Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ξανα θεμα με το τροφοδοτικο,ειχα φτιαξει ενα θεμα πριν καποιο καιρο για τον θορυβο και τα παιδια εδω μου προτειναν να το καθαρισω μηπως φταιει η σκονη.Η αληθεια ειναι οτι φοβηθηκα να το αποσυνδεσω απο το κουτι και να το φυσηξω και αφου ο θορυβος ηταν σχετικα μικρος δεν εκανα κατι αλλο.

Οπως και να χει μεχρι καποιες μερες πριν  εκανε θορυβο μεν αλλα ανεκτο δε.Τις τελευταιες μερες ομως παντα οταν ανοιγω το pc μετα απο ωρες που ειναι κλειστο,στην αρχη κανει πολυ θορυβο,σαν να βρισκει καπου το ανεμιστηρακι,σαν ψαροτρατα :mellow:

Επειδη το συστημα μου το χαρισε φιλος που το χε ηδη 6 χρονια σκεφτομουνα μηπως εχει υποστει φυσικη φθορα και μου καψει τπτ αμα χαλασει.

Επισης αν το κλεισω απο πισω με το κουμπι και το ανοιξω,καμια φορα μου ριχνει στον πινακα τον διακοπτη του δωματιου.

Ειναι το thermaltake toughpower 1500watt.

Δημοσ.

6 χρόνια τροφοδοτικό κι ακόμα κρατάει? Μπράβο...Εμένα ένα trust που είχα λίγο πριν χαλάσει έκανε πολύ θόρυβο (βέβαια το ειχα κι εγώ 5 χρονάκια σίγουρα).Μπορεί να θέλει καθάρισμα όπως σου είπαν. Για ποιον λόγο έχεις ένα τροφοδοτικό 1500Watt?(πέρα του ότι θα κάει πιο πολύ ρεύμα κι απο κουζίνα :P χρειάζεσαι όντως κάτι τόσο μεγάλο?, αν το αλλάξεις μπορεί να σου βγαίνει κι πιο φτηνά απο το ρεύμα που θα σώζεις).

Δημοσ.

απο οτι καταλαβα μιλαμε για το παλιο....εκτος του οτι θελει σιγουρα καθαρισμα μπορει το φανακι να ειναι στα τελευταια του....ειναι τεσταρισμενο οτι κανει το φαν τον θορυβο και οχι κανενας πυκνωτης ?

Δημοσ.

6 χρόνια τροφοδοτικό κι ακόμα κρατάει? Μπράβο...Εμένα ένα trust που είχα λίγο πριν χαλάσει έκανε πολύ θόρυβο (βέβαια το ειχα κι εγώ 5 χρονάκια σίγουρα).Μπορεί να θέλει καθάρισμα όπως σου είπαν. Για ποιον λόγο έχεις ένα τροφοδοτικό 1500Watt?(πέρα του ότι θα κάει πιο πολύ ρεύμα κι απο κουζίνα :P χρειάζεσαι όντως κάτι τόσο μεγάλο?, αν το αλλάξεις μπορεί να σου βγαίνει κι πιο φτηνά απο το ρεύμα που θα σώζεις).

Ε πορωμενος με τα pc ο φιλος εβαλε gtx 285 sli core i7 920 που τραβανε πολυ  οποτε εβαλε το πιο τουμπανο που υπηρχε :P.Καει μονιμα 1500 watt???? :confused: Νομιζα οτι τα watt αναφερουν το μεγιστο της ισχυς.

απο οτι καταλαβα μιλαμε για το παλιο....εκτος του οτι θελει σιγουρα καθαρισμα μπορει το φανακι να ειναι στα τελευταια του....ειναι τεσταρισμενο οτι κανει το φαν τον θορυβο και οχι κανενας πυκνωτης ?

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι το ανεμιστηρακι γιατι πχ αν κλεισω το pc ακουγεται ο θορυβος(που ακουγεται γενικα απο το τροφοδοτικο) απο το ανεμιστηρακι που γυρναει πιο αργα και στο τελος σταματαει.Υπαρχει καποιος στανταρ τροπος να το καθαρισω ή εστω να αλλαξω ανεμιστηρακι αν γινεται?

Δημοσ.

Προφανως και δεν καει συνεχεια το μεγιστο της ισχυς του! Οτι χρειαζεται καιει, κοψτε αυτην την καραμελα!

Φιλε μου ανοιξε το, τσεκαρε μην βρισκει κανα καλωδιο και λαδωσε η αλλαξε ανεμιστηρα.

Αν εχεις οποιοδηποτε προβλημα στειλε μου πμ να τα πουμε :)

• Like 4
Δημοσ.

Ε πορωμενος με τα pc ο φιλος εβαλε gtx 285 sli core i7 920 που τραβανε πολυ  οποτε εβαλε το πιο τουμπανο που υπηρχε :P.Καει μονιμα 1500 watt???? :confused: Νομιζα οτι τα watt αναφερουν το μεγιστο της ισχυς.

Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι το ανεμιστηρακι γιατι πχ αν κλεισω το pc ακουγεται ο θορυβος(που ακουγεται γενικα απο το τροφοδοτικο) απο το ανεμιστηρακι που γυρναει πιο αργα και στο τελος σταματαει.Υπαρχει καποιος στανταρ τροπος να το καθαρισω ή εστω να αλλαξω ανεμιστηρακι αν γινεται?

Αντε και κανει θορυβο ο ανεμιστηρας,(που αυτο ειναι το πιο κοινο),η ασφαλεια στον πινακα ορισμενες φορες γιατι πεφτει?

Να ξερεις οτι οταν χαζοδουλευει ο ανεμιστηρας(χανει στροφες δηλαδη),το τροφοδοτικο ζεστενεται περισσοτερο με αποτελεσμα να ζοριζονται και τελικα να σκανε οι πυκνωτες.

Ακομα ομως και αυτο να συμβαινει,δεν δικαιολογειται να πεφτει η ασφαλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...