Προς το περιεχόμενο

iphone 6- error 53

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

έχω ένα iphone 6 το οποίο μετά από αντικατάσταση οθόνης δεν άνοιγε.Προσπάθησα να το κάνω restore και μου εμφάνισε το μήνυμα error 53.Το έχω πάει σε τεχνικό, έχει δοκιμάσει άλλες οθόνες αλλά πάλι τίποτα!Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό??Έχει επαναφέρει κάποιος τηλέφωνο από error 53???

Δημοσ.

Κακώς το πήγες σε τεχνικό,είχες ακόμα εγγύηση, μίλα με InfoQuest μήπως και στο αντικαταστήσουν που δν πιστεύω γιατί το κινητό ανοίχτηκε , αλλά δε χάνεις κάτι.

Δημοσ.

Δεν επαναφαρετε εαν βγαζει ερρορ 53...Απλα δεν εγινε καλη αντικατασταση της οθονης.Τηννπαλια την εχεις? την γνησια?

Δημοσ.

Κακώς το πήγες σε τεχνικό,είχες ακόμα εγγύηση, μίλα με InfoQuest μήπως και στο αντικαταστήσουν που δν πιστεύω γιατί το κινητό ανοίχτηκε , αλλά δε χάνεις κάτι.

Δεν το καλύπτει η εγγύηση για σπασμένη οθόνη. Θα ζητούσαν κανένα 300άρι για αλλαγή όλης της συσκευής

Δημοσ.

Την αντικατέστησα σε τεχνικό γιατί δεν με κάλυπτε η εγγύηση.Έχω και την παλιά οθόνη αλλά είναι σπασμένη.Μέχρι να την αλλάξω δούλευε βέβαια!Όταν την άλλαξα δούλευε μια χαρά αλλά μετά από 2 εβδομάδες περίπου ξεκόλλησε!Αστοχία υλικού μάλλον!Ξανάνοιξα το κινητό για την κολλήσω και απο τότε δεν ξαναδούλεψε!!Έστειλα στον έμπορο την ελλατωματική οθόνη, μου έστειλε καινούργια αλλά τίποτα!έχω δοκιμάσει και άλλες οθόνες αλλά μάταια!το home button είναι το γνήσιο δεν το έχω αλλάξει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...