Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Hotel.Προχθεσινή πρεμιέρα που με έψησε.Μοναδική παραφωνία η ατάλαντη Lady Gaga.Οπως πάντα όμως το AHS πιστό στα LGBT θεματάκια με τον Dennis O'Hare να γράφει στο ρόλο της καμένης καράφλας Trans. Και ποιός μπορεί να αντισταθεί στους δυο γκει παιδαράδες Cheyenne Jackson και Matt Bomer (σε στρέητ ρόλους μάλλον) με τον πρώτο να είναι και φρέσκο αίμα στο cast.Φυσικά το λεσβιακό φιλί της άχρηστης υποκριτικά Lady Gaga δεν θα μπορούσε να μην έχει το Τοξοβολικό seal of approval για λόγους συμβολισμού και μόνο.Επαιξε και ένας ανατριχιαστικός γκέι βιασμός έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Από θέμα horror μάλλον φέτος το πιάσαν το μήνυμα και η πρεμιέρα γενικά έχωσε καλές στιγμές γνήσιου horror κάτι που είχε ξεχάσει εδώ και χρόνια.Ερμηνευτικά Τριμέγιστη καραθεά όπως πάντα η Kathy Bates η οποία ευελπιστώ να είναι εκείνη που θα μας αποζημίωσει υποκριτικά από την αποχώρηση της Lange.Γενικά εντελώς ακατάληπτο το premise μέχρι στιγμής αλλά ψήνομαι να δω που θα μας οδηγήσει.Πάντως ούτε βαρέθηκα ούτε με ξενέρωσε κάτι τραγικά στην πρεμιέρα πέρα από την Lady Gaga.Για να δούμε λοιπόν... Ps σόρρυ για το τριπλοάνοιγμα κάτι παίχτηκε με τον browser μου,αυτό θα μείνει το ανοιχτό
Luxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Τοξοβολος το θεμα το ανοιξες επειδη εχει LGBTMNΞΩ περιεχομενο; 4
W0zzAp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον περιμενα να βγαλουν υποτιτλους οι xsubs για να δω τη πρεμιερα τις σεζον η οποια με εξεπληξε(θετικα παντα).Σιγουρα ειναι η καλυτερη αρχη απο ολες τις σεζον και εχει πιασει πιο πολυ το ολο horror θεμα καπως καλυτερα απο τις προηγουμενες σεζον.Πιστευω ο ρολος της lady gaga της παει γαντι,μιας που ειναι τρελη οπως και η σειρα.Το μονο που με ανησυχη ειναι η βαθμολογια στο metacritic που εχει βαθμολογησει την σεζον πιο κατω απο ολες,οποτε περιμενουμε και τα υπολοιπα επεισοδια για να δουμε τι θα γινει.
DKNI Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Εξαιρετικό! Για εμάς που δεν γουστάρουμε τον αχταρμά απο διαφορετικά είδη χωρις σύνδεση που ηταν η 2η σεζον η το girl power της τρίτης η την κάπως βαρετή και μονότονη 4η, επιτέλους επιστροφή στις ρίζες της 1ης σεζον Καταλαβαίνω την αγάπη για τον σουρεαλισμό, το διαφορετικό και την τέχνη για χάρη της τέχνης αλλα κάποιες φορες θες απλα ενα καλο horror story
alimentas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Φοβερη πρεμιερα αλλα νωρις για να κριθει.Κλασσικα αν παει για αχταρμα παλι ,θα φανει μεχρι το 5ο-6ο επ.Εκει φορτσαρει παντα η σειρα. Διαφωνω παντως για το Asylum.Η επιτομη της τεχνης και του χορορ αυτος ο κυκλος.Μακραν το διαμαντι της σειρας για μενα. 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Με ανησυχεί μόνο μήπως τελικά καταστεί ακατάληπτη η ιστορία κ φοβάμαι στην ιδέα να υπομένω για πολλά λεπτά ανά επεισόδιο το ερμηνευτικό τπτ της γκαου γκαγκα
vsl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Και εμένα μου άρεσε πολύ το Asylum και ήταν ο λόγος που δεν είδα την 3η και 4η σεζόν, επειδή μου φάνηκαν πολύ κατώτερες. Το Hotel της 5ης μ' άρεσε σαν ιδέα και όντως το 1ο επεισόδιο ήταν πολύ καλό· οπότε η σειρά για μένα επιστρέφει. 1
speedy23 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Διαφωνω παντως για το Asylum.Η επιτομη της τεχνης και του χορορ αυτος ο κυκλος.Μακραν το διαμαντι της σειρας για μενα. Yep. Ανετα η καλυτερη σεζον της σειρας.
gherudos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν το 1ο επεισόδιο μου άρεσε ή όχι, ανάμικτα συναισθήματα. Για μένα η καλύτερη σεζόν είναι η 1η και μετά η 4η, ηθοποιάρες υπάρχουν 3 στη σειρά, Lange,Bates και φυσικά ο Ντάνυ ή πως τον έλεγαν τον ψυχοπαθή μαμάκια. Η Γκαγκά όντως αγγούρι στη σειρά.
W0zzAp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον ειδα και το 2ο επ.Συνεχιζει στο ιδιο μοτιβο κατι οου μου αρεσει και αν συνεχισει ετσι μπορει να ειναι η καλυτετη σεζον της σειρας. Τωρα για την καλυτερη σεζον δεν ξερω πια ειναι.Για τους περισσοτερους ειναι η 2η,ενω ειναι πολυ καλη εχουν βαλει παρα πολλα εξωγηινους,δαιμονες,φαντασματα,πολυ μπερδεμενη ολοι η φαση,σαν να μην ηξερε τι ηθελε.Για μενα σε ολες τις σεζον κατι λειπει και δεν υπαρχει καποια κορυφωση,αυτο το κατι ελπιζω να το εχει η 5η.
thermo-sifounas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το Asylum ειναι μακραν η καλυτερη σεζον γιατι ειχε ηθοποιαρες σε ρολους που σου εμεναν. Και Jessica Lange ως μετανοουσα καλογρια και (κυριως) Lily rabe ως δαιμονισμενη και Sarah Paulson και Frances Conroy. Δεν ειχε Emma Roberts, Gabourey Sidibe και την λοιπη αταλαντη κομπανια. 2
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τα έσπασε και το 2ο αλλα μιλάμε πλέον η γκάγκα αρκεί για να το καταστρέφει.Χωρίς την απαίσια ερμηνεία της θα το είχα κατα ευχαριστηθεί .Το στοιχείο horror άλλη μια φορά ήταν αισθητό και αρχίζει και δένει κάπως και το plot Αποζημίωσε φυσικά και το τέλος με την καρα σέξι γκει σκηνή ανάμεσα στους παιδαράδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα