

Δημοσ.

χαχα οκ fulgore παντως σιγουρα με ι3 και 750 τι και με ποιο φθηνη μητρικη μπορουν να του μηνουνε αρκετα λεφτα γιατι και β85 να βαλει μια χαρα ειναι εκτος αν θελει να κανει ραιδ σλι και λιπα

Δημοσ.

Τελικά θα το αγοράσω από το Visionstudio και θα πάρω τα εξής parts:

CPU INTEL CORE I5-4460 3.20GHZ
191.00 Euros

GPU MSI GEFORCE GTX 960 GAMING 4G 4GB DDR5 PCI-E
253.00 Euros

MOTHERBOARD ASROCK H97 PERFORMANCE RETAIL
109.00 Euros

RAM KINGSTON HYPERX SAVAGE 8GB (2X4GB) 1600MHZ DDR3
53.00 Euros

SSD CRUCIAL MX200 250GB 2.5'' SATA3
100.00 Euros

HDD WESTERN DIGITAL 1TB CAVIAR BLUE SATA3
53.00 Euros

PSU COOLERMASTER G650M MODULAR 80+ BRONZE 650W
85.00 Euros

CASE NZXT SOURCE 340 MIDI-TOWER BLACK WINDOW
89.00 Euros

(+2 120/140mm Case fans) 

932.00 Euros

Σας ευχαριστώ για τις απόψεις και τις προτάσεις σας.
Δημοσ.

φιλε δεν αξιζουν για να παιζεις cs:go

Παίζω και Aion είναι MMORPG σαν το WoW. (CS:GO,Aion,Dota 2 & PES κυρίως). 

Ίσως να μην checkara σωστά αλλά νομίζω sta GPU compare η GTX 960 4GB Gaming είναι καλύτερη από την R9 380 4GB Gaming. Και επίσης κάτι που δεν γνωρίζω γιατί ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει, η οθόνη μου ASUS VG248QE 24'' μπορεί να κάνει συγχρονισμό G-Sync μέσω Nvidia το πρόσθεσε πρόσφατα η Nvidia στην οθόνη, αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση η κάρτα γραφικών που θα έχω (AMD ή NVIDIA) για να κάνει συγχρονισμό G-Sync. 

Θέλω ένα σύστημα μέτριο προς καλό για τα επόμενα 5 χρόνια και γενικά το Aion είναι game fps με υψηλές απαιτήσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα ειδικά σε περιοχές με πολύ κόσμο όπως siege, World bosses κτλ. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό που ανέφερα για την οθόνη με τη GPU ας το πει έτσι ώστε να αλλάξω ή όχι τη GPU και να προχωρήσω στην αγορά των parts.

Δημοσ.

για να υποστηρίζει G-sync η οθόνη πρέπει να χει ενσωματομένο ένα τσιπάκι της nvidia πάνω της, κι αυτή δεν το χει.

Δημοσ.

για να υποστηρίζει G-sync η οθόνη πρέπει να χει ενσωματομένο ένα τσιπάκι της nvidia πάνω της, κι αυτή δεν το χει.

Ωραίος κατάλαβα! Εάν είχε το τσιπάκι G-Sync θα έπρεπε η GPU να ήταν NVIDIA λόγο Drivers για να δουλέψει;

Δημοσ.

Ωραίος κατάλαβα! Εάν είχε το τσιπάκι G-Sync θα έπρεπε η GPU να ήταν NVIDIA λόγο Drivers για να δουλέψει;

Gsync= Nvidia, Freesync=Amd

• Like 1
Δημοσ.

Παίζω και Aion είναι MMORPG σαν το WoW. (CS:GO,Aion,Dota 2 & PES κυρίως). 

Ίσως να μην checkara σωστά αλλά νομίζω sta GPU compare η GTX 960 4GB Gaming είναι καλύτερη από την R9 380 4GB Gaming. Και επίσης κάτι που δεν γνωρίζω γιατί ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει, η οθόνη μου ASUS VG248QE 24'' μπορεί να κάνει συγχρονισμό G-Sync μέσω Nvidia το πρόσθεσε πρόσφατα η Nvidia στην οθόνη, αλλά δεν ξέρω αν έχει σχέση η κάρτα γραφικών που θα έχω (AMD ή NVIDIA) για να κάνει συγχρονισμό G-Sync. 

Θέλω ένα σύστημα μέτριο προς καλό για τα επόμενα 5 χρόνια και γενικά το Aion είναι game fps με υψηλές απαιτήσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα ειδικά σε περιοχές με πολύ κόσμο όπως siege, World bosses κτλ. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό που ανέφερα για την οθόνη με τη GPU ας το πει έτσι ώστε να αλλάξω ή όχι τη GPU και να προχωρήσω στην αγορά των parts.

Τι ειναι το Aion???Παιχνιδι Fps και με υψηλες απαιτησεις??? WTF :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

• Like 1
Δημοσ.

Γειά σας.Mην ανοίξω νέο θέμα.Εχω μια 40άρα 4k και σκέφτομαι την αγορά pc η κονσόλας που να αξιοποιεί την τηλεόραση στο gaming.Μπορώ να διαθέσω μέχρι 700 ευρώ υπάρχει κάτι καλό σε σύνθεση υπολογιστή μέχρι αυτά τα χρήματα η να προτιμήσω έν τέλη ένα ps4.Tι σύστημα μου προτείνετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...