eliot31 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδιά, έχω ένα iphone 6 το οποίο μετά από αντικατάσταση οθόνης δεν άνοιγε.Προσπάθησα να το κάνω restore και μου εμφάνισε το μήνυμα error 53.Το έχω πάει σε τεχνικό, έχει δοκιμάσει άλλες οθόνες αλλά πάλι τίποτα!Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό??Έχει επαναφέρει κάποιος τηλέφωνο από error 53???
Unabomber Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Tσεκαρε εδω για αρχη https://discussions.apple.com/thread/6570451 Και δες και εδω http://www.dailydot.com/technology/what-is-error-53-iphone/
Kostasspil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Κακώς το πήγες σε τεχνικό,είχες ακόμα εγγύηση, μίλα με InfoQuest μήπως και στο αντικαταστήσουν που δν πιστεύω γιατί το κινητό ανοίχτηκε , αλλά δε χάνεις κάτι.
Expertr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δεν επαναφαρετε εαν βγαζει ερρορ 53...Απλα δεν εγινε καλη αντικατασταση της οθονης.Τηννπαλια την εχεις? την γνησια?
alexisgt Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μαζί με την οθόνη αλλάχθηκε και το home button? (Αντικαταστάθηκε δληαδή το αρχικό που αντιστοιχεί στη logic board σου?)
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Κακώς το πήγες σε τεχνικό,είχες ακόμα εγγύηση, μίλα με InfoQuest μήπως και στο αντικαταστήσουν που δν πιστεύω γιατί το κινητό ανοίχτηκε , αλλά δε χάνεις κάτι. Δεν το καλύπτει η εγγύηση για σπασμένη οθόνη. Θα ζητούσαν κανένα 300άρι για αλλαγή όλης της συσκευής
Kostasspil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δεν ανέφερε ότι ήταν σπασμένη, νόμιζα απλώς ελαττωματική. 1
eliot31 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Την αντικατέστησα σε τεχνικό γιατί δεν με κάλυπτε η εγγύηση.Έχω και την παλιά οθόνη αλλά είναι σπασμένη.Μέχρι να την αλλάξω δούλευε βέβαια!Όταν την άλλαξα δούλευε μια χαρά αλλά μετά από 2 εβδομάδες περίπου ξεκόλλησε!Αστοχία υλικού μάλλον!Ξανάνοιξα το κινητό για την κολλήσω και απο τότε δεν ξαναδούλεψε!!Έστειλα στον έμπορο την ελλατωματική οθόνη, μου έστειλε καινούργια αλλά τίποτα!έχω δοκιμάσει και άλλες οθόνες αλλά μάταια!το home button είναι το γνήσιο δεν το έχω αλλάξει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα