Προς το περιεχόμενο

Σοβαρό πρόβλημα με Nokia 3650!

Milkywaygrad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, έχω το 3650 εδώ και 6 μήνες και είμαι υπερευχαριστημένος. Του έχω Βάλει-βγάλει άπειρες εφαρμογές, παιχνίδια και ότι μπορείτε να φανταστείτε αλλά τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει αρκετά σοβαρά και μή προβλήματα. Αναλυτικά:

1)Μόλις το ανοίξω μου γράφει "Η εφαρμογή US user 338... έκλεισε"

2)Οι αναφορές παράδοσης αντί να κάνουν τον χαρακτηριστικό ήχο "μπιπ" είτε δεν κάνουν καθόλου, είτε κάνουν τον επιλεγμένο ήχο εισερχόμενου μηνύματος.

3)Πολλές εφαρμογές δέν έχουν αρκετή μνήμη για να ανοίξουν ενώ υπάρχουν αρκετά Mb καί στην MMC αλλα καί στο τηλέφωνο.

4)Η Μπαταρία δεν διαρκεί πάνω απο 10 ώρες.

5)Κάνει Restart καμιά φορά μόνο του.

6)Λίγες φορές μπορεί να μή με ειδοποιήσει για εισερχόμενη κλήση με αποτέλεσμα να τη χάσω παρ' όλο που το προφίλ είναι στο "δυνατο".΄

Το μόνο που μου έχει απομείνει είναι να κάνω Format (Ξέρω πώς) αλλά μετά αυτά που έχω κατεβάσει απο Vodafone Live (και τα οποία έχω πληρώσει και δέν με αφήνει το κινητό να τα περάσω στον υπολογιστή) θα τα χάσω.

Άμα σας έρχεται καμια λύση στο μυαλό πείτε τη μπάς και βοηθήσει!

Δημοσ.

kwsn_men me ekanes na lithw sta gelia re file me tin erwtisi sou!!!:)oraios!

file dimeneidis min to pareis strava omws pou gelaga giati eisai ksigiaris kai me voithises arketa me to t610 mou apo yahoo group sou.thanks!oso gia to kinito sou mallon xreiazetai ena FORMAT :) tha elega apo tin nokia mias kai exeis akoma egiisi!gia tin mpataria omws den efthinetai i nokia alla panta o katoxos giati mporei na tis exei allaxei ta fwta stis forthseis!(enow polles wres stin priza)

Δημοσ.
Είμαι αυχαριστημένος απο τις δυνατόυητές του και polidi δεν μπορώ να κάνω Backup αυτα που έχω κατεβάσει απο το Vodafone Live.

Ego pali echo kani back up ola apo to live. Katevazis enan file manager (px seleq) ke ta stelnis sto pc. 8)

Δημοσ.

Οκ, θα κατεβάσω έναν File manager όπως μου είπε και ο Chief ATG και μετά βλέπουμε. Όσο για σένα graigdais χαίρομαι που σε βοήθησε το Group.

Υ.Γ. Δέν ξέρω γιατί ο KWSN_Men είναι τόσο αρνητικός σε όλα.

Δημοσ.

Ωραίο αυτό που λές και δεν αμφιβάλλω αλλά ότι και να πώ πάντα θα έχεις κάτι αντίθετο να πείς. Μπορεί και να κάνω λάθος...

Ρε ATG πήγα να βρώ αλλά κανείς δεν στέλνει. Μπορείς να μου πείς που βρήκες τον px_seleq γιατί δεν το βρήκα πουθενά.

Δημοσ.

Kai egw to idio kin exw.... mou ekane kai emena kati perierga....efage merika format kai to kinhto kai h karta mnhmhs kai ushxasa......to mono problhma pou exakolou8ei kai fusika den ftiaxnei einai h mpataria.......me molis 2-3 thl twn 2 leptwn kai 5-6 sms .... krataei 1 mera ...... oute kamera douleuw oute tipota allo.....

Δημοσ.

Indiana απο ότι βλέπω είναι η πρώτη σου δημοσίευση και άρχισες τα μπινελίκια. Απο ότι μου φένεται κάποιος θα σε κάνει να πάρεις πόδι απο το Site. Κρίμα γιατί αυτό το Site μπορεί να σε βοηθήσει σε τεχνολογικά θέματα που έχεις απορίες και να ανακάλύψεις και άλλα που δεν έχεις κάν φανταστεί.

Δημοσ.

Λυπάμαι που γίνομαι επικρητικός αλλά έχω διωχθεί ήδη μια φορά από το φόρουμ αυτό. Ο ATG παραπέμπει απευθείας σε τόπο όπου διανέμονται παράνομα αντίγραφα λογισμικόυ για κινητά πράξη που απαγορεύεται δια ροπάλου με βάση τους κανόνες. Η φράσης "Οι κανονισμοί δεν είναι για τους αλλους, είναι για όλους" που έγραψε ο paredose μάλλον δεν ισχύει για τους moderators. Και πάλι συγνώμη ATG.

Δημοσ.

Απάντηση στον dimmeneidis θέλω να προτείνω μα κρατήσει backup στην κάρτα μνήμης με την χρήση ενός file manager και να κάνει φορμάτ με την χρήση του κωδικού *#7370# Το τηλέφωνο θα επανέλθει στις αρχικές του ρυθμίσεις αλλά η κάρτα θα μείνει ανέπαφη. Αναμφισβήτητα θα πρότεινα την αγορά ενός bluetooth dongle ή μιας θήρας υπερύθρων (φθηνότερη λύση 30€). Σου λύνει τα χερια και ανεβάζει το κινητό σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.

_fanara_ σε ευχαριστώ αλλά τα ξέρω αυτά που λές. Έχω και Bt καί υπέρυθρες. Το πρόβλημά μου είναι πώς δέν μπορούσα να κάνω Backup τα αρχεία του Vodafone Live αλλά τώρα θα δοκιμάσω τον File Manager που μου είπατε. Ευχαριστώ και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...