Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε καλά,δεν ειναι προβλημα σου αν ο αλλος δεν μπορει να διαχειριστει την πραγματικότητα.

Eιναι αν ειναι απο 18 και κατω τουλαχιστον που ειναι ευαίσθητοι.

Αλλιως θα τους πετουσαμε στον Καιαδα τα προβληματικα ανθρωπινα μοντελα και θα προχωρουσαμε σαν παραγωγη εργοστασιου που φτιαχνει τυρι ας πουμε...

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και 2 μήνες έκοψα την Coca Cola. Μπορείτε να κάνετε ένα άρθρο για το αναψυκτικό για να μπορώ να γράψω όλο υπερηφάνια οτι την έκοψα και οτι είναι σκουπίδι σαν αναψυκτικο γιατί εμφανέσταστα είμαι πολύ cool που το έκανα και εσάς σας ενδιαφέρει...

• Like 2
Δημοσ.

Οπιος κανει dislike σε φωτογραφια σου και ειδικα σε γυναικειου προφιλ θα φαει unfriend και block .

Αρα αδικα πηγε το dislike σου χαχαχα

Δημοσ.

γνωστή μου feeling creative φτιάχνοντας κουλουράκια (πασχα) εκεί μακάρι να υπήρχε κουμπί dislike να δω θα ξαναανεβασεις μετά

Γεια σου. Εισαι καποια μορφης artificial intelligence?

Καλη συνεχεια και συντομα update ευχομαι στο χειρισμο human language!

Δημοσ.

Ενώ σε ψωνισμένες ωραίες θα έγραφες "Thea";

οτι ψωνισμένο υπάρχει για μεν ειναι μπάζο.... (ετσι το βλεπω εγω)

Και αυτοκτονίες και καταθλίψεις επίσης.

αν δεν μπορεί να διαχειριστεί την πραγματικότητα... sorry αλλα......

Δημοσ.

Απίστευτο σκουπίδι το Facebook,απαλλάχτηκα 3 χρόνια τώρα.

Βάζεις μια σαχλαμάρα ή μια ωραία και sexy γκόμενα τριπλάσια like από κάτι εμπνευσμένο και ενδιαφέρον, όλα είναι θέμα ανθρώπων και αποβλακωμάρας, κάτι ιστοσελίδες όπως το Facebook έχουν καταστρέψει το κοινωνικό έργο του διαδικτύου ένα dislike ίσως να βελτίωνε την κατάσταση. Shogo προσωπικά σε αντιλαμβάνομαι.

Δημοσ.

Ματαιοδοξία η πρέζα της εποχής και το FB το κύριο βαποράκι...

Δημοσ.

Δεν εχω facebook,παντως δεν νομιζω να βαλουν dislike button.Φοβουνται μηπως πεσει η "ποιοτητα" στο facebook :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...