Προς το περιεχόμενο

windows 7,8 ή 10?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Εδώ και 4 περίπου χρόνια έχω εγκατεστημένα τα windows 7 στο pc μου.Τα έχω συνηθίσει και με διευκολύνουν μπορώ να πω.Θα ήθελα να μάθω όμως μιας και έχουν κυκλοφορήσει τα 8 και τα 10 αν αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσω?Τι θα κερδίσω?Ποιες θα είναι οι νέες δυνατότητες τους?Τι παραπάνω προσφέρουν?Έχουν μειονεκτήματα?Τέλος ποια πιστεύετε είναι καλύτερα και ποια θα προτείνατε?

Δημοσ.

Εγώ πάντως και στους 3 υπολογιστές που έχω έβαλα τα 10αρια και μπορώ να πω πως και στους 3 είναι πιο γρήγορα από τα 7 που είχα πριν (τα 8 δε τα έχω βάλει ποτέ γιατί δε μου άρεσαν) και δεν είχα σε κανένα από τα 3 προβλήματα και επίσης είναι και πολύ όμορφα!
Αυτά από έμενα!

Δημοσ.

Προσωπικά (τουλάχιστον για την ώρα) θα σου πρότεινα Windows 8.1 και αν δεν σου αρέσει το start screen τους βάζεις ενα Classic shell και έχεις την έναρξη όπως περίπου και στα 7. Έχω δουλέψει και στις 3ς εκδόσεις (7,8/8.1,10) και κατέληξα στα 8.1, νομίζω πως είναι λιγάκι πιο σταθερά σε σχέση με τα 10 (ανταπόκριση, drivers/συμβατότητα και μακράν καλύτερο μενού όσον αφορά την ευκολία χρήσης (πόσο μάλλον όταν έρχεσαι από 7), αυτά τα καινούρια μπιχλιμπίδια και τα μενού στα 10 θα δυσκολευτώ να τα χωνέψω (πέρα απο την έναρξη που είναι όντως μια καλή προσθήκη που έπρεπε να γίνει). Οπότε Windows 8.1 από εμένα (για την ώρα τονίζω... μελλοντικά προβλέπω να αλλάξουν αρκετά πράγματα στα 10 και τότε μάλλον θα κάνω κ εγώ την μετάβαση).

Ελπίζω να βοήθησα ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Εδώ και 4 περίπου χρόνια έχω εγκατεστημένα τα windows 7 στο pc μου.Τα έχω συνηθίσει και με διευκολύνουν μπορώ να πω.Θα ήθελα να μάθω όμως μιας και έχουν κυκλοφορήσει τα 8 και τα 10 αν αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσω?Τι θα κερδίσω?Ποιες θα είναι οι νέες δυνατότητες τους?Τι παραπάνω προσφέρουν?Έχουν μειονεκτήματα?Τέλος ποια πιστεύετε είναι καλύτερα και ποια θα προτείνατε?

Τα 7-8 ειναι σχεδον ιδια οσον αφορα την ταχυτητα ισως τα 8 ελαχιστα πιο γρηγορα και σταθερα,αλλα εχουν μεγαλη αλλαγη ειναι στον τροπο εμφανισης του μενου που πολλους τους ενοχλει.Τα 10 ειναι ακομα φρεσκα και εχουν αρκετα θεματα συμβατοτητας αλλα στο μελλον θα ειναι απαραιτητα αν παιζεις παιχνιδια γιατι μονο αυτα θα υποστηριζουν dx12.Oποτε γνωμη μου μεινε οπως εισαι προς το παρον.

Δημοσ.

Προσωπικά (τουλάχιστον για την ώρα) θα σου πρότεινα Windows 8.1 και αν δεν σου αρέσει το start screen τους βάζεις ενα Classic shell και έχεις την έναρξη όπως περίπου και στα 7. Έχω δουλέψει και στις 3ς εκδόσεις (7,8/8.1,10) και κατέληξα στα 8.1, νομίζω πως είναι λιγάκι πιο σταθερά σε σχέση με τα 10 (ανταπόκριση, drivers/συμβατότητα

+1

Tα 8.1 είναι σαφώς πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με τα 7

και πιο σταθερά από τα 10.

• Like 1
Δημοσ.

Από τα windows 8.1 ποια έκδοση προτείνετε(π.χ pro).Σε τι διαφέρουν οι εκδόσεις μεταξύ τους και ποια έιναι η καλύτερη;

Δημοσ.

χοντρικά οι βασικές διαφορές

http://windowsitpro.com/windows-8/differences-between-windows-81-windows-81-pro-and-windows-81-enterprise

χειρότερο η καλύτερο δεν έχει,είναι τι σε εξυπηρετεί εσένα.

ενας βασικός χρήστης δεν θα δει την παραμικρή διαφορά απο home σε pro και το ανάποδο.

Ενας που χρειάζεται μερικά πράγματα της entrerprise πχ δεν θα μπορεσει με την prο.

Προσωπικά μιας και δουλέυω τα 10άρια απο τότε που δώθηκε η δωρεάν αναβάθμιση,εν θα μου ελεγες να στα προτείνω μόνο και μόνο απο ευκολία χρησης θα ελεγα 8.1 μαζί με classic shell,τύφλα να έχουν τα 7αρια.

Δημοσ.

7 παλια windows

8.1 καλα σταθερα γρηγορα αλλα ασχημα...

10 κατι διαφορετικο και προσαρμοσμενο υστερα απο το κραξιμο των 8 που επεσε.

Διαλεγεις και παιρνεις!

Δημοσ.

Δοκιμασε τα 10αρια για να δεις αν εχεις τυχον ασυμβατοτητες με drivers...νομιζω οτι δεν αξιζει πλεον το πισωγυρισμα σε 7,8.1...τα 10αρια ειναι πιο ελαφρια και πιο γρηγορα απο τα 7,8 συν του οτι υποστηριζουν dx12....Και αν σε νοιαζει το privacy τοτε ο συνδυασμος win10+o&oshutup10+comodo firewall(personal rule mode) ειναι η καλυτερη επιλογη.

Δημοσ.

Και τα 10 καλα ειναι, τα 8.1 ειναι πιο γρηγορα σε αποκριση παντως. Μπορει να αλλαξει αυτο βεβαια με το καιρο και τα updates.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...