Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλος έχει το παραπάνω λάπτοπ 1-1,5 χρόνο κι θέλει να το αναβαθμίσει. Κοιτάμε για RAM κι SSD αλλά είμαστε περιορισμένοι για αγορά μόνο απο eshop (θέλει να τα πάρει με δόσεις).

Σαν RAM είδαμε αυτή η οποία πρέπει να είναι κατάλληλη για το λαπτοπ.

Στην θέση του σκληρού θέλει να βάλει εναν 128αρι SSD,κοιτάζαμε κάτι σαν αυτόν κι μετά με ένα HDD TRAY να μπει ο σκληρός στην θέση του DVD καθώς του είναι άχρηστο το DVD. Aυτό το HDD TRAY θα κάνει την δουλειά του? Προτείνετε μου κι εσείς αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε SSD ή HDD TRAY απο eshop μόνο.

Ακόμα όταν εγκαταστήσεις τον SSD σαν κύριο δίσκο κι θέλω να του βάλω τα Windows σε αυτόν χρειάζεται να κάνω κάτι στον δίσκο πριν την εγκατάσταση των Windows? 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Link για το Laptop

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι το σουπερ acer που για να βάλεις ακόμα και ραμ πρέπει να πάρεις την μητρική στο χέρι;

Κατέβασε το cpu-z, πας καρτέλα memory. Τσέκαρε αν η μνήμη τρέχει στα 1.35v ή στο 1.5v.

όσον αφορά τον δίσκο, όποιον ssd και να βάλεις, θα νομίζεις ότι είσαι ο Μπατμαν και οδηγείς το μπατμομπιλ. Είναι τεράστιες οι διαφορές.

όσον αφορά το dvd, πρέπει να το βγάλετε (το μόνο εύκολο) και να δείτε βάσει μοντέλου αν είναι 7 ή 9.5mm για να πάρετε το κατάλληλο caddy.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Ο φιλος μου ειναι Αθηνα κι εγω Ρεθυμνο οποτε την εγκατασταση θα του την κανουν στo eshop.Για να περασει μετα τα windows στον SSD χρειαζεται να κανει κατι πριν την εγκατασταση?

Δημοσ.

Να δεις ότι στο eshop θα σου πουν ότι το λαπτοπ έχει 1 θεση για ραμ και δεν το αναλαμβάνουν (γκαραντί). Αυτό συνέβη σε πολλά παιδιά που το είχαν πάρει απο μια προσφορά. Μάλλον -επειδή είναι κάτω απο την mobo- χάνεται η εγγύηση εντελως και δεν ειναι ουτε εκεινοι καλυμμένοι.*

*ναι, και το eshop στην Αλμαν το πάει το λαπτοπ για σερβις, στην αντιπροσωπεία. Δεν ασχολούνται καθόλου με τα acer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...