dimo72 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αρχαριος ρωταει: Μετα το format και αφου χωρισα τον δισκο στα 2 (δυο) θελω να μου πειτε πως θα εγχωρησω τον δευτερο δισκο. Δεν βλεπω τον δευτερο δισκο "D" Παραθετω και εικονες.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δεκί κλίκ επανω του και λογικά θα σου βγάλει επιλογή να κάνεις format αυτο το κομμάτι του δίσκου και να του δώσεις γράμμα , μετα θα ειναι οκ
dimo72 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 δεξι κλικ μου λεει αυτο: νεος απλος τομος-ιδιοτητες και βοηθεια
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 νεος απλος τομος και λογικά μετα θα σου ζητήσει να βάλεις γράμμα και να κανεις format
dimo72 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ......μου λεει: νεος απλος τομος - καθοριστε το μεγεθος του τομου (θα κανω δηλ. και αλλον διαχωρισμο στο δισκο
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Οταν σου λεει αυτο σου δίνει και καποια gb μονο του δηλαδή οσο ειναι το partition που έχεις φτιάξει βάλε αυτα που λεει και πατα συνέχεια
dimo72 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 σε ευχαριστω λεβεντια, συγνωμη για την ταλαιπωρια, θα μαθω που θα παει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα