mikaha Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Έχω μια απορία με τα calculator. Υπολογίζουν το bitrate με βάση τη διάρκεια της ταινίας και το μέγεθος που θέλουμε?? Το λέω γιατί δε μου βγήκε ακριβώς το μέγεθος σε μια ταινία. Ενώ έβαλα την επιλογή για 1CD 700ΜΒ και τη διάρκεια της ταινίας μου την έβγαλε 500 ΜΒ. Χρησιμοποίησα μόνο το Flask και για calculator το divx4bitrate. Η ανάλυση παίζει ρόλο στο τελικό μέγεθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 me poion kodika ekanes to encoding?divx?xvid? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linos80 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2003 Υπαρχει οντως περιπτωση να σου βγει μικροτερο αρχειο αναλογα με τις παραμετρους σου (καδρο κ.λ.π.) Σιγα σιγα ομως θα συνηθισεις και θα ξερεις πανω κατω τι αρχειο θα προκυψει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikaha Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Ωραία, κατάλαβα. Χρησιμοποίησα το divx 5.0.5 για την κωδικοποίηση αν και το calculator υπολόγιζε με βάση τον divx 4.xx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.