afairesths Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Οπως λεει και ο τιτλος καινουρια ελαστικα σε vw polo μοντελο 2003 http://www.cars-data.com/en/volkswagen-polo-1.4-16v-75hp-atlantic-specs/53100Το αγορασα περσυ μεταχειρισμενο φοραει 4χρονων λαστιχα yokohama με διαστασει 185/60 r 14.Επισης ρωτησα σε βουλκανιζατερ και προτεινουν pireli , michelin,goodyear. Τι προτεινετε ;Ευχαριστώ
afairesths Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Επισης σκεφτομαι να αλλαξω τα πισω αμορτισερ (sachs) , φετος το Γεναρη του εβαλα μπροστα kayaba θα εχει θεματα επειδη ειναι διαφορετικης μαρκας ;; το κοστος για αμορτισερ μου ειπε 115 € μαζι με εγκαταστασητο κοστος για λαστιχα 240€ michelin energy saver μαζι με οτι χρειαζεται εγκατασταση , ζυγοσταθμιση , βαλβιδα στεγανοποιησης Διαμενω Ρεθυμνο Κρητης
Dare-Devil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Επισης σκεφτομαι να αλλαξω τα πισω αμορτισερ (sachs) , φετος το Γεναρη του εβαλα μπροστα kayaba θα εχει θεματα επειδη ειναι διαφορετικης μαρκας ;; το κοστος για αμορτισερ μου ειπε 115 € μαζι με εγκατασταση το κοστος για λαστιχα 240€ michelin energy saver μαζι με οτι χρειαζεται εγκατασταση , ζυγοσταθμιση , βαλβιδα στεγανοποιησης Διαμενω Ρεθυμνο Κρητης Αμορτισέρ να προτιμάς 4τράδα . 2άδες κτλ εγώ δεν θα το έκανα στο αμάξι μου . Επηρεάζεται η συμπεριφορά του . Πόσο μάλλον με διαφορετικές μάρκες μπρος και πισω. Απο λάστιχα michelin energy saver plus και goodyear efficient grip performance 1
afairesths Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Αμορτισέρ να προτιμάς 4τράδα . 2άδες κτλ εγώ δεν θα το έκανα στο αμάξι μου . Επηρεάζεται η συμπεριφορά του . Πόσο μάλλον με διαφορετικές μάρκες μπρος και πισω. Απο λάστιχα michelin energy saver plus και goodyear efficient grip performance Εγινε σε ευχαριστώ για την απαντηση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα