Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

θα ηθελα να μου προτεινετε ειτε usb ειτε pci express (οτι ειναι καλυτερο) για να πιανω ασυρματα στο σταθερο υπολογιστη αφου πρεπει να αλλαξω τοποθεσια στο μοντεμ!

Αυτο που θελω ειναι να μη κανει συνεχεια αποσυνδεσεις γιατι θα μου σπαει τα νευρα!

Μπορω να δωσω μεχρι 30€!

Επισης εχω ηδη 2 κεραιες για καλυτερο σημα!

http://www.e-shop.gr/level-one-wan-1160-6dbi-8dbi-for-24ghz-5ghz-indoor-ant-p-PER.616336

http://www.e-shop.gr/level-one-wan-1112-indoor-directional-panel-antenna-12dbi-p-PER.616548

edit: Εχω VDSL δε ξερω αν παιζει καποιο ρολο!

Ευχαριστω!

Επεξ/σία από spyros4776
Δημοσ.

φιλε ακριβως το ιδιο θεμα ηθελα να ανοιξω και εγω..μου εδωσαν απο cyta ενα ρουτερ που συνδεεις το τηλεφωνο πανω και αναγκαστικα το εχω στο σαλονι.μου εδωσε ενα φιλαρακι ενα usb με κεραια αλλα κανει αποσυνδεση που και που και εχω προβλημα με το gaming.

Δημοσ.

φιλε ακριβως το ιδιο θεμα ηθελα να ανοιξω και εγω..μου εδωσαν απο cyta ενα ρουτερ που συνδεεις το τηλεφωνο πανω και αναγκαστικα το εχω στο σαλονι.μου εδωσε ενα φιλαρακι ενα usb με κεραια αλλα κανει αποσυνδεση που και που και εχω προβλημα με το gaming.

Εγω παντως βρηκα Source.png Πηγή: αυτο που ειναι πολυ ομορφο αλλα δε ξερω αν ειναι καλο, περιμενω προτασεις!

Δημοσ.

Εγω παντως βρηκα Source.png Πηγή: αυτο που ειναι πολυ ομορφο αλλα δε ξερω αν ειναι καλο, περιμενω προτασεις!

ναι οντως πολυ ωραιο αυτο...αλλα μπορουμε να ειμαστε σιγουροι οτι δεν θα μας πεταει??εγω εχω http://www.skroutz.gr/s/311211/Level-One-WUA-0614.html απο εναν φιλο μου και στο μισαωρο βγαινει και ξαναμπαινει μονο του.

Δημοσ.

Εγω εχω εμπιστοσύνη στο asus πάντως! Μου αρέσει σαν εταιρεία! Εχει καλά πράγματα οπότε πιστεύω ότι θα είναι καλό! Αν και εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την tp link! Εγω έκλεισα στο asus γιατί μ'αρεσει πολυ! Θα το παραγγειλω σήμερα και όταν έρθει θα γράψω εντυπώσεις!

Δημοσ.

Μια συμβουλη...

Δεν αγοραζουμε hardware βαση της εμφανισης, αλλα βαση του τσιπ που φοραει η εκαστοτε συσκευη. ΟΚ... αν η συσκευη ειναι και ομορφη εξωτερικα τοσο το καλυτερο, απλα μην κοιτατε μονο την εμφανιση.

H Asus (οπως και η TP-Link και οποιαδηποτε αλλη εταιρια) εχει απλα βαλει το λογοτυπο της πανω στο πλαστικο, τα "εσωτερικα" της συσκευης θα ανηκουν σε καποια εταιρια οπως Atheros, Ralink/MediaΤek, Realtek, Broadcom κλπ.

Αυτη την πληροφορια λοιπον ψαχνεις να βρεις πριν αποφασισεις να κανεις αγορα, το ποιο chip φοραει δηλαδη.

Αν τα εβαζα σε σειρα τα τσιπακια, θα ελεγα οτι ειναι καπως ετσι:

Atheros = SUPER

Ralink/MediaTek = OK+

Realtek = NOT BAD

Broadcom = BETTER NOT!

Ειναι υποκειμενικο βεβαια, καθως ειναι η δικη μου αποψη. :-)

Δημοσ.

Α, δε το ήξερα αυτό, σε ευχαριστώ για τι βοήθεια!

Μια συμβουλη...

Δεν αγοραζουμε hardware βαση της εμφανισης, αλλα βαση του τσιπ που φοραει η εκαστοτε συσκευη. ΟΚ... αν η συσκευη ειναι και ομορφη εξωτερικα τοσο το καλυτερο, απλα μην κοιτατε μονο την εμφανιση.

H Asus (οπως και η TP-Link και οποιαδηποτε αλλη εταιρια) εχει απλα βαλει το λογοτυπο της πανω στο πλαστικο, τα "εσωτερικα" της συσκευης θα ανηκουν σε καποια εταιρια οπως Atheros, Ralink/MediaΤek, Realtek, Broadcom κλπ.

Αυτη την πληροφορια λοιπον ψαχνεις να βρεις πριν αποφασισεις να κανεις αγορα, το ποιο chip φοραει δηλαδη.

Atheros = SUPER

Ralink/MediaTek = OK+

Realtek = NOT BAD

Broadcom = BETTER NOT!

Πως μπορώ όμως να βρω τη ειναι απο μέσα το asus?

Δημοσ.

'Η απο τον driver ή googlαροντας.

Eπειδη ομως ο driver ειναι σε μορφη .exe και δεν μπορει να αποσυμπιεστει... συμφωνα με το wikidevi ειναι Ralink/MediaTek.

ASUS USB-N14

Οποτε ειναι καλη περιπτωση, προχωρα το.

Δημοσ.

Τιποτα.

Επισης καλο θα ειναι να κατεβαζεις τον driver απο την εταιρια που εχει φτιαξει το τσιπακι και οχι απο αυτην που απλα κολλησε το λογοτυπο της πανω στη συσκευη, οποτε πας ΕΔΩ και κατεβαζεις τον οδηγο για USB.

RT5372 ειναι το τσιπ που εχει, οποτε ανηκει στην "οικογενεια" RT5X7X.

Δημοσ.

Μια συμβουλη...

Atheros = SUPER

Ralink/MediaTek = OK+

Realtek = NOT BAD

Broadcom = BETTER NOT!

Κατι πιο φθηνο και καλό υπάρχει γιατί με 30 ευρώ τρυπαω τοίχο και βάζω καλώδιο.

Δημοσ.

Ήρθε χθες και μέχρι στιγμής είναι πολύ καλό, δεν έχει κάνει καμιά αποσύνδεση και γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα, έχει καλό σήμα(π.χ. από το ίδιο σημείο το κινητό μου πιάνει 1 γραμμή και αυτό πιάνει full 5 γραμμές)!!
Ξαναευχαριστω τον loic που μου έδειξε αυτά τα πράγματα και τελικά βγήκε καλο!!

Δημοσ.
paks, on 12 Oct 2015 - 07:43 AM, said:

Κατι πιο φθηνο και καλό υπάρχει γιατί με 30 ευρώ τρυπαω τοίχο και βάζω καλώδιο.

Τι κλασικο φθηνο που αγοραζουν οι περισσοτεροι, ειναι το TL-WN722N.

Ήρθε χθες και μέχρι στιγμής είναι πολύ καλό, δεν έχει κάνει καμιά αποσύνδεση και γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα, έχει καλό σήμα(π.χ. από το ίδιο σημείο το κινητό μου πιάνει 1 γραμμή και αυτό πιάνει full 5 γραμμές)!!

Ξαναευχαριστω τον loic που μου έδειξε αυτά τα πράγματα και τελικά βγήκε καλο!!

Τιποτα, να'σαι καλα και καλοδουλευτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...