Evoliasmenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά τα ελυσα όλα...έβαλα ένα τροφοδοτικό άλλο...μόνο μητρική και τροφοδοτικό και μπιπ δεν έκανε...
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Τώρα που έβαλες άλλο τροφοδοτικό, βγάλε gpu και μνήμες. Ακούς τότε συνεχόμενα μπιπ?
Evoliasmenos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Είναι κουμπωμένο μόνο η μητρικη και το τροφοδοτικό...δεν κάνει καθόλου θόρυβο...ούτε μπιπ ούτε τπτ
Evoliasmenos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα...αργησα να απαντησω γιατι δουλευα(εορταστικο ωραριο)πηγα σε εναν φιλο με desktop ddr-2 και δοκιμασα τα παντα...δηλαδη απο τροφοδοτικο-μνημες ραμ-reset bios και καρτα γραφικων....επισης εβγαλα τα παντα απο την motherboard και αφησα μονο cpu-fans και τροφοδοτικο....τπτ απολυτως...αλλαξα απο το δικο μου πισι στου φιλου μου και καταλαβα οτι οι μνημες ραμ και η καρτα γραφικων λειτουργουν(+το τροφοδοτικο)απλα στην καρτα γραφικων σταματησε στο σημαιακι των windows λογω αλλων drivers...μαλλον cpu η motherboard...εβαλα και τον σκληρο στου φιλου μου το πισι και εβγαζε error hard disk(press ctrl+alt+del to continue)και δοκιμασα να κανω φορματ και δεν τον εβρισκε καθολου τον δισκο(στο bios ομως εμφανιζοταν)ξερω οτι τα γραφω μαζεμενα και μαλλον θα ειναι δυσκολη η κατανοηση τους αλλα πιαστηκα τωα στην αδεια κανα 3ωρο και αυτα ηταν τα συμπερασματα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα