Prof_Chaos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα στην ομάδα. Κάηκε ο φορτιστής απο ενα laptop acer aspire 5750 με τα εξής χαρακτηριστικά (φορτιστή) INPUT - > 1.7 A OUTPUT -> 19V 3.42A 65W Τι προσέχω για αγορά ενως γενικής χρήσης; Δηλαδή να έχει τα ίδια V τα ίδια W ;.... με τα A προσέχουμε κάτι; ή αφορούν το πόσο γρήγορα γίνεται η φόρτιση;
corsair04 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 εγώ δεν θα έπαιρνα φορτιστή γενικής χρίσης διότι το βύσμα μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα εάν δεν εφαρμόζει σωστά εγώ θα επέλεγα αυτό ή αυτό ή και κάποιο μεταχειρισμένο από τις αγγελίες . 1
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις. Μέχρι ενα 20άρικο να χει οχι παραπάνω. Η δεύτερη επιλογή στα 17 ευρώ δεν γράφει για το 5750. Γενικά τι πρέπει να προσέξω με τα W και τα A ; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει τα volt και τα ampere να είναι τα ίδια, watt ας είναι και παραπάνω.
corsair04 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλύτερα πάρε αυτό από τον Δήσιο(17€) η βάλε αγγελία δεν αξίζουν τα γενικής χρήσης με 15€ παίρνεις μεταχειρισμενο από τις αγγελίες και άριστο
xristoforos89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Lite on παίζουν με το κιλό στις αγγελίες. Αν θες έχω φίλο που στάνταρ θα έχει έναν αυθεντικό. Στείλε πμ για τα περαιτέρω.
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Καλύτερα βασικά πάρε το laptop με τον φορτιστή πήγαινε σε ενα μαγαζί με ηλεκτρονικά να σου δώσουν ενα συμβατό και να το δοκιμάσεις και επι τοπου
Roger Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει τα volt και τα ampere να είναι τα ίδια, watt ας είναι και παραπάνω. Δεν ταιριαζει το ενα με το αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα