Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!

Γνωριζεται κανενα ελληνικο περιοδικο για console games;

Κυριως για ps4?

Τι να τα κανεις τα περιοδικα ρε συ εν ετη 2015.... Μπορεις να βρεις τα παντα απο sites στο Internet,με συνεχη ενημερωση,video review(να ξερεις δηλαδη πως δειχνει το παιχνιδι,γιατι αλλο οι απλες εικονες και αλλο το video :P)και το σημαντικοτερο δωρεαν!!!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανενα περιοδικο για games, σε οποιαδήποτε κονσολα ή PC. Ακόμα και το Pc Master πριν 2 μήνες σταμάτησε την κυκλοφορία του.

Δημοσ.

<p>Καλησπερα!!</p>

<p>Γνωριζεται κανενα ελληνικο περιοδικο για console games;</p>

<p>Κυριως για ps4?</p>

Και εμενα μου εχει ληψει ενα περιοδικο για video games θυμαμαι εποχες gamepro, μπορει να μπορεις να βρεις τα παντα στο ίντερνετ αλλα αλλο ειναι ξεφυλλιζεις ενα περιοδικο που ειναι φτιαγμενο με μερακι να διαβαζεις τα αρθρα του και στο τελος να το βαζεις στην συλλογη σου και με αφισα δωρο σε μια καλη τιμη πιστευω ενα περιοδικο θα μπορουσε να κρατηθει στην αγορα, αλλα ειναι δυσκολες εποχες και οι εποχες εχουν αλλαξει.

• Like 6
Δημοσ.

Και εμενα μου εχει ληψει ενα περιοδικο για video games θυμαμαι εποχες gamepro, μπορει να μπορεις να βρεις τα παντα στο ίντερνετ αλλα αλλο ειναι ξεφυλλιζεις ενα περιοδικο που ειναι φτιαγμενο με μερακι να διαβαζεις τα αρθρα του και στο τελος να το βαζεις στην συλλογη σου και με αφισα δωρο σε μια καλη τιμη πιστευω ενα περιοδικο θα μπορουσε να κρατηθει στην αγορα, αλλα ειναι δυσκολες εποχες και οι εποχες εχουν αλλαξει.

Ισχύει αλλά μόνο για περιοδικά ποιότητας. Το Αγγλικό EDGE παράδειγμα είναι σοβαρό περιοδικό και αξίζει να το βάζεις στη συλλογή σου. Τα άρθρα και το developer insight που έχει δεν θα το βρεις ουσιαστικά πουθενά αλλού. 

Δημοσ.

Την παλιά εποχή του ps1 έπαιρνα το uk PlayStation magazine  .Τοτε δεν υπηρχε ιντερνέτ ειχε demo disk .Και εισαγόταν με  τσουχτερή τιμή κάπου 3000 δρχ  :-D

Δημοσ.

Και εμενα μου εχει ληψει ενα περιοδικο για video games θυμαμαι εποχες gamepro,

πωωωωω ρε φίλε τι μου θύμησες.....

κάθε μήνα ευλαβικά στο περίπτερο για να πάρω το τευχος. και τα είχα προσεγμένα σαν εγγυκλοπεδια...

gamepro-mag.jpg

• Like 4
Δημοσ.

πωωωωω ρε φίλε τι μου θύμησες.....

κάθε μήνα ευλαβικά στο περίπτερο για να πάρω το τευχος. και τα είχα προσεγμένα σαν εγγυκλοπεδια...

gamepro-mag.jpg

το συγκεκριμενο εξώφυλλο το θυμαμαι και εγω μια απο τα ιδια αρε περιοδικαρα ειχα παρει αρκετα περιοδικα για games οπως pixel,playstation magazine,games αλλα σαν το gamepro και το play on (ειχαν κυκλοφορησει μονο 6 τευχη αν δεν κανω λαθος) δεν υπηρχε..
Δημοσ.

Μου εχουν λειψει οι εποχες πραγματικα!!! που κατεβαινα παπασωτηριου (στο κεντρο της αθηνας,)και πηγαινα και επερνα καθε μηνα οτι αγγλικο περιοδικο υπηρχε για gaming.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...