Red21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Επειδή βλέπω πολύ μαύρη αγορά προσκλήσεων στις αγγελίες απλά ενημερώνω τα μέλη του φόρουμ (που μπορεί να μην το έχουν δει) ότι αυτή τη Δευτέρα 12/10 και ώρα Ελλάδας 13:00 -14:00 (CEST 12:00 -13:00) το oneplus.net δέχεται παραγγελίες ελεύθερα χωρίς πρόσκληση!!! Η μέγιστη ποσότητα είναι δύο (2) κινητά τηλέφωνα ανά παραγγελία, αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των παραγγελιών που μπορείτε να τοποθετήσετε. Με δεδομένο ότι αναμένεται μεγάλη ζήτηση, οι ημέρες επεξεργασίας των παραγγελιών μπορεί να διαφέρουν από τις κανονικές συνθήκες. Η εκτιμώμενη ημερομηνία προώθησης της παραγγελιάς θα εμφανιστεί όταν βάλετε το προϊόν στο καλάθι σας κατά τη διάρκεια της ανοικτής πώλησης. Νομίζω είναι προσφορά που ενδιαφέρει πολύ κόσμο, γι αυτό και ποστάρω εδώ!!! Εδώ η επίσημη ανακοίνωση!!
smp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά δέχεται μόνο paypal... σωστά; Αρα καλό θα ήταν να έχουμε balance εκει για να προχωρήσει η παραγγελία!
Red21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ναι μόνο paypal και ναι για καλό και για κακό το balance μπορεί να χρειαστεί (αν και εμένα τώρα 2-3 μέρες μου τραβάει κανονικά από την Debit Πειραιώς Visa που έχω συνδεδεμένη)!!!
dchatz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά δέχεται μόνο paypal... σωστά; Αρα καλό θα ήταν να έχουμε balance εκει για να προχωρήσει η παραγγελία! <τρολλ mode> Πουλάω paypal balance. δίνεις μόνο 120 ευρώ, και παίρνεις 100 ολόκληρα ευρώ για να διενεργήσεις όποιες αγορές θέλεις, αβασάνιστα, αβίαστα. By the way, τι λες, έκριναν ότι όλοι εμείς οι καταναλωτές είμαστε πια "κατάλληλοι" να πιάσουμε στα χέρια μας την άσπιλη και αμόλυντη συσκευή τους; 1
pcbill Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Έχουν κάτι το ιδιαίτερο αυτά τα τηλέφωνα (πέρα από το όπως βλέπω έξυπνο marketing), για όσους δεν τα έχουν ξανακούσει ?
morfeas-dsl- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 με τετοια στρατηγικη αντε γεια... Ας φτιαξουν σωστα τις παραγγελιες τους και μετα βλεπουμε. 2
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Παντως να πω την αληθεια τωρα που το G4 επεσε στα 400ευρω δεν μπορω να πω οτι ειναι δα και τρομερη προσφορα το εν λογω κινητο οπως το παλιο,ειδικα για το ολο μπερδεμα με τα Invites αλλα και το θεμα με τις εγγυησεις. 2
a400 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μια κινεζια πιο ακριβή από το σ6 μη τρελαθούμε τώρα. Αντιγραφή του μήλου στο μάρκετινγκ κάνει. Σε αυτή τη τιμή υπάρχουν συσκευές επώνυμες και αξιόλογες. Invites για να πάρεις ένα κινεζικό τηλ; Που ζούμε ..... 1
Fulgore Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μια κινεζια πιο ακριβή από το σ6 μη τρελαθούμε τώρα. Αντιγραφή του μήλου στο μάρκετινγκ κάνει. Σε αυτή τη τιμή υπάρχουν συσκευές επώνυμες και αξιόλογες. Invites για να πάρεις ένα κινεζικό τηλ; Που ζούμε ..... Δεν διαφωνω στα περισσοτερα απο που ειδες οτι ειναι ακριβοτερο του S6????
simaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Παντως να πω την αληθεια τωρα που το G4 επεσε στα 400ευρω δεν μπορω να πω οτι ειναι δα και τρομερη προσφορα το εν λογω κινητο οπως το παλιο,ειδικα για το ολο μπερδεμα με τα Invites αλλα και το θεμα με τις εγγυησεις. Αυτό.
a400 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δεν διαφωνω στα περισσοτερα απο που ειδες οτι ειναι ακριβοτερο του S6???? 462 έχει τώρα το 32 και 492 το 64. Μιλω για το s6. 520 και κατι είδα σήμερα το one plus 2 Μπορεί να κάνω λάθος για την τιμή του αν κάποιος ξέρει ακριβώς ποσο να μου πει αν και δεν με ενδιαφέρει προσωπικά
Themos3 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 462 έχει τώρα το 32 και 492 το 64. Μιλω για το s6. 520 και κατι είδα σήμερα το one plus 2 Μπορεί να κάνω λάθος για την τιμή του αν κάποιος ξέρει ακριβώς ποσο να μου πει αν και δεν με ενδιαφέρει προσωπικά Αυτο θα πει εμπεριστατωμενη αποψη και συμβολη στο θεμα. Τα θερμα μου συγχαρητηρια. 3
iCyd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μια κινεζια πιο ακριβή από το σ6 μη τρελαθούμε τώρα. Αντιγραφή του μήλου στο μάρκετινγκ κάνει. Σε αυτή τη τιμή υπάρχουν συσκευές επώνυμες και αξιόλογες. Invites για να πάρεις ένα κινεζικό τηλ; Που ζούμε ..... Το οτι μια εταιρεια εχει εδρα στην Κινα και κατεστευαζει καποιο προιονδεν σημαινει οτι και αυτα αυτοματως ειναι χαλια. Εγω οσους ξερω που εχουν παρει κινητο απο την εν λογω εταιρεια εχουν μεινει καταευχαριστημενοι. Το ιδιο συμβαινει και με αλλες εταιρειες (πχ OPPO). Eγω μαζι τους ειμαι και μακαρι να αποκτησουν μεγαλυτερη απηχηση στο κοινο στο οποιο απευθυνονται.
Red21 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 462 έχει τώρα το 32 και 492 το 64. Μιλω για το s6. 520 και κατι είδα σήμερα το one plus 2 Μπορεί να κάνω λάθος για την τιμή του αν κάποιος ξέρει ακριβώς ποσο να μου πει αν και δεν με ενδιαφέρει προσωπικά Μην λέμε ότι θέλουμε.......339 ευρώ έχει το 16αρι (3gb ram) oneplus 2 και 399 ευρώ το 64αρι (4gb ram)!! 32αρι δεν υπάρχει αδερφέ!!!!
lalanis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Με το G4 στα 400€ δε νομίζω ότι είναι τόσο καλή αγορά το 1+2....
Προτεινόμενες αναρτήσεις