alimentas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πειραζει που μ αρεσει η Γκαγκα στον ρολο της???????
W0zzAp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Πειραζει που μ αρεσει η Γκαγκα στον ρολο της??????? Εγω εχω πει πως ο ρολος της gaga της παει,αλλα οτι ειναι σαν αγγουρι ισχυει 100%.
DKNI Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Σπέρνει η Γκαγκα. Απλα γελοίο το πως αποφεύγει να δείξει ρωγα η εντελώς γυμνό Τούμπανο η σεζον, η πρώτη σεζον που βγάζει horror και δεν εχει μπερδέψει 10 πράγματα
spurakos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 στο 3ο μου άρεσε πολύ περισσότερο η Gaga σε σύγκριση με τα προηγούμενα.Και μου αρέσει που μόνο με την παρουσία της έχει μπει στον ρόλο.Ελπίζω η σειρά να συνεχίσει δυναμικά και να μην μετατραπεί σε Freakshow.
KilliK Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Σπέρνει η Γκαγκα. Απλα γελοίο το πως αποφεύγει να δείξει ρωγα η εντελώς γυμνό Τούμπανο η σεζον, η πρώτη σεζον που βγάζει horror και δεν εχει μπερδέψει 10 πράγματα δεν πειραζει, δειχνει την κωλαρα της.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Κάβλα το 3ο!Το καλύτερο ως τώρα μιας κ δείχνει πως επιτέλους δένει το plot!Εντωμεταξυ πόσο γούσταρα το 70's flashback της Bassett.Επισης κυρίως για το γκέι κοινό είχαμε διπλό treat τόσο με το λεσβιακό της άχρηστης με την Bassett όσο και το νέο γκει μπέρδεμα με τους παιδαράδες. Δε μπορώ να μην κάνω ειδική μνεία για την σούπερ ερμηνεια της Paulson που τα σπάει στο πως ενσαρκώνει την addict .Η τελευταία της ατάκα στο κλείσιμο όλα τα λεφτά,ειχα λιώσει με τον σαρκασμό της.Πιο περιορισμένο όμως το χοροριλίκι σε αυτό ,ελπίζω να μη το χάσουν τώρα με το horror πάνω που έχει αρχίσει να δένει καλά.
gherudos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μια λαλακία και μισή, η χειρότερη σεζόν ever, πραγματικά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να το βλέπω. Απορώ γιατί σας αρέσει. Δεν έχει στοιχεία τρόμου καθόλου, δεν θα έπρεπε να το λένε American Horror Story γιατί δεν έχει ίχνος τρόμου. Νόμιζαν ότι με την τραγουδιάρα θα μπορούσαν να κάνουν υπερπαραγωγές, θα πέσουν όλοι οι φαν να την εξυμνίσουν και δεν θα ασχοληθούν με το σενάριο. Αίσχος! 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Για να πω την αληθεια ειδα το πρωτο,και δεν μου αρεσε.Τρομος?Slpatter και σιχαμα δεν ειναι τρομος,Σορρυ κιολας.Θα δω και τα 2 επομενα σιγουρακ αι θα δω αν θα το συνεχισω.Την πρωτη και δευτερη σεζον δεν νομιζω να την πιασει ,αλλα κλαιν.
W0zzAp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Το τριτο επ δεν ηταν τοσο καλο οσο τα προηγουμενα.Παντως μου αρεσει γενικα ο ρολος της Paulson,παιζει εκπληκτικα.Τωρα για αυτο που λενε οι παραπανω οτι δεν εχει πολυ horror αυτη η σεζον ψιλοισχυει,αλλα ρε εσεις τρομαξατε βλεποντας τις προηγουμενες σεζον μην τρελαθουμε κιολας.Γενικα το American horror story ειναι απλα μια μετρια προς καλη σειρα απο πλευρας σεναριου,οι ηθοποιοι ειναι αυτοι που κανουν την σειρα ακομα καλυτερη οπως η Jessica Lange.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ψιλο όφφα αλλά για να μη ξεχνιόμαστε για το πόσο pro-gay στη φιλοσοφία του είναι το AHS , η Paulson μαζί με τον Bomer και τον Jackson συμπληρώνουν την τριάδα των ηθοποιών του main cast που είναι ανοιχτά γκέι στο real life.Νομίζω το μοναδικό mainstream show in the states που είχε ποτέ τόσους πολλούς ανοιχτά γκέι ηθοποιούς στο main cast. Βασικά κ την άχρηστη υποκριτικά γκάγκα αρκετοί στο bi την κατατάσσουν αλλά I beg to differ.Προς το καμμένη για ντόρο θα την έβαζα
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Lily Rabe bitches! Ελλαδιστανικά
gherudos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εμετός το 4ο επεισόδιο, είναι σαν να μην έχουν ιδέα για το main story και να κάνουν πράξη ότι μαλακία τους έρθει στην κεφαλή τη στιγμή που το γυρίζουν. Ότι να ναι είναι η σειρά, απορώ γιατί το βλέπω ακόμη.
Vapir Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 εγώ το βλέπω για να δω πως θα τελειώσει , δεν μπορώ να πω οτι ανυπομονώ να δω το επόμενο αλλα κάτι που μ αρέσει πραγματικά είναι η φάση με το αγοράκι βαμπιρέλι , δεν ξέρω αλλα το μαλλί και η όλη του συμπεριφορά μου θυμίζουν χαρακτήρα απο Tim barton. Βέβαια η σεζόν είναι λίγο πολύ ότι νάνε αλλα για να φάω μου κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα