Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος καινουρια ελαστικα σε vw polo μοντελο 2003 
http://www.cars-data.com/en/volkswagen-polo-1.4-16v-75hp-atlantic-specs/53100
Το αγορασα περσυ μεταχειρισμενο φοραει 4χρονων λαστιχα yokohama με διαστασει 185/60 r 14.
Επισης ρωτησα σε βουλκανιζατερ και προτεινουν pireli , michelin,goodyear. Τι προτεινετε ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επισης σκεφτομαι να αλλαξω τα πισω αμορτισερ (sachs) , φετος το Γεναρη του εβαλα μπροστα kayaba θα εχει θεματα επειδη ειναι διαφορετικης μαρκας ;; το κοστος για αμορτισερ μου ειπε 115 € μαζι με εγκατασταση
το κοστος για λαστιχα 240€ michelin energy saver μαζι με οτι χρειαζεται εγκατασταση , ζυγοσταθμιση , βαλβιδα στεγανοποιησης 
Διαμενω Ρεθυμνο Κρητης 

Δημοσ.

Επισης σκεφτομαι να αλλαξω τα πισω αμορτισερ (sachs) , φετος το Γεναρη του εβαλα μπροστα kayaba θα εχει θεματα επειδη ειναι διαφορετικης μαρκας ;; το κοστος για αμορτισερ μου ειπε 115 € μαζι με εγκατασταση

το κοστος για λαστιχα 240€ michelin energy saver μαζι με οτι χρειαζεται εγκατασταση , ζυγοσταθμιση , βαλβιδα στεγανοποιησης 

Διαμενω Ρεθυμνο Κρητης 

Αμορτισέρ να προτιμάς 4τράδα . 2άδες κτλ εγώ δεν θα το έκανα στο αμάξι μου . Επηρεάζεται η συμπεριφορά του . Πόσο μάλλον με διαφορετικές μάρκες μπρος και πισω.

Απο λάστιχα michelin energy saver plus

και goodyear efficient grip performance 

• Like 1
Δημοσ.

Αμορτισέρ να προτιμάς 4τράδα . 2άδες κτλ εγώ δεν θα το έκανα στο αμάξι μου . Επηρεάζεται η συμπεριφορά του . Πόσο μάλλον με διαφορετικές μάρκες μπρος και πισω.

Απο λάστιχα michelin energy saver plus

και goodyear efficient grip performance 

Εγινε σε ευχαριστώ για την απαντηση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...