Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Air guitar, lol... 1
SpirosKerkyra Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί; έχει ζουμί το θέμα! Άσχετο με τη ροή, πιστεύει κανείς άλλος ότι ο Θεός είναι κάποιος χαρακτήρας που εμφανίστηκε στη σειρά; Η αυτό πιστεύω ή ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ Λένε ότι ο Τσακ είναι ο θεός. Google it ...
Pa0ki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 11 κύκλοι? Τόλμη και γοητεία φάση? Μισό επεισόδιο έχω δει στο star, οι μορφονιοί δε μου έκατσαν και πολύ στο μάτι Αξίζει?
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στο επομενο επεισοδιο θα κανει την εμφανιση του μετα απο περιπου 5 season και ο αγαπητος μας Lucifer συμφωνα με το cast http://www.imdb.com/title/tt5056836/?ref_=ttep_ep9 11 κύκλοι? Τόλμη και γοητεία φάση? Μισό επεισόδιο έχω δει στο star, οι μορφονιοί δε μου έκατσαν και πολύ στο μάτι Αξίζει? Η σειρα μεχρι και τον 5ο κυκλο σε γενικες γραμμες ναι αξιζει.Απο εκει και μετα βεβαια ειναι κυριολεκτικα love it or hate it. Αλλωστε εχει και αρκετους φανατικους οπαδους για να εχει φτασει 11 season και ισως παμε και για 12 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2015 από Fulgore
Porg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Βαριέμαι απίστευτα μερικά απτα side stories πχ θυμάμαι ένα που και καλά είχαν μαζευτεί σε ένα ξενοδοχείο όλοι αρχαίοι θεοί η κάτι τέτοιο Για τον θεό και εγώ αυτόν πιστεύω πως είναι αν και είναι πολύ προφανές και ελπίζω σε ανατροπή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 11 κύκλοι? Τόλμη και γοητεία φάση? lol, η Τόλμη και γοητεία παίζει από το 87, κάμποσες χιλιάδες επεισόδια 1
Pa0ki Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 lol, η Τόλμη και γοητεία παίζει από το 87, κάμποσες χιλιάδες επεισόδια Με μια ντουζίνα cast όμως ε? Απλά δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τη σειρά, ήξερα μόνο τη θεματολογία και το δίδυμο και μου έκανε εντύπωση ότι έχει πιάσει 11 σεζόν Τα γκομενάκια την κρατάνε τη σειρά είμαι σίγουρος Θα την τσεκάρω μιας και μαζεύω υλικό
snik3 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Είμαι ένας απο τους ήρωες...Προσπαθώ να το κόψω εδώ και 3 σεζόν, αλλά πάντα το ξαναξεκινάω.Μετά απο τόσα χρόνια δε γίνεται να μη φτάσεις μέχρι το τέλος... Νομίζω πάντως οτι ένα απο τα μεγάλα ατού της σειράς που βοήθησε στο να παραμείνει ενδιαφέρουσα και να κρατήσει fans είναι ο Crowley. 4
dekulinkgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 11 κύκλοι? Τόλμη και γοητεία φάση? Μισό επεισόδιο έχω δει στο star, οι μορφονιοί δε μου έκατσαν και πολύ στο μάτι Αξίζει? Κοιτα για μενα οι πρωτες πεντε σεζον ειναι παρα πολυ καλες.Μοναχα υπομονη με την 1η σεζον που ειναι μετρια εως κακη αλλα απο 2η σεζον και μετα ειναι πολυ καλο με αποκορυφωμα την 5η σεζον.Ο δημιουργος της σειρας ειχε πλανο τις 5 σεζον και μετα αποχωρησε.Γι'αυτο απο 6η σεζον και μετα ειναι μετρια σε σχεση με τις πρωτες σεζον.
Fulgore Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί; έχει ζουμί το θέμα! Άσχετο με τη ροή, πιστεύει κανείς άλλος ότι ο Θεός είναι κάποιος χαρακτήρας που εμφανίστηκε στη σειρά; Η αυτό πιστεύω ή ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ Γιατι να στο θεσω πιο απλα στην Ελλαδα μονο game of thrones αντε και κανενα walking dead βλεπουν/ξερουν οι περισσοτεροι(οχι στο insomnia αλλα γενικα).Και το Supernatural παλια ηταν ψιλο γνωστο επειδη το εβαζε συχνα(με επαναλειψεις βεβαια)το Star. Εδω και αλλες δημοφιλεις σειρες οπως το Flash/Daredevil/Mr Robot κλπ αν ρωτησεις τους περισσοτερους θα σου πουν ουτε καν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Βάρεσε limit up το σημερινό... 1
SpirosKerkyra Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλό? Κάτι άκουσα για Lucifer is coming BACK
D4rkshadow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Αντε επιτελους να γυρισουμε στα παλια καλα επεισοδεια
tidus666 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Η σειρά επιβράβευσε για ακόμη μια φορά τους πιστούς οπαδούς της που δεν την έχουν εγκαταλείψει ΠΟΤΕ με ακόμη μια επεισοδιάρα. Εξαιρετικότατο. Θα μας φάει η αγωνία πάλι, γαμώ τα mid season finale μου γαμώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα