vaggospat13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 γουστάρω να φοβάται η χαζογκομενα να ανεβάσει σελφιε μπας και πάρει περισσότερα dislike, 1
aris1986 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ε καλά,δεν ειναι προβλημα σου αν ο αλλος δεν μπορει να διαχειριστει την πραγματικότητα. Eιναι αν ειναι απο 18 και κατω τουλαχιστον που ειναι ευαίσθητοι. Αλλιως θα τους πετουσαμε στον Καιαδα τα προβληματικα ανθρωπινα μοντελα και θα προχωρουσαμε σαν παραγωγη εργοστασιου που φτιαχνει τυρι ας πουμε...
tetra82 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά εδώ και 2 μήνες έκοψα την Coca Cola. Μπορείτε να κάνετε ένα άρθρο για το αναψυκτικό για να μπορώ να γράψω όλο υπερηφάνια οτι την έκοψα και οτι είναι σκουπίδι σαν αναψυκτικο γιατί εμφανέσταστα είμαι πολύ cool που το έκανα και εσάς σας ενδιαφέρει... 2
Trever Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Οπιος κανει dislike σε φωτογραφια σου και ειδικα σε γυναικειου προφιλ θα φαει unfriend και block . Αρα αδικα πηγε το dislike σου χαχαχα
badweed Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 ωραια και αυτα ! ενα σηκωμενο κ... του λειπει μονο :D
vaggospat13 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 γνωστή μου feeling creative φτιάχνοντας κουλουράκια (πασχα) εκεί μακάρι να υπήρχε κουμπί dislike να δω θα ξαναανεβασεις μετά
go.george Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 γνωστή μου feeling creative φτιάχνοντας κουλουράκια (πασχα) εκεί μακάρι να υπήρχε κουμπί dislike να δω θα ξαναανεβασεις μετά Γεια σου. Εισαι καποια μορφης artificial intelligence? Καλη συνεχεια και συντομα update ευχομαι στο χειρισμο human language!
Black Demis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ενώ σε ψωνισμένες ωραίες θα έγραφες "Thea"; οτι ψωνισμένο υπάρχει για μεν ειναι μπάζο.... (ετσι το βλεπω εγω) Και αυτοκτονίες και καταθλίψεις επίσης. αν δεν μπορεί να διαχειριστεί την πραγματικότητα... sorry αλλα......
lefi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Απίστευτο σκουπίδι το Facebook,απαλλάχτηκα 3 χρόνια τώρα. Βάζεις μια σαχλαμάρα ή μια ωραία και sexy γκόμενα τριπλάσια like από κάτι εμπνευσμένο και ενδιαφέρον, όλα είναι θέμα ανθρώπων και αποβλακωμάρας, κάτι ιστοσελίδες όπως το Facebook έχουν καταστρέψει το κοινωνικό έργο του διαδικτύου ένα dislike ίσως να βελτίωνε την κατάσταση. Shogo προσωπικά σε αντιλαμβάνομαι.
savvas15 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάλι νομίζω ότι το like κανει περισσότερο "κακό" από ότι θα έκανε το dislike
Ta3ideftis Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 'Ενα "ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ" button να βάλουν και ας αφήσουν τα υπόλοιπα!
Mau-Maus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 θα παίξει πολύ μπάλα η καρδούλα στα λιγουρια !
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ματαιοδοξία η πρέζα της εποχής και το FB το κύριο βαποράκι...
makis269 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 facebook........ένας ακόμα τρόπος για να σε παρακολουθούν....................τελικά ο μεγάλος αδερφός είναι εδώ..........
W0zzAp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχω facebook,παντως δεν νομιζω να βαλουν dislike button.Φοβουνται μηπως πεσει η "ποιοτητα" στο facebook
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα