Kina23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Να υποθέσω ότι έχεις τη συσκευή και τα λες αυτα; γιατί εγώ που την έχω δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο τώρα για το αν πήγε καλά η συσκευή δεν είμαστε εδώ για να αναλύσουμε τα Οικονομικά στοιχεία κάθε εταιρείας με τα προϊόντα που λανσάρει ο ts ζήτησε γνώμες τώρα αν αυτά που γράφεις (πιστεύω πως είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να τα διαψεύσουν) τα λες χωρίς να έχεις τη συσκευή και προτίνεις σε κάποιον να πάει να δώσει τόσα λεφτά για μεταχειρισμένο τότε για μένα άποψη μου πάντα είσαι αναξιόπιστος στις συμβουλές - Απόψεις σου.
darksider13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 <p>1ον Αλλο κινεζικο αλλο κινεζια!<br>Μπορω να σου φερω 10 κινεζικα με μιση τιμη και να ειναι το ιδιο αξιοπιστα οπως το g3 και το ιδιο ποιοτηκα!<br> 2ον 320 με τπτ δν αξιζει το g3 </p> <p> 320 με 3gb ram δεν αξιζει; βρες μου ενα απο ελληνικη αγορα επωνυμο κινητο με λιγοτερα χρηματα 3o ζεστενεται αρκετα (ειδικα αμα το εχεις 100% για πολυ ωρα) κανοντας τα πιο απλα πραγματα! Browsing φωτογραφιες κλτρ!<br> βρες μου ενα smartphone τελευταιας γενιας που δεν ζεσταινεται αρκετα
greekbusters Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Συνεχώς διαβάζω για τα καλά λόγια των κατόχων του g3 και νομίζω ότι κάνουν πλακα. Έχοντας παρει / αγοράσει 3 φορές το κινητό αυτο, δεν το προτείνω σε κανεναν. Σε σχέση τουλάχιστον με ζ3 και μ8 που χρησιμοποιούσα ταυτόχρονα το λαγκ και η θερμότητα του g3 δεν υπήρχαν για δείγμα. Ίσως άλλοι έχουν για σύγκριση άλλες συσκευές. Τι να πω...
Kina23 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μάλλον δεν έχουν όλοι τόσο μεγάλο πορτοφόλι για να αγοράσουν τόσες συσκευές να τις συγκρίνουν και απλά λέμε την φτωχή και ταπεινή μας γνώμη σύμφωνα με αυτά που έχουμε, τώρα όταν ο άλλος σου λέει θα κάνω casual χρήση και μου αρέσει η τάδε συσκευή δεν μπορώ να δω ένα παραμιμκο λόγο που να είναι κακή επιλογή, και κάτι άλλο κι εμένα ζεσταθηκε αρκετά μια φορά αλλά είχα μπει hearthstone σε ένα ρεπό που είχα και αραζα στην ξαπλώστρα κάτω από τον ήλιο....
GianniSM Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Κάτοχος του G3 1 χρόνο. Στο θέμα θέρμανσης δεν είδα κάτι παραπάνω από άλλα ανάλογα και αυτό κατά βάση στο πολύ ζόρισμα (παιχνίδια+3g) αλλά δεν είναι και θερμάστρα, πραγματικά δεν το θεωρώ θέμα. Το skin της LG δεν είναι καθόλου κακό, αλλά αν κάποιος πάει σε custom rom προτείνω stock based γιατί ένα από τα σπουδαία πράγματα που έχει είναι η κάμερα. Με CM πχ δεν θα υπάρχει η ίδια απόδοση. Η μπαταρία όντως είναι μέτρια, αλλά 4-4.5 ώρες οθόνη ανάλογα με την χρήση τις βγάζει. Στα 320 είναι πραγματικό VFM. Εννοείται πως το 4 είναι καλύτερη συσκευή, αλλά αν εκεί είναι το μπάτζετ σου τότε θα το χαρείς, φτάνει να ξέρεις τι παίρνεις. Κάποιες φορές θα δεις λίγο λαγκ, αλλά αν τα βάλεις όλα μαζί είναι μια σπουδαία συσκευή, η καλύτερη σε αυτά τα χρήματα.Τώρα για το ότι δεν θα σηκώνει το android 6 τα θεωρώ αστεία δεδομένου πως θα το πάρουν συσκευές όπως το moto g 2nd gen με ΣΑΦΩΣ υποδιέστερα σπεκς.
zaf_4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 To lg g3 είναι υπέροχη συσκευή... καταλαβαίνω το παιδί που σου λέει όχι για το κινητό γιατί απλά δεν του αρέσει...όπως εμένα σιχαίνομαι τα iphone. Γούστα είναι αυτά... αλλά μην λέμε χαζομάρες ότι δεν είναι vfm στα 320 ευρώ; Είναι υπέροχο κινητό, με φοβερή οθόνη, εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ το user interface του κινητού. Ναι, ζεσταίνεται αλλά όχι σε τραγικά επίπεδα και συμφωνώ ότι πολλά κινητά υπερθερμαίνονται ε και; Δες το και από κοντά και πάρε απόφαση... Και απορώ πως παίρνεις 3 συσκευές lg 3 ενώ δεν σου αρέσουν; Για να πεις για την θερμοκρασία; Άσε που τα άλλα κινητά είναι πιο ακριβά οπότε για τα λεφτά του στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιο για σύγκριση.
IceFrog Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Παιδια γενικα ειμαι στη αποψης οτι καλητερα ειναι να εχω μια mid range συσκευη (μεχρι 250) και να την αλλαζω καθε δυο χρονια, παρα να μενω 2+ χρονια με μια συσκευη των 500 ευρω. Τα 320 απο τα 250 ειναι πολυ κοντα και γιαυτο σκεφτηκα να κανω την υπερβαση. Τωρα που ακουω δυο διαφορετικες αποψεις ποιον να πιστεψω? Καποιος φιλος μου δεν εχει το συγκεκριμενο τηλ,(εχουν ολοι nexus) να παρω να το δω απο κοντα, σε μιση ωρα τι θα καταλαβω? Εαν το moto g ειχε 2gb ram θα το ειχα παρει χτες. το moto x φαινεται καλη επιλογη, ομως στα 340 δεν το σκεφτομαι με τιποτα. 1ον Αλλο κινεζικο αλλο κινεζια!Μπορω να σου φερω 10 κινεζικα με μιση τιμη και να ειναι το ιδιο αξιοπιστα οπως το g3 και το ιδιο ποιοτηκα!2ον 320 με τπτ δν αξιζει το g3 Εκπληκτικη οθονη?! Σοβαρα τωρα?!! Ξεβαμενα χρωμματα sharpening και χαλια φωτεινοτητα.. Καθολου καλη οθονη δν εχει και ειναι ο κυριως λογος που δν πηγε τοσο καλα το κινητο! Τραβαει πολυ μπαταρια κανει το κινητο να λαγκαρει κ στο μονο που θα την χρησιμοποιησεις στο 100% της ειναι στα youtube video γιατι ολα τα αλλα θα τα κανει downscale!3o ζεστενεται αρκετα (ειδικα αμα το εχεις 100% για πολυ ωρα) κανοντας τα πιο απλα πραγματα! Browsing φωτογραφιες κλτρ!4ο Μπαταρια οχι χαλια αλλα ουτε καλη μετρια θα ελεγα αλλα τουλαχισστον ειναι αφαιρουμενη!5ο καλη καμερα δν λεω αλλα το βραδυ ειναι πολυ πολυ μετρια!Τελος παντων δν αξιζει με 20-30 παραπανω περνεις g4 μεταχειρισμενο που αξιζει πολυ παραπανω! Εχω καει στο παρελθων με κινεζικες συσκευες. Ειτε γιατι κοψαν την υποστιριξη, και στο xda δεν μπορουσες να βρεις τιποτα. Ειτα γιατι βγηκε προβλημα στο hardware και δεν αξιζε να το στειλεις πισω. Οποτε αγοραζω κινητα που εχουν αντιπορσωπευση στην Ελλαδα. Το να δωσω πχ 50 ευρω λιγοτερα και αν τυχει κατι να ειμαι κανα τριμηνο χωρις τηλεφωνο και να πληρωνω τα μεταφορικα, ευχαριστω δεν θα παρω. Σιγα μην κανω εγω τον κινεζο μαγκα.
greekbusters Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Αν πάρεις το g3 εδώ είμαστε θα περιμένουμε εμπειρίες σου τις επόμενες μέρες να αποδειχθεί ποιός λέει την αλήθεια αφου υπάρχει και άμεση σύγκριση με νεξους γιατι άραγε τα πουλάνε(βασικά απο οταν πρωτοβγηκε) με το τσουβάλι στις αγγελιες;
Kina23 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Greekbusters εμείς οι υπόλοιποι δηλαδή που λέμε ότι έχουμε τη συσκευή και δεν έχουμε παράπονο είμαστε ηλίθιοι και πρέπει να βγει το δικό σου σωστό; πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη στάση σου, φίλε άμα σου αρέσει η συσκευή παρτη έχεις πάρει τις απόψεις σου δικά σου είναι τα λεφτά κι από ότι φαίνεται δεν τα κάνεις μπαλάκια του τένις για να αλλάζεις συσκευή κάθε μήνα τώρα τα προβλήματα με χρώματα οθόνη κάμερα που λέει ο άλλος ότι το είχε και το αγόρασε 3 φορές συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά με αυτά που λεει. Σου αρέσει; Κάνε την υπερβαση. 2
ostvarivanje Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ποια πουλάνε με το τσουβάλι στις αγγελίες, τα Nexus ή τα G3; Επειδή το σκεφτομαι και εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο (μαζί με το G4 και το Nexus 6), είμαι σε αρκετά μεγάλο δίλημμα και κατά πόσο αξίζει να το αγοράσω.
greekbusters Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Προσωπική μου εμπειρία εκφέρω και τι με νοιάζει ποιος με πιστευει και ποιος όχι;Σας αφήνω να πείτε εσείς τις γνώμες σας μιας και δεν τα λέω καλα εγω για τον ορισμό του λαγκ . Και ναι το g3 πωλούσαν και ακόμα πουλάνε με το τσουβάλι.
noFEARgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γιατι καποιος που δεν ειναι ευχαριστημενος με το κινητο του να το αγορασει 3 φορες ; επειδη το εχω το κινητο το μονο αρνητικο ειναι η μπαταρια . και καπως η θερμοκρασια που ανεβαζει μερικες φορες. σε αυτα τα χρηματα καλυτερη καμερα και οθονη δεν θα βρεις . εξαλου στην τελικη το ιντερνετ ειναι γεματο reviews . ολοι προβλημα θα εχουν που το προτεινουν ακομα και τωρα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2015 από noFEARgr 4
zaf_4 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Οκ και εγω λέω οτι οι γνωμες για το lg g3 οι περισσότεροι εδω μεσα θετικα μιλαμε. Μπορεί να πάρεις και εσυ ενα Samsung s6 edge και να σου βγει προβληματικο, οπως και ενα iphone και παει λεγοντας. Επι του προκειμένου για αυτα τα λεφτα το κινητο ειναι μοναδικό στην Ελλαδα vfm,πως να το κανουμε; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα