Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αργησα λιγο να δω τα επεισοδια 4-5 αλλα τα ειδα.Το 4 δεν ηταν κατι το σπουδαιο.Το 5 αντιθετως ηταν αρκετα καλο,ειδικα η αρχη με το σχολειο ηταν τρομερο.Βεβαια η σειρα αρχιζει να τα μπερδευει,πολυ μπαχαλο γενικοτερα.Ελπιζω να το στρωσει στην συνεχεια,γιατι δεν θα καταλαβουμε τιποτα στο τελος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ειχα κοψει στο 4 και εκανα Binge watch σε 1 μερα μεχρι το 10

Για το δικο μου γουστο, η σεζον γαμαει. Πολυ πιο στρωτη, focused, με ουσιαστικα 3 κατηγοριες Horror genres μεσα

Και connection με περασμενες σεζον

Για οποιον εκτιμουσε την απλοτητα της 1ης σεζον οπως εγω, είναι σιγουρα πολυ καλη σεζον

Δημοσ.

Ειχα κοψει στο 4 και εκανα Binge watch σε 1 μερα μεχρι το 10

Για το δικο μου γουστο, η σεζον γαμαει. Πολυ πιο στρωτη, focused, με ουσιαστικα 3 κατηγοριες Horror genres μεσα

Και connection με περασμενες σεζον

Για οποιον εκτιμουσε την απλοτητα της 1ης σεζον οπως εγω, είναι σιγουρα πολυ καλη σεζον

που?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το φινάλε του 5ου κύκλου και μάλιστα πριν την ώρα του, ήταν το πιο ξενέρωτο από όλα τα προηγούμενα. Βιαστικό κλείσιμο σα να ήθελαν να ξεμπερδέψουν στα γρήγορα, αδιάφορες ερμηνείες στο τελευταίο επεισόδιο με τη Gaga να εμφανίζεται σε 1-2 σκηνές και άπειρα κενά/παραλήψεις σε σχέση με το πως ξεκίνησε η ιστορία...

Σε γενικές γραμμές ήταν συνολικά αρκετά καλό σαν κύκλος, αλλά ένα ξενέρωτο φινάλε σε κάνει να ξεχνάς τις καλές ερμηνείες και τη σκηνοθεσία! 

PS (θάψιμο): μάλλον το έβλεπε και η Βίσση αν κρίνω από το design της αποθήκης (εεεε μαγαζί εννοώ) που έφτιαξαν εκεί στο πάρκο του Κεραμεικού (Hotel Ερμου)...  :devil:

Δημοσ.

Για μένα εκπληκτική σεζον με άθλιο τελος

Διαφωνώ με billdano, δεν μπορει ενα πολυ κακο φιναλε να χαλάσει 11 επεισόδια

Εξαιρετικό οτι είχαμε πολλαπλά connections με περασμένες σεζον οπως ο γιατρός και η Μπιλι Ντιν απο την 1η και η Κουινι απο την 3η

Δημοσ.

Αν και fan της σειράς από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σαιζόν, θεωρώ τον τελευταίο κύκλο τον χειρότερο από όλους, με κάποια επεισόδια που απλώς δεν βλέπονται, με αρκετό χαραμισμένο ταλέντο ηθοποιών (βλ. Bates), με ένα σενάριο που τραβιέται από τα μαλλιά για να προχωρήσει ανούσιες καταστάσεις και με κάποιους παντελώς αδιάφορους και κακογραμμένους χαρακτήρες. Για αυτό και σταμάτησα στο 8ο, δεν πήγαινε παρακάτω. Κάποιοι κράζουν το Coven ως το χειρότερο, για εμένα ήταν κατά πολύ καλύτερο από το φετινό.

Είχα από την αρχή τις αμφιβολίες μου, όταν έμαθα πως θα παίξει και η Lady Gaga. Τελικά, η σαιζόν από μόνη της ήταν τόσο κακή που δεν χρειαζόταν καμία Gaga για να το αποδείξει. Τόσο πολύ που κατάφερε να κάνει την Gaga να δείχνει ταλαντούχα.

;Άλλωστε, χωρίς Jessica Lange δεν νομίζω πως το AHS θα ξαναβρεί εύκολα την παλιά του αίγλη.

Ίσως είναι καιρός να κάνουν διάλειμμα, να μαζέψουν ιδέες για νέα σενάρια και να επανέλθουν, γιατί φαίνεται πως το πιέζουν για να προχωρήσει και πως βασίζονται εντελώς στην λογική του marketing, του hype και της εποχής για να προωθήσουν αυτό που ουσιαστικά είναι έργο τους.

Δημοσ.

Το ότι βραβεύτηκε με χρυσή σφαίρα το αγγούρι η GaGa τι σας λέει; Πόσο στημένα είναι όλα. Εμμετική σεζόν, το είδα μέχρι το τέλος επειή δεν ε'ιχα κάτι άλλο να δω. Αν είναι να το συνεχίσουν έτσι καλύτερα να κοπεί.

Δημοσ.

Το ότι βραβεύτηκε με χρυσή σφαίρα το αγγούρι η GaGa τι σας λέει; Πόσο στημένα είναι όλα. Εμμετική σεζόν, το είδα μέχρι το τέλος επειή δεν ε'ιχα κάτι άλλο να δω. Αν είναι να το συνεχίσουν έτσι καλύτερα να κοπεί.

φρικαλέα ερμηνεία της γκάου.Σιχάθηκα όλες ανεξαιρέτως τις σκηνές στις οποίες έπαιζε.Το οτι πήρε χρυσή σφαίρα το κατατάσσω στην Αμερικανική υστερία που επικρατεί γενικά για το καράμπαζο ολκής που λέγεται γκαγκα.

Δημοσ.

πολύ ωραία η σειρά κ η Lady Gaga γαμάτη στο ρόλο της

Συμφωνω

Τοξοβολε, νομιζω γινεσαι λιγο hater, μια χαρα ηταν η Γκαγκα. Οχι για βραβειο, αλλα she held her own

Γενικα η σεζον ηταν στην λογικη της 1ης, πιο Grande ομως

Σε οποιον αρεσε το Asylum και το Freak Show, λογικο να μην γουσταρε αυτη

Σε οποιον αρεσε η 1η, λογικο να γουσταρε αυτη

Νομιζω μονο για το Coven συμφωνουμε ολοι οτι ηταν μαλακια

υγ. Απλα δεν μπορω να διαβαζω για σεναριο τραβηγμενο απο τα μαλλια οταν στις προηγουμενες 3 σεζον τουλαχιστον, εκει και αν ειχαμε αχταρμα και πραγματα τραβηγμενα απο τα μαλλια

υγ

δεν καταλάβα τελικα τι ηταν ο δαιμονας με το τρυπανι-πουλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...