Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα το συστημα μου ειναι

Ι5

8ram

R9 390 nitro

Παιζω σε 1440p withcer 3 αλλα στο ultra crasharei πρέπει να το κατεβάσω στο low για να παιξει ομαλα, ενω στο YouTube υπάρχει βιντεο που με το ίδιο σύστημα παίζει 1440 ultra μια χαρα. Τι φταίει χρειάζεται να κανω καποια ρύθμιση εχω κατεβασει τους τελευταίους drivers. Επίσης μετα απο 1.5 ωρα το κουτι αρπαζει cpu 86c και gpu 72c.

Δημοσ.

τι ψυκτρα εχεις στον επεξεργαστη?και ποιος εινα συγκεκριμενα ο επεξεργαστης¨?στους 86 μου φαινεται οτι οποιος και να ειναι παιζει αρκετα ψηλα μαλλον η ψυκτρα δεν θα εχει κατσει σωστα και εκει παιζει το προβλημα σου

Δημοσ.

Γενικά έχεις καλό airflow στο κουτί; Η 390 είναι πολύ ζεστή κάρτα (παράγει αρκετή θερμότητα) και για να έχεις τέτοιες θερμοκρασίες cpu μάλλον το πρόβλημα είναι στην ψύκτρα σου ή γενικά στο airflow του κουτιού σου. Άνοιξε για λίγο το πλαινό καπάκι και θα δεις πως θα πέσουν οι θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Οταν εννοείς crasharei τί εννοείς ακριβώς ? Σου συμβαίνει μόνο στο Witcher 3 στα ultra settings και ανεξάρτητα απο θερμοκρασίες ? Οι θερμοκρασία 72 βαθμούς της gpu είναι καλή για full load σε games .

Σε idle τι θερμοκρασίες έχεις σε cpu και gpu ? Οπως είπε και ο φίλος παραπάνω πιθανόν να μην έχεις καλό airflow,εκτός απο την ψύκτρα της cpu κοίτα μην έχεις βάλει ανάποδα και τους ανεμιστιρες.

Δημοσ.

Thermaltake Smart SE 730W

Στα αλλα παιχνίδια δεν μου κρασαρε τοσο απλα ανεβαζε θερμοκρασίες. Κρασαρει εννοω lag κινούνται ολα σαν ρομπότ Θελω να αναβαθμίσω και τις ram κεχει πιάσει ολο τον χωρο το fan της ψυχτρας.

Ο υπολογιστής σε καθημερινή χρηση γραφείου που δουλεύει 12 ωρο δεν εχει κανένα θεμα σε επιδόσεις και θερμοκρασίες αλλα οταν φορτώσω βαρη παιχνίδι τότε γίνετε χαμός.

Δημοσ.

Γενικά έχεις καλό airflow στο κουτί; Η 390 είναι πολύ ζεστή κάρτα (παράγει αρκετή θερμότητα) και για να έχεις τέτοιες θερμοκρασίες cpu μάλλον το πρόβλημα είναι στην ψύκτρα σου ή γενικά στο airflow του κουτιού σου. Άνοιξε για λίγο το πλαινό καπάκι και θα δεις πως θα πέσουν οι θερμοκρασίες.

Η Nitro είναι θερμή κάρτα; Σε σχέση με ποιά;

Δημοσ.

βγαλε κ ξαναβαλε την ψυκτρα σωστα.δεν υπαρχει αυτο με 86 βαθμους ειπαμε δλδ.τον επεξεργαστη τον ξερω πολυ καλα (οχι μεσω ιντερνετ δλδ) με μαμα ψυκτρα σε κανονικο κουτι  δεν σηκωνε πανω απο 60.για τσεκαρε την ψυκτρα.εκει ειναι το ζιζανιο.

μια ερωτηση σε αδρανεια τι θερμοκρασιες εχεις?

• Like 1
Δημοσ.

Αλλο το crashing και άλλο το lagging. Αυτό  που λες δηλαδή είναι οτι πέφτουν τα fps πολύ χαμηλά κατα την διάρκεια του παιχνιδιού και γενικά έχεις χαμηλή απόδοση στα παιχίδια. Tι usage % εχεις στην cpu και στην gpu κατα την διαρκεια του παιχνιδιού και τι χρονισμούς έχουν ?

Ισως το lagging που έχεις να είναι ανεξάρτητο απο τις θερμοκρασίες. Ωστόσο κοίτα το θέμα με την θερμοκρασία της cpu  (ψυκτρα cpu / case fans / airflow στο κουτί / αλλάγή παστας στην cpu).

Οσο αναφορά την θερμοκρασία της gpu αν ποιάνει max 72 βαθμούς είναι οκ.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω ολα κομπλε.

Η ψυχτρα δεν ειχε κατσει καλα και το κουτι δεν εχει καλο εξαερισμο οποτε ανοιξα το πλαινο και ολα κομπλε :)

Tωρα τα παιζει ολα ultra.

Το μονο μου θεμα ειναι το fan της ψυχτρας που αν του αλλαξω μερια για να βαλω εξτρα ραμ δεν κανει τοσο καλη δουλεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...