roomba Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Είμαι σε αναζήτηση diesel αυτοκινήτου κοντά στα 13.000euro (καινούριο). Μέχρι στιγμής είδα Yaris 1.4 Cool ( καλό άλλα και το πιο ακριβό σε αυτή την κατηγορία), Polo 1.4 75PS (μου άρεσε αλλά έχω ακούσει ότι σβήνει ο κινητήρας σε χαμηλές στροφές) Kia Rio ( συμπαθητικό έως ερωτεύσιμο στο μέλλον) και Hyundai i20 ( το οποίο έχει καλά στοιχεία αλλά δε μου κάνει κλικ σαν αυτοκίνητο). Την ψάχνω με τις τιμές, μιας και δεν έχω απόσυρση και πρέπει να αναζητήσω... χαρτί απόσυρσης! Περιμένω τις προτάσεις σας και θα σας ενημερώνω για την αναζήτησή μου!!!1
cyberrobot Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Για μένα οι πιθανές επιλογές είναι οι εξής: Yaris, Corsa, Clio, Fiesta Το χαρτί απόσυρσης νομίζω δεν το χρειάζεσαι απαραίτητα μιας κ τα κανονίζουν οι αντιπροσωπίες. Από αυτά που αναφέρεις έχεις δει / οδηγήσει κάποιο; Προσωπικά πολύ σημαντικό ρόλο παίζει για ένα αμάξι, πέραν των επιδόσεων και η συναρμογή (σύνδεση των επιμέρους κομματιών) κ η ποιότητα των υλικών. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο στα τριξίματα π θα έχει ένα αμάξι στο μέλλον.
dimitrisOP Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 clio + 1 τρομερο μοτερ μακρια απο το 1.4 polo 1
Liverpool89 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Η ρενο δινει ρεστα σε ομορφια. Clio new και megane ειναι τερατα ομορφιας. 2
cyberrobot Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το αισθητικό κομμάτι είναι θέμα γούστου καθαρά. Για το clio έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το σύστημα αναγέννησης του φίλτρου σωματιδίων που έχει. Εφόσον σε ενδιαφέρει να αγοράσεις ντίζελ, θα σε συμβούλευα να ψάξεις λίγο καλύτερα τον τρόπο λειτουργίας και την συμπεριφορά του (π.χ. τον θόρυβο που αναπόφευκτα θα έχεις σε ένα ταξίδι). Τέλος την φροντίδα π θέλει ένα ντίζελ αμάξι. (πολύ μεγάλη προσοχή στην ποιότητα του καυσίμου) Εγώ προσωπικά έχω ένα Corsa D ντίζελ, είναι αρκετά ικανοποιημένος με την κατανάλωση σε φάση 40 ευρό τον μήνα για ~700 χιλιόμετρα πόλη χωρίς να το λυπάμαι. Από την άλλη δεν περίμενα τον θόρυβο στο ταξίδι να είναι τόσο έντονος (αν κ λένε ότι στο E το έχουν μειώσει αρκετά) και με την συναρμογή (αν και όλα στην κατηγορία αυτή έχουν τους μικρο τριγμούς τους). Πάνω από όλα πριν αποφασίσεις οδήγησε τα όλα, τσάμπα το προσφέρουν άλλωστε. 1
cococrops Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το 1.4 polo εγω το προτεινω και οσο για οτι σβηνει σε χαμηλες στροφες δεν αληθευει!!Το εχει φιλος και το εχω οδηγησει απειρες φορες!Υπαρχει περιπτωση να σου σβησει εαν δεν πατησεις γκαζι και εχεις μεγαλη σχεση στο κιβωτιο αλλα για αυτο ειναι για να τις κατεβαζουμε τις ταχυτητες
dimitrisOP Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 γενικα το πολο εχει κακο μοτερ , ειναι το τρικυλινδρο 1.2 που φοραγε το προηγουμενο με μεγαλητερες διαδρομες....χαλημα εχει μονο γκαζι λογο της ροπης αλλα μετα απο εκει και περα τιποτα
cococrops Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 εγω μιλαω για το 90αρι πολυ αξιοπιστο αυτοκινητο!
kanesaxo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Θόρυβος σε καινούργιο ντίζελ; υπερβολικοί παίδες! τουλάχιστο μέσα στη καμπίνα δεν ακούγονται καθόλου. Απ'εξω, οκ. Σαν κάτοχος κλιο, μονο θετικά έχω να αποκομίσω. (κλιο ΙΙΙ μκ2 1.5dci). Εχω γράψει πολλάκις πως η πιάτσα θεωρεί το 1.5dci απ'τα πιο σκυλιά μοτέρ (όχι επειδή είμαι κάτοχος του). Μαζί με τον d4d της τογιότα. Εχω γράψει επίσης το κόστος των αναλωσίμων του κτλ. Ασε που θεωρώ πως το νεο κλιο, ειναι μακράν ότι πιο ομορφο εχει βγάλει η ρενώ και ομορφότερο του ανταγωνισμού. Φυσικά, αυτά είναι υποκειμενικά. 2
trujillo2008 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 απο τις επιλογες που λες αν καταλαβα καλα θελεις αυτοκινητο κατηγοριας μικρο-μινι?
roomba Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι το τι θέλω μόνο, είναι το τι διαθέτω ως χρήματα, μάλλον κοντά στα 10.000 προκαταβολή και τα υπόλοιπα μάλλον δόσεις... Μακάρι να μπορούσα να πάρω κάτι μεγαλύτερο, αλλά μέχρι εκεί φτάνουν τα πόδια μου....
cococrops Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 αν δωσεις 10000 προκαταβολη ειναι σαφεστατα πιο ευκολα απο το να αρχισεις απο το μηδες με δοσεις!!
cyberrobot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Θόρυβος σε καινούργιο ντίζελ; υπερβολικοί παίδες! τουλάχιστο μέσα στη καμπίνα δεν ακούγονται καθόλου. Απ'εξω, οκ. Σαν κάτοχος κλιο, μονο θετικά έχω να αποκομίσω. (κλιο ΙΙΙ μκ2 1.5dci). Εχω γράψει πολλάκις πως η πιάτσα θεωρεί το 1.5dci απ'τα πιο σκυλιά μοτέρ (όχι επειδή είμαι κάτοχος του). Μαζί με τον d4d της τογιότα. Εχω γράψει επίσης το κόστος των αναλωσίμων του κτλ. Ασε που θεωρώ πως το νεο κλιο, ειναι μακράν ότι πιο ομορφο εχει βγάλει η ρενώ και ομορφότερο του ανταγωνισμού. Φυσικά, αυτά είναι υποκειμενικά. Σε μένα πάντως άμα πάω ταξίδι στις 3000 σ.α.λ ακούγετε, μέχρι 2.500 είσαι κομπλέ. Στο 1.5 ίσως να μην ζορίζετε τόσο πολύ ο κινητήρας. Όσο για το Clio, θα συμφωνήσω είναι πολύ όμορφο. Σε φάση η renault "αδίκησε" όλους τους κατόχους των προηγούμενων Clio, μιας και το καινούργιο είναι πολύ πιο όμορφο!
kanesaxo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 κοιτα, αν ειχα το κλιο ΙΙ 182 καπ, ή το ΙΙΙ RS F1, να σου πώ δεκάρα δε θα δινα για την ομορφιά του κλιο 4!!!
Liverpool89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Η ρενο μαλλον αδικησε ολους τους κατοχους των αυτοκινητων της. Δες κλιο τωρινο και megane το τελευταιο μοντελο καμια σχεση με τα προηγουμενα που ηταν σαν να μην υπηρχε αισθητικη αντιληψη. Μονο το laguna ηταν σταθερο στις εκδοσεις των μοντελων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα