doctorized Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ένας φίλος μου έδωσε φλασάκι SONY VAIO 4GB με κάμποσα αρχεία doc και pdf. Έβαλα το φλασάκι σε 3-4 υπολογιστές και σε όλους φαίνεται πως μέσα υπάρχει ένας φάκελος άδειος. Πουθενά τα αρχεία. Στις ιδιότητες της συσκευής όμως φαίνεται ότι χρησιμοποιούνται 580ΜΒ που είναι και το μέγεθος των αρχείων που έχει γράψει. Πώς γίνεται στον υπολογιστή του να φαίνονται κανονικά τα αρχεία και στους άλλους τίποτα; Φταίει κάποιος ιός ή κάτι άλλο;
Sheogorath Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Κρυφά αρχεία? Βάλε στις επιλογές να βλέπεις τα κρυφά αρχεία και τους φακέλους.
doctorized Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κρυφά αρχεία? Βάλε στις επιλογές να βλέπεις τα κρυφά αρχεία και τους φακέλους. Το σκέφτηκα κι αυτό. Ξετίκαρα την επιλογή που λέει να κρύβονται τα κρυφά αρχεία αλλά τίποτα δεν άλλαξε. Άλλωστε αρχεία doc και pdf είναι. Δεν είναι βιβλιοθήκες συστήματος ή τίποτε άλλο. EDIT: ένας φίλος μου είπε ότι είχε το ίδιο πρόβλημα με ένα δικό του φλασάκι και το πρόβλημα οφείλονταν σε ιό. Το είχε δώσει σε κάποιον και του το έφτιαξε με τη βοήθεια κάποιου προγράμματος (δεν θυμόταν ποιο) και μετά έβλεπε κανονικά τα αρχεία. Έριξα μια ματιά στο google και βρήκα την εντολή για γραμμή εντολών: attrib -h -r -s /s /d h:\*.* , την έτρεξα και το μόνο που άλλαξε είναι εμφανιστεί ένας φάκελος με το όνομα System Volume Information και μέσα έχει μόνο ένα αρχείο, το IndexerVolumeGuid με μέγεθος 76bytes. Ξέρω ότι ο φάκελος αυτός είναι των windows XP αλλά πώς θα εμφανιστούν και τα υπόλοιπα αρχεία; Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2015 από doctorized
doctorized Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Φόρτωσα live cd ubuntu 14.04.3 (το τελευταίο). Και εδώ τα αρχεία δεν φαίνονται, εμφανίζεται ότι και στα Windows. Δοκίμασα το Active Undelete 10 το οποίο μπόρεσε και βρήκε τα αρχεία. Άνοιξα μερικά και είναι αυτά που ψάχνω. Το θέμα είναι τι φταίει και δεν τα βλέπει ούτε το Linux ούτε τα Windows;
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μπορεί ιός φίλε μου να τα διέγραψε. Αφού τα βρήκες, μια χαρά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα