LongSinceDark Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 PC χρειαζομαι τωρα. Δυσκολα να μπω στη διαδικασια του κομματι κομματι Απλα να το ολοκληρωσω με καρτα γραφικων και καινουρια οθονη θελω τα Χριστουγεννα Και επειδη δεν θα κανω overclocking, αν παω σε 1151 θα παω σε Η170 Για το συστημα στο post 12 τι λετε?
cabdik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 τωρα......? ή σε 2.5 μηνες...? αποφασισε...!!! αλλο τωρα, και αλλο τα χριστουγεννα..!!! αλλαζει ολα τα δεδομενα...! αν το θες ΤΩΡΑ, πρεπει να ψαξεις κομματια που ειναι αμεσα διαθεσιμα...! αν δινεις το περιθωριο των 2.5 μηνων, τοτε ανετα μπορεις να στησεις καλυτερο συστημα, απλα θα δωσεις και τον ευλογο χρονο, στο οποιο καταστημα επιλεξεις, να σου φερει τα κομματια..! και δεν μιλησα - εγω τουλαχιστον- για κομματι κομματι..! παρε ολο το συστημα απο ενα μαγαζι. απλα ψαξε τιμες και διαθεσιμοτητες..! καθως και η περιοδος που περναμε, ειναι περιεργη, οσον αφορα τα εμπορευματα...!! 1
LongSinceDark Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Για τι ρε συ, PC χωρις καρτα γραφικων και με μια παλια οθονη δεν γινεται? Τον υπολογιστη τον χρειαζομαι και για αλλα πραγματα αμεσα Υπομονη θα κανω 2.5 μηνες για καρτα γραφικων και καινουρια οθονη για το σκελος του gaming
cabdik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ποιος σου ειπε οτι δεν γινεται,,,,,,,,,,,??????? αρα ψαχνεις για κομματια, ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.....!!
LongSinceDark Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 ποιος σου ειπε οτι δεν γινεται,,,,,,,,,,,??????? αρα ψαχνεις για κομματια, ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ.....! Ναι
Millennium Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Για τι ρε συ, PC χωρις καρτα γραφικων και με μια παλια οθονη δεν γινεται? Γίνεται αλλά τι gaming pc θα είναι αυτό δε ξέρω.
cabdik Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 καλα το gaming μπορει να περιμενει και 1-2 μηνες, για οταν θα μπει η καρτα γραφικων......δεν ειναι εκει το θεμα..! το θεμα ειναι να στησει ενα καλο μηχανημα ΤΩΡΑ, ωστε με την προσθηκη μιας καλης καρτας γραφικων και μιας καλης οθονης να εχει ενα συστημα που θα του κρατησει για αρκετο καιρο...!!
LongSinceDark Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Λοιπον παιδια λεω να παω σε H170 τελικα και επειδη πληρωθηκα για μια δουλεια θα παρω και την οθονη τωρα. Εχω σκεφτει αυτα: Στο παραπανω θα προστεθει μια gtx970 κατα την πρωτοχρονια Παρακαλω τα σχολια σας αν χρειαζονται αλλαγες υ.γ Τελικα χρειαζεται ψυκτρα να παρω γιατι στο e-shop γραφει οτι δεν περιλαμβανεται αλλα στο internet εχω δει οτι οι box κλειδωμενοι skylake εχουν
Millennium Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αν είναι να φτιάξεις τέτοιο σύστημα και για gaming με τέτοιες κάρτες θα κοιτάξεις σε καλύτερες οθόνες.
LongSinceDark Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Περίπου 200 ευρώ ήθελα να δώσω για οθονη Σε αυτή την τιμή έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο?
cabdik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Περίπου 200 ευρώ ήθελα να δώσω για οθονη Σε αυτή την τιμή έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο? εμενα μου αρεσουν http://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html http://www.skroutz.gr/s/5014606/Samsung-T24D390EW.html και κυριως http://www.skroutz.gr/s/4748608/Samsung-S27D390H.html
LongSinceDark Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αν η οθονη δεν ειναι καλη να κοιταξω για αλλη (24 ιντσες μονο) αλλα βοηθηστε με λιγο για τα υπολοιπα κομματια αν ειναι ενταξει και εχει ψηκτρα ο επεξεργαστης?
stelioss_1 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Φίλε η οθόνη ειναι κάτι που θα σου κρατήσει αρκετά χρόνια, κρίμα ειναι να μην δοσεις λεφτα σε αυτην για κατι καλό. Το καλο πληρώνεται ομως.... Φυσικα δικα σου λεφτα ειναι οτι θες δίνεις (άποψη μου περίμενε τα χριστούγεννα και δοσε περισότερα χρήματα για οθόνη ιδικά αν εισαι πολλές ωραιες στο pc .. Gaming και δουλεια.) στο κατο κατο εδω να σε βοηθήσουν θέλουν να παρεις κατι καλο που θα σε το εχεις αλλα 11 χρονια. Ps. Εδω τα παιδια δεν κανουνε συνθέσεις τύπου πλ,αι,σιο. Εε βαλε και μια οθονη t.urbo.x 150 euro και ενα τροφοδοτικό tu,rbo,x που ειναο τα καλύτερα.Πας εκει οταν δεν ξερεις.. Δίνεις 600 ευρω και σου λένε οτι πήρες τουμπανο pc. Γιατι αυτο θες να ακούσεις. Φιλικά πάντα. 1
LongSinceDark Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σε ενα mail το eshop μου απαντησε οτι θα πρεπει να παρω ψηκτρα. Αυτη http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-freezer-i11-cpu-cooler-p-PER.811359ειναι καλη? Θα χωρεσει στο κουτι? Οθονη δεν χρειαζεται να παρω απο το eshop και μπορει να γινει παραγγελια ξεχωριστη οποτε για τα κομματια του κουτιου πειτε μου ρε παιδια καμια γνωμη επειδη βιαζομαι να παραγγειλω το συστημα Αλλαξα την motherboard γιατι ειναι αμεσα διαθεσιμη αυτη και ερχεται λιγο ποιο οικονιμικα Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2015 από LongSinceDark
EddieObscurant Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 απο τη στιγμή που βρίσκεις 120αρη ssd με κάτω απο 50 ευρώ και 250αρη με κάτω απο 90 στην ελλαδα, τα 75 για έναν μετριο 120αρη δεν καθονται καλα επισης σε αυτήν την κατηγορια τιμής και watt, βρισκεις 80+ gold τροφοδοτικα χρειαζεσαι τοσο ακριβή μητρική? Αν εχει καποιο feature που θες οκ, αλλιώς καλύτερα να παρεις κατι φθηνοτερο και τα εξτρα λεφτα να τα διαθεσεις αλλου 1tb hdd δεν αξίζει σε αυτήν την τιμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα