Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήλα - πορτοκάλια. Σε ποιά πλατφόρμα θα δουλέψεις το μηχάνημα; Win ή Linux. Ειδού το ερώτημα, ειδού και η Ρόδος. Τόσο απλό.

Δημοσ.

Μην το ξεχειλώνουμε άλλο, ο 8350 έχει καλύτερες επιδόσεις στο linux, αλλά τον 4790k απλά δεν τον αγγίζει, ούτε στο linux. Στα windows ο 4790k είναι αλλού σε επιδόσεις, στα λίνουξ η διαφορά θα είναι λίγο μικρότερη μιας και θα πατήσει καλύτερα ο 8350, όμως ο 4790k παραμένει ανώτερος αλλά μην ξεχνάμε και το βασικότερο, πιο ακριβός. 

Ναι βεβαια το ερωτημα ειναι για ποιο λογο καποιος που θελει gaming Pc και σε τετοια Budget οπως τα παραπανω να σκεφτεται καν για Linux :P

Δημοσ.

Καποιοι λενε οτι ειναι μονο για σχεδιαστικα και οχι για games ειναι αληθεια?

Ποσο δυνατός είναι θελω αποδειξεις

Δημοσ.

Άνθρωπέ μου το internet είναι γεμάτο από benchmarks. Επίσης, δεν είμαι δα χαζός να σου προτείνω κάτι που δεν είναι δυνατό, σαφώς και ο i5 6500 είναι δυνατότερος και πιο φθηνός. Οι i5 είναι all around επεξεργαστές και κάνουν για τα πάντα, ειδικά για gaming είναι ότι πρέπει. Κάτσε και ψάξε λίγο τι παίζει, υποτίθεται πως σε ένα forum ρωτάς κάτι αν δεν το βρίσκεις μόνος σου, δεν περιμένεις από τους άλλους να σου λύσουν τα προβλήματά σου, είναι απλό.

Δημοσ.

swhatever3.gif

:-)

• Like 3
Δημοσ.

Καποιοι λενε οτι ειναι μονο για σχεδιαστικα και οχι για games ειναι αληθεια? Ποσο δυνατός είναι θελω αποδειξεις

Πρακτικά πάντα ένα νέος επεξεργαστής ειναι λιγο πολύ καλύτερος απο έναν ποιο παλιό, αυτό οφείλετε είτε στην αρχιτεκτονική του είτε στα νέα instruction.

Ο 6500 τα έχει και τα δυο. Αν δεν σου κάνει περιμένεις να έρθει ο ποιο καινούργιος αρχές 16

Δημοσ.

Εγω για φετος ενδιαφέρομαι να παρω 4690 η 6500? για gaming καταστασεις και converter movie

Χωρίς δεύτερη σκέψη ο 6500 (καλύτερη τιμή & λίγο καλύτερες επιδόσεις)...

Δημοσ.

Μην ασχολειστε με το γνωστο τρολλ του forum ρε παιδια ετσι κανει και σε αλλα θεματα,μπαινει σε θεματα αλλων και αρχιζει τις συνεχομενες ερωτησεις και δεν αγοραζει στο τελος τιποτα.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...