tidus666 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Nαι, γαμάει η σειρά και κακώς την άφησες. Πάντα μας κουράζει με φίλερς επεισόδια αλλά πάντα αποζημιώνει με επεισοδιάρες. Και ο 10ος και ο 11ος έχει πολλές επεισοδιάρες, και meta fan service (που τα λατρεύω) και μυθολογικά, με αποκορύφωμα (όπως δείχνει) το ότι πάμε για απίστευτο τελείωμα στην 11η σεζόν.
Laurelien Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εχουν σταματησει να ανακυκλωνουν τα ιδια και τα ιδια;
overpower Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Εχουν σταματησει να ανακυκλωνουν τα ιδια και τα ιδια; Στα τελευταια ναι...
W0zzAp Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Την παρακολουθουσα απο τοτε που ξεκινησε τη σειρα αλλα σταματησα περυσι στην αρχη του 10ου κυκλου. Μου φανηκε οτι καταντησε κλισε. Εχει καλυτερευσει καθολου τωρα; Αξιζει να την συνεχισω; Μπορω να πω με σιγουρια πως ειναι η καλυτερη σεζον μετα απο αυτη της 5ης και επειδη απο την 6η εως 10η σεζον δεν μου αρεσε αυτη η σεζον ειναι αρκετα καλη.Κλασικα υπαρχουν και τα filler επεισοδια,αλλα επειδη ο εχθρος ειναι δυνατος εχει πολυ μεγαλυτερο ενδιαφερον απο τις προηγουμενες.
Laurelien Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 A ok thanks ^ Αν ειναι οντως καλυτερη μετα απο της 5ης τοτε θα την συνεχισω.
Γερος Καμελέοντας Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Είδατε το τελευταίο επεισόδιο ;; έχω τρελαθεί η καλύτερη σειρά που βγήκε ποτέ το βλεπω απο τοτε που βγηκε καθε βδομαδα πωρωμένα 1
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 και εγω αυτη τη στιγμη μαζι με το flash(και λιγο το Got)ειναι οι σειρες που παρακολουθω με το μεγαλυτερο ενδιαφερον.2 επεισοδια για season final και λογικα και για την μεγαλη μαχη(μετα και την 5η season).
Pansar24 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ενα ΕΠΟΣ τα τελευταια επεισοδια,δεν εχω να πω τιποτα αλλο.. 2
παπι Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δεν το βάζω σε spoiler γιατί το έχουμε δει και σε άλλα. Γιατί ο κραουλιιιιιι είναι κόκκινος;
gokuthelegend Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μάλλον γιατί είναι crossroad demon. Έχω την εντύπωση πως και αυτοί ήταν μαύροι καπνοί. Εγώ υποθέτω ότι έγινε κόκκινος καπνός όταν έγινε βασιλιάς της κόλασης.
W0zzAp Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Έχω την εντύπωση πως και αυτοί ήταν μαύροι καπνοί. Εγώ υποθέτω ότι έγινε κόκκινος καπνός όταν έγινε βασιλιάς της κόλασης. Κατι τετοιο και καλα για να διαφερει απτους υπολοιπους.
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Μεχρι και τα τελευταια 5 λεπτα περιπου το επεισοδιο μου αρεσε σε γενικες γραμμες ετσι οπως πηγαν να το κανουν.Τα τελευταια ομως λεπτα που στην ουσια σου δινουν μια εικονα του τι θα εχει στην επομενη season δεν μπορω να πω οτι μου αρεσαν καθολου ουτε οι 2 ξανθιες που βλεπουμε και ο ρολος που βαρανε.... Ασχετο αλλα το τελος του μου θυμιζει σε ενα βαθμο το τελος του flash(απο πλευρας μητερας)
tidus666 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Φοβερό τελείωμα για έναν εξαιρετικό κύκλο. Απ' τα καλύτερα φινάλε της σειράς για ΄μένα. Μου θύμισε έντονα το φινάλε της 6ης σεζόν της Buffy. Γι' αυτό και ήταν γαμάτο. Όποιος γνωρίζει, καταλαβαίνει τι εννοώ. Και κλασικά τα κλιφς στο τέλος.Welcome back, Mary Winchester. Ωραίο το δωράκι της Αμάρα, θα ήταν κουλ να επιστρέψει τον πατέρα τους, αλλά χαίρομαι που θα δούμε ( ; )και περισσότερο την μητέρα.Δεν μπορούσες να φέρεις και κανά Μπόμπι πίσω ρε γαμώτο; Μας λείπεις και θα μας λείπεις για πάντα, Μπόμπι. Υπομονή τώρα να δούμε τι θα γίνει με τον Σαμ και να μάθουμε ποια στο διάολο είναι τούτο το ξανθό το μωρό που μας ξεπρόβαλλε απ' το πουθενά και τι ρόλο βαράει.Με νέο showrunner η επόμενη σεζόν. Του εύχομαι τα καλύτερα, μίνιμουμ 5 σεζόν να υπηρετήσει και αυτός πριν περάσουμε στον επόμενο και στις δικές του 5 σεζόν. Να μην τελειώσει ποτέ (duh). <3
gokuthelegend Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Φοβερό τελείωμα για έναν εξαιρετικό κύκλο. Απ' τα καλύτερα φινάλε της σειράς για ΄μένα. Μου θύμισε έντονα το φινάλε της 6ης σεζόν της Buffy. Γι' αυτό και ήταν γαμάτο. Όποιος γνωρίζει, καταλαβαίνει τι εννοώ. Και κλασικά τα κλιφς στο τέλος. Welcome back, Mary Winchester. Ωραίο το δωράκι της Αμάρα, θα ήταν κουλ να επιστρέψει τον πατέρα τους, αλλά χαίρομαι που θα δούμε ( ; )και περισσότερο την μητέρα. Δεν μπορούσες να φέρεις και κανά Μπόμπι πίσω ρε γαμώτο; Μας λείπεις και θα μας λείπεις για πάντα, Μπόμπι. Υπομονή τώρα να δούμε τι θα γίνει με τον Σαμ και να μάθουμε ποια στο διάολο είναι τούτο το ξανθό το μωρό που μας ξεπρόβαλλε απ' το πουθενά και τι ρόλο βαράει. Με νέο showrunner η επόμενη σεζόν. Του εύχομαι τα καλύτερα, μίνιμουμ 5 σεζόν να υπηρετήσει και αυτός πριν περάσουμε στον επόμενο και στις δικές του 5 σεζόν. Να μην τελειώσει ποτέ (duh). <3 Μάλλον δεν θα μπορούσαν να έρθουν σε κάποια συμφωνία με τους ηθοποιούς που παίζουν τον Μπόμπι και τον μπαμπά Γουίντσεστερ, για αυτό δεν ανέστησαν κάποιον από αυτούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα