jonhh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, Εχω ενα υπολογιστή της DELL PC Optiplex 3020 και θέλω να βάλω μια καρτούλα ώστε να εχω εξοδο για 9 Pin σειριακη είσοδο. Εκανα μια παραγγελία κ πήρα αυτή τη Site: κάρτα μόνο που δεν κουμπώνει στη μητρική πάνω.. δεν ξέρω πως λέγεται η υποδοχή, αλλά μια εξωτερική κάρτα γραφικών που δοκίμασα κουμπωνε.Οπότε μπορει κάποιος να μου πει, ποιά πρέπει να πάρω ώστε να κουμπώνει.. δοκίμασα εντωμεταξύ να κάνω τη δουλειά μου με usb Καλώδιο (usb- rs232) αλλά δεν αναγνωρίζει τη μηχανή που συνδέω.. win 10 εχω.. μήπως φταίει το λειτουργικό? ευχαριστώ..
anarionasp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 drivers για το usb to rs232 εχεις περασει ? μπορει να σου φανει χαζο αλλα την εχω πατησει ετσι
jonhh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 έχεις κάποιο λινκ να μου στείλεις? Γιατί κάτι κατέβασα αλλά κ πάλι δεν παίζει..
Fubar.gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ο υπολογιστής σου έχει μόνο θύρες PCI express x1, οπότε αυτή η κάρτα δέν κάνει, είναι για το παλιότερο πρότυπο PCI Χρειάζεσαι μια κάρτα σαν αυτή: http://www.e-shop.gr/delock-89236-pci-express-card-1-x-serial-p-PER.611183 Όσον αφορά το μετατροπέα USB to RS232, υπάρχουν διάφορες παραλλαγές του πρότυπου RS232 και αυτοί οι μετατροπείς δέν τις υποστηρίζουν όλες. Πιθανόν δηλαδή δέν είναι απλά θέμα drivers. Αν μπορείς επικοινώνησε με τον κατασκευαστή που φτιάχνει τη συσκευή που θέλεις να συνδέσεις και ρώτα ποιός μετατροπέας ή ποιά κάρτα συγκεκριμένα λειτουργεί, αυτός θα ξέρει να σου απαντήσει.
jonhh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 σευχαριστώ πολύ, θα του τηλ να βγάλω ακρη τη Δευτέρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα