Evoliasmenos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα,έχω ένα 2core πισι με 4gb ram το οποίο ήταν απροβληματιστο...μέχρι που έκανε μια διακοπή το ρεύμα και τώρα δεν ανοίγει...όταν πατάς το κουμπί φαίνεται να δουλεύει το τροφοδοτικό και τα fans που σημαίνει ότι δεν έχει κάψει μητρική,το λαμπάκι που έχει το κουτί(cpu) δεν ανάβει όμως...ο δίσκος-ραμ και κάρτα γραφικών χωρίς να έχω ελέγξει κάτι δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα αλλά και να ήθελα να ελέγξω δεν έχω δευτερα για να δω τι κάηκε η τι όχι...τι μπορώ να κάνω?
άδικος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 [...]...όταν πατάς το κουμπί φαίνεται να δουλεύει το τροφοδοτικό και τα fans που σημαίνει ότι δεν έχει κάψει μητρική... [...] Αυτό σημαίνει; 1
cosmos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Άνοιξε το κουτί και κάνε έναν οπτικό έλεγχο στην μητρική για φουσκωμένους πυκνωτές για αρχή.Σου μύρισε τίποτα καμμένο όταν το άναψες? Το ότι δουλεύει το τροφοδοτικό...δεν σημαίνει ότι δουλεύουν και όλα τα άλλα,απλά ότι δίνει ρεύμα. Πιθανόν να έχει καψει μητρική και όλα τα άλλα να είναι οκ....πιθανόν όμως και όχι. Μπορεί να είναι και το τροφοδοτικό ο φταίχτης και να μην δίνει σωστά ρεύμα για να μην ανάψει η μητρική... Για να είσαι σίγουρος θα πρέπει να δοκιμάσεις τα parts σου σε άλλο pc...
Evoliasmenos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Καταλαβα...ξήλωμα δηλαδή από την αρχή και δοκιμή ένα προς ένα σε άλλο πισι για να δούμε τι δουλεύει και τι όχι...
Evoliasmenos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα...μετά από μέρες άνοιξα αυτό το πισι και μου έδωσε αυτή την εικόνα...τώρα πάλι δεν κάνει τπτ...
Ariox Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Πατώντας F1 δεν σε βάζει στο Bios ή με F2 δεν συνεχίζει ?
Evoliasmenos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Με έβαλε στο bios την πρώτη φορά...πάτησα μια restore defaults και έκανα επανεκκίνηση...αυτό...και τώρα πάλι μαύρη οθόνη...
eliasjuve Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μια ανάβει μία δεν ανάβει...μήπως είναι μνήμες; Μπιπ σου κάνει όταν πατάς να ανοίξει; Δοκίμασε μία μία της μνήμες.
dancer_69 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Έλεγξε το τροφοδοτικό. Το ότι λειτουργούν οι ανεμιστήρες δε σημαίνει ότι λειτουργεί σωστά. Είχα παρόμοια προβλήματα κι εγώ για αρκετό καιρό και εψαχνα για όλα τ' άλλα εκτός από το τροφοδοτικό. Τελικά κάποια στιγμή άρχισε να έχει πρόβλημα στην εκκίνηση του συστήματος, ειδικά αν ο υπολογιστής δεν ήταν συνδεδεμένος σε ρεύμα για λίγη ώρα. Αφού βρήκα μητρική, την άλλαξα και δε λειτουργούσε ούτε αυτή το πήγα για έλεγχο και είχε σκασμένο πυκνωτή. 1
Evoliasmenos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κάνει μπιπ η μητρικη...απλά μετά από μέρες που το είχα στην άκρη χθες άναψε και τώρα πάλι τπτ...θα δοκιμάσω το απόγευμα μνήμες και μετά κάρτα γραφικών...
Amanat22 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα φίλε για να μην κουραζεσαι πολύ και ψάχνεις για αλλο pc κανε τα εξής βήματα : βγαλε τις ram και την καρτα γραφικων και αναψε το pc και άκου τα μπιπ προσεκτικα το ρυθμο τον μπιπ, μετα σβηνει το pc και κουμπωσε τι 1 ram τώρα αναψε το pc και ακου τα μπιπ το ρυθμο προσεκτικα αν κανη το ιδιο ρυθμο τοτε βαλε τη ram σε άλλη slot η δοκιμασε άλλη ram αν συνεχισει ο ιδιος θορυβο (ρυθμος) τον μπιπ τοτε εχει πρόβλημα η ram η slot.αν αλλάξει ο ρυθμος τον μπιπ τοτε κουμπωσε και την καρτα γραφικων και δες αν θα κανει τον ιδιο θορυβο (ρυθμος) τον μπιπ αν παραμεινει ο ιδιος τοτε εχει προβλημα η καρτα γραφικων η slot.Kαι πολύ βασικο ειναι όταν βγαζεις η βαζεις ανταλακτικα στο pc να το βγαλεις απο τη πριζα και πατα μια φορα το power button να αδειαζει απο ρευμα το τροφοδοτικο και η μητρικη.
Evoliasmenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τώρα δεν κάνει καθόλου μπιπ...τι παίζει?τα έκανα όπως είπες...έβγαλα μνήμες...δοκίμασα και κάποιες άλλες που είχα...έβγαλα κάρτα γραφικών μέχρι και μπαταρία στο bios άλλαξα...δεν κάνει η μητρικη μπιπ καθόλου επίσης το λαμπάκι του cpu δεν ανάβει και τροφοδοτικό δεν μπορώ να δοκιμάσω άλλο γιατί δεν έχω...
Amanat22 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 τι εννοείς τωρα δεν κάνει καθόλου μπιπ. έκανες αυτό που σου ειπα πιο πανω. κανε τα εξής βήματα βγαλε τα παντα απ'τη μητρικη και αφησε μονο τον επεξεργαστή με το fan του. και δες αν θα επανέλθουν τα μπιπ αν δεν επανέλθουν τοτε η μητρικη δεν ξεκιναει, ισως εχει καπιο θεμα η μητρικη η το τροφοδοτικο. παντός πρώτα το τροφοδοτικο δοκίμασε μετα για μητρικη.
Evoliasmenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Οκ θα το κάνω το βράδυ γιατί πρέπει να πάω στη δουλειά...στις 9 και κάτι θα είμαι μέσα για να στείλω τι έχω κάνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα