Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Μια ερώτηση: αντέχει η οθόνη του iphone 6 σε γραντσουνιές χωρίς ζελατίνα προστασίας η είναι πολύ ευαίσθητη;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Μια ερώτηση: αντέχει η οθόνη του iphone 6 σε γραντσουνιές χωρίς ζελατίνα προστασίας η είναι πολύ ευαίσθητη;

Αντέχει. 

Δημοσ.

Μη λες τετοια γιατι μετα θα δουμε νημα "ραγισμενη οθονη iphone 6 τι να κανω" :P

Ok. rephrase. Αντέχει αν 1. Δεν τη ρίξεις από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, 2. Αν δε σου πέσει από την τσέπη κατά την απογείωση αεροπλάνου και πέσει από τρύπα στο πάτωμα. 3. Αν δεν το βάλεις κάτω στο πάτωμα και χοροπηδάς από πάνω του με Doc Martens. 

• Like 2
Δημοσ.

Πες μου ένα τηλέφωνο που χωρίς ζελατίνα (εκτώς από τα CAT) αντέχει αν πάρεις το μαχαίρι να το γρατζουνίσεις.

Δημοσ.

Πες μου ένα τηλέφωνο που χωρίς ζελατίνα (εκτώς από τα CAT) αντέχει αν πάρεις το μαχαίρι να το γρατζουνίσεις.

Το "πολύ ευαίσθητη" είναι νομίζω λίγο μακριά από το να πάρεις ένα μαχαίρι να το γρατζουνίσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι συγκρίνουμε τώρα? Τα CAT είναι σχεδιασμένα για συγκεκριμένες συνθήκες. 

Προφανώς και ο φίλος δεν εννοούσε αυτό που έγραψες. Αν π.χ. το βάλεις στην ίδια τσέπη με κλειδιά/ψιλά δε νομίζω να πάθει κάτι

Τώρα αν μια γυναίκα το χει στην τσάντα της, μαζί με τα χιλιάδες πράγματα που κουβαλάει, δεν παίρνω κι όρκο  :ph34r:

Δημοσ.

Τι συγκρίνουμε τώρα? Τα CAT είναι σχεδιασμένα για συγκεκριμένες συνθήκες. 

Προφανώς και ο φίλος δεν εννοούσε αυτό που έγραψες. Αν π.χ. το βάλεις στην ίδια τσέπη με κλειδιά/ψιλά δε νομίζω να πάθει κάτι

Τώρα αν μια γυναίκα το χει στην τσάντα της, μαζί με τα χιλιάδες πράγματα που κουβαλάει, δεν παίρνω κι όρκο  :ph34r:

Τόσα χρόνια το είχα τσέπη κλπ και τσάντα, δεν έπαθε τίποτα χωρίς τη ζελατίνα. Βέβαια να σου πω και μια χρήσιμη πληροφορία (ίσως να μην την ξέρεις), οι γυναικείες τσάντες έχουν και ένα σωρό θήκες με και χωρίς φερμουάρ και γενικώς δεν τα πετάμε απλά μες την τσάντα εμείς τα πράγματα :) 

Δημοσ.

Κανει γρατζουνιες η οθονη, αλλα τις βλεπεις μονο υπο γωνια και δεν φαινονται οταν την εχεις αναμμενη. Αξιζει ομως να το εχεις χωρις ζελατινα, εγω τη σιχαθηκα σε 5 μερες. Καλη μεση λυση ειναι το εξτρα γυαλι, το οποιο ομως θα σε ενοχλει στο home button λογω παχους.

Δημοσ.

Βάλε μια ζελατίνα πάρε και μια θήκη να είσαι καλυμμένος ..το αντέχει σχετικό είναι , υπάρχουν smartphone με πολύ λιγότερα χρήματα που ξεπερνάνε κατά πολύ την αντοχή της οθόνης του iphone 6.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και στο δικό μου έχω glass προσωπικά σου προτείνω να μη βάλεις τίποτα.Χάνεις κατά πολύ την όμορφη εμπειρία χρήσης που σου δίνει η οθόνη χωρίς καλύματα (ειδικά οι καμπύλες της οθόνης δίνουν μία πολύ καλή αίσθηση). Προσωπικά σου προτείνω απλά μία λεπτή θήκη τύπου booklet έτσι ώστε να καλύπτει την οθόνη όταν δεν το χρησιμοποιείς.Κατά τη χρήση έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να τη γρατζουνίσεις με τα χέρια σου. Αν σε ενδιαφέρει σου στέλνω σε pm τη θήκη που έβαλα εγώ.
Υ.Γ Η οθόνη του 6 λόγω των καμπυλών δεν επιτρέπει borderless protectors και αναγκαστικά τα προστατευτικά αφήνουν αρκετό κενό δεξιά αριστερά γιατί στην καμπύλη δεν μπορεί να εφαρμοστεί protector. Αυτό μάλιστα γίνεται ενοχλητικό σε αρκετές περιπτώσεις.Για παράδειγμα όταν θα το δουλεύεις σε landscape mode δεν θα μπορείς να ανοίξεις το control  center γιατί εκεί τελειώνει το protector και δεν θα αναγνωρίζει η οθόνη το gesture σου κ.τ.λ

Δημοσ.
Αν και στο δικό μου έχω glass προσωπικά σου προτείνω να μη βάλεις τίποτα.Χάνεις κατά πολύ την όμορφη εμπειρία χρήσης που σου δίνει η οθόνη χωρίς καλύματα (ειδικά οι καμπύλες της οθόνης δίνουν μία πολύ καλή αίσθηση). Προσωπικά σου προτείνω απλά μία λεπτή θήκη τύπου booklet έτσι ώστε να καλύπτει την οθόνη όταν δεν το χρησιμοποιείς.Κατά τη χρήση έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να τη γρατζουνίσεις με τα χέρια σου. Αν σε ενδιαφέρει σου στέλνω σε pm τη θήκη που έβαλα εγώ.

Υ.Γ Η οθόνη του 6 λόγω των καμπυλών δεν επιτρέπει borderless protectors και αναγκαστικά τα προστατευτικά αφήνουν αρκετό κενό δεξιά αριστερά γιατί στην καμπύλη δεν μπορεί να εφαρμοστεί protector. Αυτό μάλιστα γίνεται ενοχλητικό σε αρκετές περιπτώσεις.Για παράδειγμα όταν θα το δουλεύεις σε landscape mode δεν θα μπορείς να ανοίξεις το control  center γιατί εκεί τελειώνει το protector και δεν θα αναγνωρίζει η οθόνη το gesture σου κ.τ.λ

Υπαρχουν tempered που πανε μεχρι την ακρη

Δημοσ.

Ok. rephrase. Αντέχει αν 1. Δεν τη ρίξεις από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, 2. Αν δε σου πέσει από την τσέπη κατά την απογείωση αεροπλάνου και πέσει από τρύπα στο πάτωμα. 3. Αν δεν το βάλεις κάτω στο πάτωμα και χοροπηδάς από πάνω του με Doc Martens.

H λεπτομέρεια έκανε την διαφορά

:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Βέβαια να σου πω και μια χρήσιμη πληροφορία (ίσως να μην την ξέρεις), οι γυναικείες τσάντες έχουν και ένα σωρό θήκες με και χωρίς φερμουάρ και γενικώς δεν τα πετάμε απλά μες την τσάντα εμείς τα πράγματα :)

Προφανώς δεν έχεις γνωρίσει τη γυναίκα μου. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...