Dennisbest Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Ε η discrete GPU ανεβάζει πάρα πολύ την κατανάλωση , με την ενσωματωμένη είσαι κομπλέ ότι τροφοδοτικό(επώνυμο) και να έχεις. 1
GPOWERR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Το τροφοδοτικο αυτο βγαζει πολλα προβληματα...εχει παραδωσει πνευμα σε αρκετους...εμενα εντος εγγυησης 4 μηνες αφοτου εβαλα εξωτερικη καρτα γραφικων...δεν ειναι για πολλα-πολλα....τουλαχιστον δεν πηρε κατι μαζι του...για μενα καλυτερα να βαλεις καποιο αλλο πιο αξιοπιστο και λιγο μεγαλυτερο 2
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Βασικά εγώ έχω το συγκεκριμένο με 7950 , και με overclock ακόμα δεν μου έχει παρουσιάσει θέμα. Μη το πεις αυτό σε μερικούς.. Αν και η αλήθεια είναι οτι με oc ζορίζει το πράγμα.
Techlover Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον παιδια εδω και 2-3 βδομαδες τρεχω τον 960Τ (x4) στα 3.8 με μια GTX 660 και κανενα προβλημα.. Επισης λογο σπουδων το πισι θα δουλευει το πολυ 2-3 ωρες τν ημερα και αυτο μονο για youtube-google etc. (οχι gaming δηλαδη) . Ισως το καλοκαιρι το αλλαξω αλλα δεν νομιζω ...θα περιμενω μεχρι να παραδωσει το πνευμα του
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον παιδια εδω και 2-3 βδομαδες τρεχω τον 960Τ (x4) στα 3.8 με μια GTX 660 και κανενα προβλημα.. Επισης λογο σπουδων το πισι θα δουλευει το πολυ 2-3 ωρες τν ημερα και αυτο μονο για youtube-google etc. (οχι gaming δηλαδη) . Ισως το καλοκαιρι το αλλαξω αλλα δεν νομιζω ...θα περιμενω μεχρι να παραδωσει το πνευμα του Κοίτα μόνο μην πάρει τα πνεύματα από όλο το pc και μη σου πω ότι μπορεί να πάρει και το δικό σου πνεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα