panosholmer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια! Οπως λεει ο τιτλος ψαχνω ενα κινητο σε dual γυρω στα 200 ευρω συν-πλυν. Εχετε να μου προτεινετε κατι?
newsformobiles Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ελλαδα μόνο ή και εξωτερικό!? Android-windows!? Διαστάσεις, χαρακτηριστικά!?
zio10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Σε windows στα 200€ παίρνεις το 640xl. Είναι λίγο μεγάλο αλλά είναι μια χαρά τηλέφωνο!
NEFTIS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Διαβαζω "smartphone Dual". Ειχαμε ενα αλβανο στο χωριο μου που τον φωναζαμε Ντουαλ, προ 15ετιας. Τι μου θυμισες... 1
panosholmer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ναι απο εξωτερικο δν εχω θεμα μπορω ν αγορασω. Πιο πολυ με ενδιαφερει το λογισμικο να ειναι android. Απο εκει και περα μονο η τιμη με νοιαζει και να ειναι dual ωστε να μη κουβαλαω 2 συσκευες μαζι μου
panosholmer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Vdeseris καλο φαινεται αλλα βλεποντας τα specs του παρατηρω πως δν εχει αυθεντικο λογισμικο android εχω ακουσει πως μετα απο καιρο δν ανταποκρινονται σωστα
vdeseris Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Vdeseris καλο φαινεται αλλα βλεποντας τα specs του παρατηρω πως δν εχει αυθεντικο λογισμικο android εχω ακουσει πως μετα απο καιρο δν ανταποκρινονται σωστα Το miui της xiaomi είναι από τα γρηγορότερα "android" που θα βρεις 1
newsformobiles Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Vdeseris καλο φαινεται αλλα βλεποντας τα specs του παρατηρω πως δν εχει αυθεντικο λογισμικο android εχω ακουσει πως μετα απο καιρο δν ανταποκρινονται σωσταΕπειδή έχω Xiaomi κινητό, να ξέρεις είναι τα καλύτερα κινέζικα κινητά που μπορείς να πάρεις. Για το λογισμικό, είναι miui πάνω σε android φυσικά, και υπάρχει μία τεράστια ελληνική κοινότητα που παρέχει υποστήριξη. Κατά την γνώμη μου, η καλύτερη επιλογή. Επίσης επειδή το λινκ που σου δώσανε, πριν λίγο γράφτηκε ότι είνσι out of stock, αν το θέλεις από ευρωπαϊκή αποθήκη, οπότε άμεση παραλαβή και 100% χωρίς τελωνείο, το Coolicοοl γράφει ότι το έχει ακόμα σε stock, οπότε μπορείς να το χτυπήσεις από εκεί ->Http://www.report me for spam/stock-in-europe-xiaomi-redmi-hongmi-note-2-prime-mtk6795t-22ghz-64bit-octa-core-55-inch-fhd-screen-g-41780 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_170574.html 1
GianniSM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μια άλλη επιλογή είναι το Moto G 2nd gen από Ελλάδα.
newsformobiles Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μια άλλη επιλογή είναι το Moto G 2nd gen από Ελλάδα. Απλώς σαν χαρακτηριστικά, καμία σχέση με το Xiaomi. Υστερεί κατά πολύ. Απλώς εάν κάποιος ψάχνει μία καλή επιλογή από Ελλάδα μόνο, ειναι η μοναδική.
panosholmer Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Ναι αυτο ειχα αρχικα στο νου μου μετα απο ψαξιμο απλως ηθελα και γνωμες απο ατομα που ξερουν 2-3 πραγματα παραπανω
GianniSM Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Απλώς σαν χαρακτηριστικά, καμία σχέση με το Xiaomi. Υστερεί κατά πολύ. Απλώς εάν κάποιος ψάχνει μία καλή επιλογή από Ελλάδα μόνο, ειναι η μοναδική. Ναι δεν είπα κάτι διαφορετικό, το ανάφερα στην περίπτωση που το θέλει άμεσα και δεν θέλει να μπλέξει με μαγαζιά του εξωτερικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα