Προς το περιεχόμενο

Corsair CX430v2 ----> HD 7870

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε η discrete GPU ανεβάζει πάρα πολύ την κατανάλωση , με την ενσωματωμένη είσαι κομπλέ ότι τροφοδοτικό(επώνυμο) και να έχεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικο αυτο βγαζει πολλα προβληματα...εχει παραδωσει πνευμα σε αρκετους...εμενα εντος εγγυησης 4 μηνες αφοτου εβαλα εξωτερικη καρτα γραφικων...δεν ειναι για πολλα-πολλα....τουλαχιστον δεν πηρε κατι μαζι του...για μενα καλυτερα να βαλεις καποιο αλλο πιο αξιοπιστο και λιγο μεγαλυτερο

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά εγώ έχω το συγκεκριμένο με 7950 , και με overclock ακόμα δεν μου έχει παρουσιάσει θέμα.

Μη το πεις αυτό σε μερικούς.. Αν και η αλήθεια είναι οτι με oc ζορίζει το πράγμα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον παιδια εδω και 2-3 βδομαδες τρεχω τον 960Τ (x4) στα 3.8 με μια GTX 660 και κανενα προβλημα..

Επισης λογο σπουδων το πισι θα δουλευει το πολυ 2-3 ωρες τν ημερα και αυτο μονο για youtube-google etc. (οχι gaming δηλαδη) .

Ισως το καλοκαιρι το αλλαξω αλλα δεν νομιζω ...θα περιμενω μεχρι να παραδωσει το πνευμα του :D

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εδω και 2-3 βδομαδες τρεχω τον 960Τ (x4) στα 3.8 με μια GTX 660 και κανενα προβλημα..

Επισης λογο σπουδων το πισι θα δουλευει το πολυ 2-3 ωρες τν ημερα και αυτο μονο για youtube-google etc. (οχι gaming δηλαδη) .

Ισως το καλοκαιρι το αλλαξω αλλα δεν νομιζω ...θα περιμενω μεχρι να παραδωσει το πνευμα του :D

Κοίτα μόνο μην πάρει τα πνεύματα από όλο το pc και μη σου πω ότι μπορεί να πάρει και το δικό σου πνεύμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...