tidus666 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μάλλον δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε κάποια συμφωνία με τους ηθοποιούς που παίζουν τον Μπόμπι και τον μπαμπά Γουίντσεστερ, για αυτό δεν ανέστησαν κάποιον από αυτούς. Για τον πατέρα παίζει, για τον Mπόμπι δεν νομίζω. Απλά νομίζω ότι είναι επιλογή του νέου showrunner πώς να αρχίσει τη σεζόν του.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Εγω παλι διαφωνω με τα παραπανω προσωπα που αναφερονται και ειδικα του bobby.Συγνωμη κιολας αλλα σε τοσα επεισοδια που τον εχω φαει στην μαπα ψιλο εχω σιχαθει να βλεπω την φατσα του πια. Ας δουμε και μια πραγματικα ενδιαφερουσα νεα προσθηκη(αν η αλλη season παει καλα τουλαχιστον). 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μάλλον δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε κάποια συμφωνία με τους ηθοποιούς που παίζουν τον Μπόμπι και τον μπαμπά Γουίντσεστερ, για αυτό δεν ανέστησαν κάποιον από αυτούς. Τους Bobby και John τους γνώρισαν κι έζησασν αρκετά χρόνια, η μάνα ήταν πάντα το "απωθημένο"...
W0zzAp Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε πως εξεληχθηκαν τα πραγματα στο τελευταιο επεισοδιο,ειδικα με το τι ειχε γινει στα προηγουμενα που ηταν αρκετα καλα.Αντε να δουμε τι θα γινει τωρα στην επομενη σεζον που πιστευω οτι θα ειναι μετρια για καποιο λογο. Εγω παλι διαφωνω με τα παραπανω προσωπα που αναφερονται και ειδικα του bobby.Συγνωμη κιολας αλλα σε τοσα επεισοδια που τον εχω φαει στην μαπα ψιλο εχω σιχαθει να βλεπω την φατσα του πια. Ας δουμε και μια πραγματικα ενδιαφερουσα νεα προσθηκη(αν η αλλη season παει καλα τουλαχιστον). Yeap μακρυα και αγαπημενοι ας δουμε κατι καινουργιο για να εχει και πιο πολυ ενδιαφερον.
therock Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Η παρακατω αποψη αποτελη spoiler για το κυκλο 11, οσοι δεν εχετε ολοκληρωσει μην το ανοιξετε. Μετα απο τοσα χρονια αναμονης απογοητευτηκα με το ρολο του θεου. Περιμενα να κασταρουν καποιο πιο μορτη και οχι αυτο το χαζοχαρουμενο που βαλαν. Ισως το πηγαν συντηρητικα και θελαν ενα image τυπου ο θεος ειναι καποιος σαν εμας. fuck that. Major fucking letdown. 1
W0zzAp Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Η παρακατω αποψη αποτελη spoiler για το κυκλο 11, οσοι δεν εχετε ολοκληρωσει μην το ανοιξετε. Μετα απο τοσα χρονια αναμονης απογοητευτηκα με το ρολο του θεου. Περιμενα να κασταρουν καποιο πιο μορτη και οχι αυτο το χαζοχαρουμενο που βαλαν. Ισως το πηγαν συντηρητικα και θελαν ενα image τυπου ο θεος ειναι καποιος σαν εμας. fuck that. Major fucking letdown. Επιτελους ενας ανθρωπος που συμφωνει μαζι μου. Ασε που μονο σαν Θεος δεν συμπεριφερεται,αλλα πιο πολυ σαν χιπης.
therock Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Επιτελους ενας ανθρωπος που συμφωνει μαζι μου. Ασε που μονο σαν Θεος δεν συμπεριφερεται,αλλα πιο πολυ σαν χιπης. Ρε συ αυτο ακριβως, τριμαρισμενο μουσακι, wavy μαλλι επιμελως ατημελητο, με allstaraki και καρο πουκαμισακι και ολη τη hipsteriki κουλτουρα. Πως και δε γυρισαν πλανα στα εξαρχεια, να ξεσηκωνει μεταλαδες φοιτητες και να μιλαει για το κεφαλαιο. Ελεος ρε πουστη μου. Λες και μια σειρα με theme το badassery εχει αναγκη να ικανοποιησει μορμονες και λοιπους φανατικους θρησκοληπτους και θελει να κραησει μια συντηρητικη εικονα του θεου για να ικανοποιησει τα πληθη και εν τελη να μη σεβεται καθολου τους σκληροπυρηνικους οπαδους της. 1
W0zzAp Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Απο οπου και να την πιασω αυτη την alternative εκδοση του θεου με εχει απογοητευσει,τελοσπαντων συνηθισμενα πραγματα απτο supernatural
Fulgore Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Καθομαι και σκεφτομαι σε ποσες σειρες/ταινιες εχουμε δει τον ρολο του Θεου και τους ηθοποιους που τον εχουν παιξει και δεν μου ερχονται πολλοι στο μυαλο για να πω οτι απογοητευτικα ή εντυπωσιαστικα.
j0hnn1e Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Η πρώτη εμφάνιση είχε γίνει το 2009 ως προφήτης και όχι ως θεός (και έμμεσα εννοήθηκε τοτε πως είναι ο θεός), οπότε δικαιολογημένο το cast για αυτό τον ρόλο. Αν δεν ανταπεξήλθε στις προσδοκίες σας, τι να κάνουμε ρε παιδιά. Θεωρώ πως τον πρωταρχικό του ρόλο τον έπαιξε καλά. 2
W0zzAp Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Η πρώτη εμφάνιση είχε γίνει το 2009 ως προφήτης και όχι ως θεός (και έμμεσα εννοήθηκε τοτε πως είναι ο θεός), οπότε δικαιολογημένο το cast για αυτό τον ρόλο. Αν δεν ανταπεξήλθε στις προσδοκίες σας, τι να κάνουμε ρε παιδιά. Θεωρώ πως τον πρωταρχικό του ρόλο τον έπαιξε καλά. Δεν εκρινα τον Chuck ως ηθοποιο μια χαρα παιζει τον ρολο δεν εχω θεμα,αλλα τον κρινω ως χαρακτηρα που δεν μου κανει καθολου για θεος παρα μονο σαν ενα ανθρωπο με υπερδυναμεις.Τον ειδα να κλαιει,να κανει ερωτησεις και να ζηταει γνωμες(ο θεος ο παντογνωστης παντα),να θελει να γινει μουσικος και να θελει να γραψει την αυτοβιογραφεια του(νταξει αυτο δεν με πειραξε πολυ ),απλα αυτο που θελω να πω ειναι οτι η εκδοση του ειναι ανθρωμορφοποιημενη και δεν μου εκανε για θεος.
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πραγμα το οποιο το εχουμε δει ως τωρα σε ολα τα οντα στο Supernatural αρα δεν καταλαβαινω γιατι προκαλει εντυπωση(ουτε στους Αρχαγγελους δεν ειδα να γραφονται τετοια ). 1
W0zzAp Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Πραγμα το οποιο το εχουμε δει ως τωρα σε ολα τα οντα στο Supernatural αρα δεν καταλαβαινω γιατι προκαλει εντυπωση(ουτε στους Αρχαγγελους δεν ειδα να γραφονται τετοια ). Ισχυει αυτο,αλλα εδω μιλαμε για θεο τον οποιο τον περιμεναμε απο την 5η σεζον,χωρις βεβαια να μου προκαλει εντυπωση γιατι supernatural βλεπουμε
Fulgore Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Ισχυει αυτο,αλλα εδω μιλαμε για θεο τον οποιο τον περιμεναμε απο την 5η σεζον,χωρις βεβαια να μου προκαλει εντυπωση γιατι supernatural βλεπουμε και τον Lucifer απο τοτε τον περιμεναμε που ειναι λιγο πιο κατω απο αυτον που λες αλλα δεν ειδα τετοια αντιδραση,ειδικα μιας και ειχαμε και ενα ψευτο plot twist στα μεσα της season
W0zzAp Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 Δημοσ. 31 Μαΐου 2016 και τον Lucifer απο τοτε τον περιμεναμε που ειναι λιγο πιο κατω απο αυτον που λες αλλα δεν ειδα τετοια αντιδραση,ειδικα μιας και ειχαμε και ενα ψευτο plot twist στα μεσα της season Τωρα μην συγκρινεις Lucifer με αυτο που λεμε ο χαρακτηρας του ειναι πολυ καλος και ειναι και ο Pelegrino που του δινει και κατι παραπανω,τωρα μετα απο αυτο που εγινε με τον Cas δεν μου αρεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα