costacurta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Γειά χαρά, έχω σκοπό να πάρω ένα ταμπλετ προς Δεκέμβριο και χρειάζομαι τα φώτα σας Λοιπόν ψάχνω ένα για τα εξής. Media player (σειρές κτλ),Internet browse,manga διάβασμα,και τορεντ download με καλή αυτονομία και πολύ καλή οθόνη (ανάλυση χρώματα κτλ), να περνει sd και φυσικά λτε. Οικονομικά γύρω στα 500. Έβαλα στο μάτι το ταμπ ς της σαμσουνκ αλλά έχω δει πολλές αναφορές σε λαγκ και μικρή αυτονομία και το ξανασκεφτομαι. Επίσης ipad air 2 απεριψα λόγω ότι δεν είναι τόσο ελαστικό σε άμεσο download δεν περνει sd κτλ Καμία πρόταση?
brotrainer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Για διάβασμα πας σε e-reader - αλλιώς σε κάτι σε Samsung αν δεν κάνω λάθος έχουν reading mode ή κάτι τέτοιο.
vtecakias Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Έχοντας κατά νου τα όσα αναφέρεις ότι σε ενδιαφέρουν από το νέο σου tablet, εγώ θα σου πρότεινα να δεις το Samsung Galaxy Tab S 8.4 16GB 4G, κοστίζει κάτι λιγότερο από 500 ευρώ και έχεις: οκταπύρηνο επεξεργαστής Exynos στα 1,9Ghz, RAM 3GB, ανάλυση οθόνης QHD και πολύ μεγάλη αυτονομία μπαταρίας. Επίσης με μέγεθος 8,4 ίντσες δεν θα σε ταλαιπωρεί καθόλου στην μεταφορά του, θα το έχεις παντού και πάντα μαζί σου. Απειροελάχιστα τα lag, δεν σε ταλαιπωρούν καθόλου σε τίποτα, αξιοπρεπέστατο για μένα.
costacurta Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Από αυτονομία πόσες ώρες σου βγάζει σε νορμάλ χρήση. Αυτό είχα σκοπό να πάρω . Απλώς διάβασα αρνητικά σχόλια για την μπαταρία στο lte μοντέλο. Κανένα άλλο θέμα τπτ παράξενο σου έχει κάνει?
technology_guy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Απειροελάχιστα τα lag, δεν σε ταλαιπωρούν καθόλου σε τίποτα τους πρώτους 5 μήνες Fixed!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα