darkshadow254 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα μεσω ενος γνωστου μαλλον θα αγορασω ενα peugeot 206 1.4 16v με ιδιωτικα γραμματια...το αυτοκινητο ειναι του 2002 και το ποσο που θα δωθει ειναι 1500 ευρω....εκτος του εσωτερικου που θελει καποια μικρομαζεματακια και ενος σπασμενου φαναριου πισω ολα τα αλλα ειναι οκ με τα θελω μου...απο εκει και περα ειναι ζημιαρικο αυτοκινητο?υπαρχει κανενας κατοχος να με ενημερωσει για καταναλωσεις κλπ ?αξιζει σαν αγορα η να ψαξω για κατι αλλο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Νομιζω ότι είναι πολλα αν πρεπει να δωσεις και μερικες εκατοντάδες ευρω για μαζεματα ...Δεν ξερω πιο πολλα για το συγεκριμενο μοντελλο. Από Peugeot μακρυα από 206cc με αυτοματο κιβωτιο !!! Πολύ κακη εμπειρια .
gia_nnis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα μεσω ενος γνωστου μαλλον θα αγορασω ενα peugeot 206 1.4 16v με ιδιωτικα γραμματια...το αυτοκινητο ειναι του 2002 και το ποσο που θα δωθει ειναι 1500 ευρω....εκτος του εσωτερικου που θελει καποια μικρομαζεματακια και ενος σπασμενου φαναριου πισω ολα τα αλλα ειναι οκ με τα θελω μου...απο εκει και περα ειναι ζημιαρικο αυτοκινητο?υπαρχει κανενας κατοχος να με ενημερωσει για καταναλωσεις κλπ ?αξιζει σαν αγορα η να ψαξω για κατι αλλο?να μην το παρεις..
darkshadow254 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 δεν εχει μαζεματα αλλα θα παω να το δω και θα σας πω κανενας κατοχος υπαρχει να μου πει καταναλωσεις κλπ ?
darkshadow254 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 οκ θα παω να το τσεκαρω απο κοντα και βλεπουμε θα παρω και μηχανικο μαζι να το τσεκαρει και θα δω ευχαριστω
gia_nnis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=328&article=9339
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα