oikpro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Στο ps3 γνωρίζει κάποιος πώς θα κάνω update τα ροστερ; update τα roster στο τελευταιο cfw πως κανουμε;
oikpro Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 update τα roster στο τελευταιο cfw πως κανουμε; Παιδες κανεις? εχω φαει το γκουγκλ και δεν βρηκα κατι,εν αντιθεση με το προ16 που ξετρυπωσα ενα σιτε που ειχε το dlc,αλλα εδω οχι...
dreaming123 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Όποιον ενδιαφέρει ένα μίνι τουρνουά nba 2k16 με όποια ομα΄δα θέλει ο καθένας! http://community.eu.playstation.com/t5/Sport/%CE%9D%CE%92%CE%91-2%CE%9A16-%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%AC/m-p/23828953
teofross Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια, ειναι κανεις που να εχει περασει το τελευταιο update να πει εαν ειναι καλαυτερο το gameplay του παιχνιδιου μετα απο αυτο? Γιατι διαβαζω καπιοι σε ξενα site λενε οτι μετα το patch το gameplay εχει γινει χαλια.Ισχύει?
myst77 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 ρε παιδιά.υπάρχει ενημερωμένο roster euroleague για να κατεβάσως; και αν ναι , ποιο;
fearwhatnow Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια, ειναι κανεις που να εχει περασει το τελευταιο update να πει εαν ειναι καλαυτερο το gameplay του παιχνιδιου μετα απο αυτο? Γιατι διαβαζω καπιοι σε ξενα site λενε οτι μετα το patch το gameplay εχει γινει χαλια.Ισχύει? Οχι δεν ισχυει. Μετα το patch ειναι καταπληκτικο το παιχνιδι. Για σοβαρα σχολια να βλεπεις το Operation Sports. 1
teofross Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οχι δεν ισχυει. Μετα το patch ειναι καταπληκτικο το παιχνιδι. Για σοβαρα σχολια να βλεπεις το Operation Sports. οκ.Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου
Mankon7 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 χρονια πολλα και καλη χρονια εχετε παρατηρησει μετα το update, καποιοι παιχτες ειναι σαν φαντασματα στο παιχνιδι. ειναι σαν να παιζεις με 4 ενω ειναι κανονικα μεσα στην πενταδα στον ολυμπιακο milutinov και αγραβανης δεν εμφανιονται καθολου
kirdou Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Και εμενα μου εχει τυχει με 2 παιχτες του οσφπ να μην εμφανιζονται.Πεναλντι για τον ολυμπιακο Παντως μιλαμε για απιστευτη παιχνιδαρα. ειναι ενα αριστουργημα.Ισως το μονο game που θα εδινα τα 70 ευρω χωρις ενδοιασμους εξ αρχης.
Mankon7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Και εμενα μου εχει τυχει με 2 παιχτες του οσφπ να μην εμφανιζονται.Πεναλντι για τον ολυμπιακο Παντως μιλαμε για απιστευτη παιχνιδαρα. ειναι ενα αριστουργημα.Ισως το μονο game που θα εδινα τα 70 ευρω χωρις ενδοιασμους εξ αρχης. milutinov kai agravanis
Aims Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 χρονια πολλα και καλη χρονια εχετε παρατηρησει μετα το update, καποιοι παιχτες ειναι σαν φαντασματα στο παιχνιδι. ειναι σαν να παιζεις με 4 ενω ειναι κανονικα μεσα στην πενταδα στον ολυμπιακο milutinov και αγραβανης δεν εμφανιονται καθολου και εμενα σε ομαδες της ευργωλιγκα,παναθηναικο,μακαμπι και μπαρτσελονα.. εσβησα τα roster που ειχα κατεβασει και επαιξα με τα αρχικα του παιχνιδιου και ευτυχως δεν ξαναεμφανιστηκε το προβλημα! 1
Aims Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Να σβήσω το update? κατεβασες ροστερ? εγω κατεβασα τα ροστερ της ευρωλιγκας και επαιζα με εκεινα.. εκει λοιπον επαιζα 5vs3..δηλαδη ο αντιπαλος συνηθως ειχε 3 παικτες.. τους αλλους 2 δεν τους εβλεπα.επαιρνε την μπαλα δηλαδη ¨ο αερας" (σα να την ειχε φαντασμα δηλαδη) και εμπαινε εκανε λει απ ανενοχλητος μιας και δεν τον εβλεπα.. εψαξα στα ξενα φορουμ και ειδα πως αυτο διορθωνοταν παιζοντας με το αρχικο roster,που ειχε το ΝΒΑ2Κ16..και αφηνοντας στην ακρη το κατεβασμενο.ετσι εσβησα το ροστερ που ειχα κανει download και λυθηκε το προβλημα
Mankon7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 κατεβασες ροστερ? εγω κατεβασα τα ροστερ της ευρωλιγκας και επαιζα με εκεινα.. εκει λοιπον επαιζα 5vs3..δηλαδη ο αντιπαλος συνηθως ειχε 3 παικτες.. τους αλλους 2 δεν τους εβλεπα.επαιρνε την μπαλα δηλαδη ¨ο αερας" (σα να την ειχε φαντασμα δηλαδη) και εμπαινε εκανε λει απ ανενοχλητος μιας και δεν τον εβλεπα.. εψαξα στα ξενα φορουμ και ειδα πως αυτο διορθωνοταν παιζοντας με το αρχικο roster,που ειχε το ΝΒΑ2Κ16..και αφηνοντας στην ακρη το κατεβασμενο.ετσι εσβησα το ροστερ που ειχα κανει download και λυθηκε το προβλημα Χωρίς μεταγραφές όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα