Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

υγ

δεν καταλάβα τελικα τι ηταν ο δαιμονας με το τρυπανι-πουλι

Γιατί πιστεύεις ότι κατάλαβαν αυτοί τι ήταν; Προφανώς κάτι που τους ήρθε εκείνη τη στιγμή και μετά το ξεχασαν, δεν πρέπει να υπήρχε σενάριο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί πιστεύεις ότι κατάλαβαν αυτοί τι ήταν; Προφανώς κάτι που τους ήρθε εκείνη τη στιγμή και μετά το ξεχασαν, δεν πρέπει να υπήρχε σενάριο.

Ε εντάξει ας μην είμαστε τόσο υπερβολικοί. Μέσα στο hotel υπήρχε γενικότερα πολύς "κόσμος" που δεν χρειάστηκε να δούμε τις ιστορίες για τον καθένα. Αυτή η "παράλειψη" δεν είναι τίποτα μπροστά στο γρήγορο φινάλε που έκαναν και στα κενά σε σχέση με την έναρξη της ιστορίας με τον αστυνομικό και την οικογένειά του...

Anyway, πάμε στο επόμενο. :)

Δημοσ.

Εγω παλι εχω δει νομιζω μεχρι το 6 ή 7,αλλα δεν μετραβαει να το δω,ενω μου αρεσαν τα πρωτα επς.Αξιζει να δω τα υπολοιπα ή ειναι και αυτα σαπιλα?

• 5 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Kαι που λετε τελειωσα σημερα τη σειρα.

Mixed feelings, σε καποια σημεια μου αρεσε ιδιαιτερα, σε καποια αλλα καθολου. Σε αυτα που δε μου αρεσαν ιδιαιτερα παντα εμφανιζοταν η Gaga κατα εναν περιεργο λογο. Η ερμηνεια της απλα δε με επειθε και δεν ημουν προκατειλημμενος, αντιθετως μαλιστα, θα περιμενα πως ειναι αρκετα psycho για τη σειρα, αλλα ειχα την αισθηση σε σημεια πως διαβαζε απλα τις ατακες της. Ενταξει προφανως ειναι εντελως υποκειμενικο και μαλλον ειμαι λαθος απο τη στιγμη που βραβευτηκε κιολας, I'm just saying.

Βασικα γενικα την τοποθετω χαμηλα την τελευταια σεζον. Αλλα αν λειπουν ηθοποιοι οπως η Lange και η απιστευτη Conroy, ηταν αναμενομενο. Οι εμφανισεις της Queenie και της Billie Dean νομιζω πως εγιναν απλα για να γινουν. 

Το δε τελευταιο επεισοδιο αντι να ειναι δυνατο και boom, ηταν εντελως meh και βεβιασμενο.

Στα πολυ θετικα του κυκλου η μουσικη η οποια ηταν υπεροχη και εδενε παντα με την εκαστοτε σκηνη και φυσικα η Bassett και ο Valentino. Γενικως μου αρεσει οταν βαζουν ιστορικα προσωπα (βλ Αnne Frank αν θυμαμαι καλα).  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...