Προς το περιεχόμενο

Firewall Problems help!!!!!

chekenout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ενα προβλημα. Καταρχήν εχω στήσει ενα δίκτυο με 2PC τα οποία εχουν ΧΡ.Επίσης εχω ρυθμίσει το 2ο PC να χρησιμοποιεί την σύνδεση μου στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ (μια απλή dialUp με 56Κ)την εχω κάνει shared δηλαδή.Όσο είχα το Firewall των ΧΡ όλα ήταν μια χαρά.Προσπάθησα όμως να βάλω ένα πιο αξιόπιστο Firewall (πχ ZoneAlarm Pro,Kerio Personal Firewall,Sygate) αλλά κανένα δεν επιτρέπει στο 2ο PC να μπεί στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ με καμία κυβέρνηση!!!Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πεί κάποιο Firewall το οποίο έχει δοκιμάσει σε παρόμοια λειτουργία και δουλεύει.Η αν πρέπει να ενεργοποιήσω κατι!Οποιαδήποτε βοήθεια χρήσιμη!!Thanks Anyway!!!

Δημοσ.

Πρέπει να δώσεις την ip του 2ου pc στην trusted zone του προγράμματος που χρησιμοποιείς. 'Ετσι μου δουλεύεουν πέντε μηχανάκια χωρίς προβλήαμτα στην εφημερίδα με το ZoneAlarm.

Πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα έχουν και άλλα firewall.

Δημοσ.

Να υποθέσω gsoel οτι έχεις hub ετσι??Εμένα ειναι απο κάρτα σε κάρτα δικτύου.Και έχω κάνει setup network και έχω βάλει το δικό μου PC σαν κεντρικό και στο αλλο έδωσα εντολή να κάνει connect στο Internet through another pc!Τι να πώ δεν ξέρω τώρα που γράφω, το αλλο PC δεν βρίσκει καν την shared σύνδεση!Ασε έχω τρελλαθει με αυτή την ιστορία!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...