Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μου πόσα θες να ανοίξω και τι θες να ανοίξω ταυτόχρονα για να καταλάβεις πως ο 8350 δεν είναι σαν τα κουβαδάκια που παίζεις ....

"Multitasking και διεπαφή χρήστη με μηχάνημα"... λέγεται αυτό που γράφει ο  multi παραπάνω ....

Δεν καταλαβαίνει λέμε .... ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Μόνο αυτό το ένα πράγμα που είπα τρέξε και μετά έλα πες μας.

Όσο για το βίντεο τι να πει κανείς τώρα;

Ι intel έχει επαγγελματικά programming tools, ώ τι έκπληξη ,γιατί άραγε καμιά εταιρία δεν κάνει compiling με ερασιτεχνικά public domain compilers;;; χμμμ. 

Ας βγάλει και η amd compiler και αν τρέχουν τα παραγόμενα εκτελέσιμα ποιο καλά στους amd επεξεργαστές από ότι τρέχουν αυτά που βγάζει αυτός της intel έλα να μου τρυπήσεις την μύτη.

• Like 3
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πες μου πόσα θες να ανοίξω και τι θες να ανοίξω ταυτόχρονα για να καταλάβεις πως ο 8350 δεν είναι σαν τα κουβαδάκια που παίζεις ....

"Multitasking και διεπαφή χρήστη με μηχάνημα"... λέγεται αυτό που γράφει ο  multi παραπάνω ....

Δεν καταλαβαίνει λέμε .... ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Το cinebench όπως λέει και η εταιρία είναι intel opt.

Μετά το πήρε η intel και το έκανε σημαία για να δείχει πως τα cpu της με λιγότερα core τα καταφέρουν καλύτερα ή το ίδιο καλά, απέναντι στα πολυπύρηνα που είχε επενδύσει η AMD από το 2009 (εποχές thuban) .... και ο κοσμάκης μάσαγε το κουτόχορτο κοιτώντας ένα bench ... λες και ήταν παντού το ίδιο.

Υπάρχει ήδη σε εκρεμότητα :

Intel coerced Cinebench to make AMD lose in their tests

https://www.ftc.gov/sites/default/files/documents/cases/091216intelcmpt.pdf

http://www.agner.org/optimize/blog/read.php?i=49#49

http://arstechnica.com/gadgets/2008/07/atom-nano-review/6/

http://www.vrworld.com/2009/12/17/why-the-ftc-lawsuit-against-intel-has-substance/

Τι άλλο θέλετε για να καταλάβετε πως ΔΕΝ είναι μέτρο σύγκρισης μετάξύ intel και μη intel επεξεργαστών .....

Δηλαδή έλεος ...

Σε όλα τα προγράμματα και benchmarks (όχι μονό στο Cinebench ) ο 6600k με 4 threads έχει παρόμοιες επίδοσης με τον fx8350 όταν κάνει χρίσει και τον 8 threads, όταν μια εφαρμογή χρησιμοποιεί 4 threads η λιγότερα τότε ο 6600k άπλα ξεσκίζει τον fx8350.

Επεξ/σία από mkp
  • Like 1
Δημοσ.

Ι intel έχει επαγγελματικά programming tools, ώ τι έκπληξη ,γιατί άραγε καμιά εταιρία δεν κάνει compiling με ερασιτεχνικά public domain compilers;;; χμμμ. 

Ας βγάλει και η amd compiler και αν τρέχουν τα παραγόμενα εκτελέσιμα ποιο καλά στους amd επεξεργαστές από ότι τρέχουν αυτά που βγάζει αυτός της intel έλα να μου τρυπήσεις την μύτη.

Επικοινωνείς  καθόλου ?  Καταλαβαίνεις γιατί μιλάμε παραπάνω ή λές ότι μ@λ@κ@α σου κατέβει ?

Το να έχει ο κάθε ένας τα εργαλεία του δεν είναι μεμπτό. Και η AMD έχει για linux κυρίως.  Εδω αυτό που λέμε είναι πως σκόπιμα ανάλογα το cpu που διαβάζει συμπεριφέρεται και διαφορετικά. Δεν πα να έχεις AMD με υποστήριξη σε AVX , θα το αγνοήσει γιατι δεν είναι intel ...

Αυτό λέγεται αθέμιτος ανταγωνισμός φίλε μου ....

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%82_%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82

Και η εικόνα της ημέρας ....

Αν ονομάσεις έναν VIA NANO με τα παρακάτω ονόματα, θα αλλάξει και η απόδοση του cpu ....

PCM2K5-2.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Επικοινωνείς  καθόλου ?  Καταλαβαίνεις γιατί μιλάμε παραπάνω ή λές ότι μ@λ@κ@α σου κατέβει ?

Το να έχει ο κάθε ένας τα εργαλεία του δεν είναι μεμπτό. Και η AMD έχει για linux κυρίως.  Εδω αυτό που λέμε είναι πως σκόπιμα ανάλογα το cpu που διαβάζει συμπεριφέρεται και διαφορετικά. Δεν πα να έχεις AMD με υποστήριξη σε AVX , θα το αγνοήσει γιατι δεν είναι intel ...

Αν ονομάσεις έναν VIA NANO με τα παρακάτω ονόματα, θα αλλάξει και η απόδοση του cpu ....

Εσύ επικοινωνείς καθόλου;

Τι μας μιλάς τώρα για ένα πράγμα που έγινε μια φορά(και έναν καιρό) στο 2005 ;

Αυτό το θέμα έχει λήξει τουλάχιστον από το 2009 όπου οι δυο εταιρίες τα βρήκαν μεταξύ τους.  

http://www.amd.com/Documents/AMD_Intel_Settlement_Agreement_-_Full.pdf

Δημοσ.

Τι έβαλες σε ρυθμίσεις κάνα scaling 300% ; το να διαβάζει 190mb/s είναι παράξενο πάντως.

Τι fps βγάζεις και τι ρυθμίσεις έχεις τελικά;

Δημοσ.

Είχατε - δεν είχατε, το ξεχειλώσατε και αυτό το thread, μετατρέποντάς το σε ένα ακόμα intel vs amd.

Νομίζω ότι απαντήθηκε το "Τι CPU Skylake είναι ιδανικος για παιχνίδια;". Άντε, να κλειδώνεται σιγά - σιγά και αυτό...

• Like 4
Δημοσ.

όταν αγοράζεις vga ATI390 ή γρηγορότερη , πρέπει για λόγους ισορροπίας να πάρεις επεξεργαστή που να στοιχίζει τουλάχιστον τα μισά λεφτά. Στα καινούρια παιχνίδια παίζει σημαντικό ρόλο και ο επεξεργαστής οπότε ΔΕΝ παντρεύουμε ακριβή κάρτα με φθηνό επεξεργαστή. Μόνος λόγος είναι αν το κάνουμε συνειδητά όταν γνωρίζουμε την ανισορροπία και έχουμε προγραμματίσει μελλοντική αναβάθμιση εκεί που "πονάμε".

Μαλιστα εγω που εχω r9 290 με custom bios(o.c) απο 390x και ειναι πιο δυνατη απο r9 390 και fx και δεν εχω drops μαλλον ειμαι τρελος.... καλη φαση!!

• Like 5
Δημοσ.

AMD FX 9370 @ 5020mhz & COOLER : Custom watercooling

μάλλον αναγκάστηκες να τα χώσεις ΧΟΝΤΡΑ και εσύ για cpu αντίστοιχο της vga για να μην έχεις λαιμομπουκαλο στα καινούρια παιχνίδια

Δημοσ.

Εδώ λαιμομπούκαλο δεν ανοίγει ο 8350 στοκ με κλειστό turbo στην gtx 980, παρά ελάχιστο, θα κάνει bottleneck στην 290 στα 5 ghz :o ; Ο 8320 και στοκ με κλειστό turbo την πάει μια χαρά την 290, θα μασήσει στα 5 ; Το ότι τα έχωσε χοντρά δεν λέει κάτι, μιας και άπαξ και πας σε custom λύση υδρόψυξης αναγκαστικά θα τα σκάσεις, όχι μόνο για amd, αλλά και για intel που την έχουν περισσότερο ανάγκη την υδρόψυξη.

Δημοσ.

μάλλον αναγκάστηκες να τα χώσεις ΧΟΝΤΡΑ και εσύ για cpu αντίστοιχο της vga για να μην έχεις λαιμομπουκαλο στα καινούρια παιχνίδια

Μαλλον βλεπεις φαντασματα....Τον εχω δουλεψει και στα 4ghz τον επεξεργαστη με μηδαμινες αλλαγες αποδοσης στα παιχνιδια.

Τωρα οσον αφορα την τιμη και αν τα εχωσα γερα ειναι αλλο θεμα τον βρηκα σε πολυ καλη τιμη.

Επισης δεν χρειαζεται 9xxx σειρα, η 8xxx ειναι value.

Γενικα μου αρεσει να τα χωνω για κατι που αξιζει, κουτι ψυξη...

Οπως και να εχει τα drops σου τα ειχες για αλλον λογο.

Είσαι.. Τι ξέρεις εσύ βρε γατάκι, πάρε Intel i3 να σωθείς :D

Συμφωνα με το youtube και τους ισχυρισμους καποιων θα επρεπε!!!!

• Like 3
Δημοσ.

Μαλλον βλεπεις φαντασματα....Τον εχω δουλεψει και στα 4ghz τον επεξεργαστη με μηδαμινες αλλαγες αποδοσης στα παιχνιδια.

Αν δεν έχασες απόδοση στα παιχνίδια με 1ghz διαφορά σημαίνει ότι ανεβάζεις τα γραφικά πάνω από ό,τι αντέχει η vga σου,

ή τέλος πάντων με της ρυθμίσεις γραφικών που βάζεις δεν μπορεί να ανεβάσει αρκετά FPS η κάρτα γραφικών σου για να καταλάβεις διαφορές.

Αν είναι έτσι μπορείς να βάλεις και pentium 4 και να βάλεις στα σούπερ ultra 4k τα γραφικά και να λες ότι δεν έχεις bottleneck γιατί και με fx-9 και με pentium 4 τα ίδια fps θα βγάλει η καρτούλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν έχασες απόδοση στα παιχνίδια με 1ghz διαφορά σημαίνει ότι ανεβάζεις τα γραφικά πάνω από ό,τι αντέχει η vga σου,

ή τέλος πάντων με της ρυθμίσεις γραφικών που βάζεις δεν μπορεί να ανεβάσει αρκετά FPS η κάρτα γραφικών σου για να καταλάβεις διαφορές.

Αν είναι έτσι μπορείς να βάλεις και pentium 4 και να βάλεις στα σούπερ ultra 4k τα γραφικά και να λες ότι δεν έχεις bottleneck γιατί και με fx-9 και με pentium 4 τα ίδια fps θα βγάλει η καρτούλα.

Αλλα νταλα της παρασκευης το γαλα.... Ειπα μηδαμινες αλλαγες σε αποδοση. Μπας και βλεπεις φαντασματα και εσυ;

Δημοσ.

Αυτο το παραμυθι με τα Intel ποτε θα σταματησει? ετσι απλα για να ξερω και εγω να βαλω την stock βρε παιδι μου!!!!!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...